İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Az önce size "BarQR Scan" uygulamasının yapımcısına ingilizce mesaj yazdığımı söylemiştim.

Hemen cevap geldi:

Dear Özgür,

Thank you so much for your query. I am forwarding this to our engineering team. We will publish a fix ASAP.

Best Regards,
Souvik

---

Kısaca toparlarsak; soru ve önerim için teşekkür ediyorlar. Uygulamadaki sorunu mühendis ekibine ileteceklermiş. Bununla ilgili bir güncelleme yayınlayacaklarmış.

---
Benim onlara yazdığım mesaj şöyleydi:

Hi,

Could you update the BarQR Scan app for WP8 Please?
It hasn't been updated since WP7 times and now it crashes sometimes in WP8 (Nokia Lumia 920)
Scan from image section works perfect but scan from cam section doesn't work.
When we try to scan any QR code from camera, it returns to WP8's app menu.
Please update it.

And also it would be great if you add "scan from webpage" feature to the program. Because "Bing's QR scanning option" not avaliable for many countries.
So we cannot scan QR codes on web pages.

Best wishes,

Thanks for the great app...

Özgür

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Senin mesaj çok daha güzelmiş abi adam cevap yazmaya utanır valla :alkis

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Adam zaten hindistanlı falan heralde ingilizcesi benden daha zayıftır :kop2:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Kesinlikle :)

Windows Server 2012 aktivasyonu yapıyorum telefonla, hindistan yada pakistan kökenli diye tahmin ettiiiğim bir microsoft görevlisi çıktı :)

Telefonu hoparlöre aldım ve şirkette konuşmaya başladım :)

Herkes en az 2000 kalori yaktı sayemde :kop2:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kesinlikle :)

Windows Server 2012 aktivasyonu yapıyorum telefonla, hindistan yada pakistan kökenli diye tahmin ettiiiğim bir microsoft görevlisi çıktı :)

Telefonu hoparlöre aldım ve şirkette konuşmaya başladım :)

Herkes en az 2000 kalori yaktı sayemde :kop2:

Hindistanlıların ingilizce konuşması çok sevimli oluyor yaa :)

nanotex

nanotex

Üye
Bugün arkadaşlarıma rezil oldum.. Bir video çekmiştik, onu arkadaşıma atayım dedim, yaklaşık 400mb birşey. Bluetooth u seçtim yükleniyor.. dedi sonra geri attı. Tekrar denedim yine aynı şey oldu. Dalga geçtiler ahaha lumia ya bak bişeyi yollamıyor diye. Neyse sonra videoyu izleyelim dedik. Dokundum, yükleniyor.. yazdı sonra yine attı ve tekrar aynı şey oldu. İyice güldüler. Bluetooth u kapatınca açıldı neyse ki. Rezil oldum şu an windows phone 8 kullandığım için utanıyorum.

Bir sorun daha yaşadım, foto çektim ve facebook uygulamasına girdim. Herkesi etiketledim, yükle dediğimde bir problemle karşılaştık tarzından ingilizce bir yazı çıktı. Sınırsız internetim var ve çekiyordu 3G modunda. Tekrar denedim olmadı. Sonra telefonun kendisinden yükleyeyim dedim, bir kişi etiketledim diğerini etikeyleyemeden geri attı :) Kısacası bugün Windows Phone 8 beni bezdirdi arkadaşlar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
:) Özgür Bey'e teşekkürler. Ayrıca ben mühendis ekibine takıldım :D, merak ediyorum kaç kişiden oluşan bi ekip? :ehe

hasansen_83

hasansen_83

Üye
asphalt 7 gelmiş hayırlı olsun 2 tl kacırmayın bence

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Dil'le alakalı olunca dil seçeneğine Türkçe gelse iyi olacak tabi birde görüntülü görüşme

hasansen_83

hasansen_83

Üye
ali kemal buralardamısın kardeısm

- - - Eklendi - - -

telefona formatt attım 1 saatır açılmıyo dişliler donup duruyor ne iştir bu ya

wwwyolcu

Üye
magazada zil sesi yaratıcıyı indir ordan istedigin müzigi yükleye bilirsin ok

eRdaL.

eRdaL.

Üye
ali kemal buralardamısın kardeısm

- - - Eklendi - - -

telefona formatt attım 1 saatır açılmıyo dişliler donup duruyor ne iştir bu ya

iki gün önce bende attık iki saate yakın zamanda acıldı

HalfEvil333

Üye
Arkadaşlar görüntülü görüşme ne zaman mümkün olacak 2 ay önce turkcell ile 2 aylık sözlesmesi varmıs vs.vs. diyorlardı ...?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar görüntülü görüşme ne zaman mümkün olacak 2 ay önce turkcell ile 2 aylık sözlesmesi varmıs vs.vs. diyorlardı ...?

Görüntülü arama özelliğinin yazılıma eklenmesi gerekiyor.
Microsoft ve Nokia'nın gerekli güncellemeyi yayınlayarak açmasını bekliyoruz.

Henüz net bir tarih yok maalesef. :bilmm

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonda bazen üst solda daire şeklinde içinde nokta olan bir göz beliriyor ve hangi durumda çıktığını anlayamadım navigasyon veya arkadaki uygulamaları mı belirtiyor acaba ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar telefonda bazen üst solda daire şeklinde içinde nokta olan bir göz beliriyor ve hangi durumda çıktığını anlayamadım navigasyon veya arkadaki uygulamaları mı belirtiyor acaba ?
Konum bulma...:)

hasansen_83

hasansen_83

Üye
alikemal senın mağza indirimlerını gosteren bı program vardı neydı onun adı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben Store Deals kullanıyorum :oke:

Üst Alt