Android Uygulama ve Oyun Türkçeleştirme (Güncelleme: 28.02.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
slm arkadasim bende s2 hd lte e120s var bunun apk leri nasil turkce
yapacagiz.bu sekildemi bilgi verirsen sevinirim
Bu anlattığım yöntem için bilgisayar gerekiyor. Cihaz üzerinden yapamıyorsunuz ne yazık ki. Anlattığım şekilde rahatça yapabilirsiniz.

aviatorcihan

Üye
teşekkürler :)

Gokmen_tras

Üye
Emeğine sağlık
Apk leri türkçeleştirmenin daha kolay yolu var APK EDITOR 1.7 programını indir ve cep telefona kur içerisinde google çeviri programı var ordan yapılabilir

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Emeğine sağlık
Apk leri türkçeleştirmenin daha kolay yolu var APK EDITOR 1.7 programını indir ve cep telefona kur içerisinde google çeviri programı var ordan yapılabilir
Rica ederim. Dediğiniz yöntemi bilmiyorum, deneyeceğim daha sonra.

ayberk666

Üye
Konuyla ilgili değil belki ama beyler marketten ücretli oyun indirdiğimizde onu silsek tekrar yüklemek için icret istiyormu

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konuyla ilgili değil belki ama beyler marketten ücretli oyun indirdiğimizde onu silsek tekrar yüklemek için icret istiyormu
Hayır, o artık size ait oluyor, sonra bedava indirebiliyorsunuz. Ama farklı bir Google hesabı üzerinden indremezsiniz, o hesaba işleniyor çünkü.

hsno7

hsno7

Üye
google play de futbol 24 uygulaması var biri türkçeleştirse onu vodafone cepnet ten giriyom net yavaş :D

RainbowIN

RainbowIN

Üye
sağol

Haluk.

Haluk.

Üye
kardeşim dediğin gibi yağtım ancak hani decompile mi ne yapıyoduk ya 9 a basıyoduk script dosyasındayken işte orda önce 22 ye sonra 1 e sonra da 9 bastım sırasıyla enterladım ama 9 da hata verdi ''An error occured, Please Check the log'' hatası alıyorum sonrada bir tuşa basın diyor. yardım et

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim dediğin gibi yağtım ancak hani decompile mi ne yapıyoduk ya 9 a basıyoduk script dosyasındayken işte orda önce 22 ye sonra 1 e sonra da 9 bastım sırasıyla enterladım ama 9 da hata verdi ''An error occured, Please Check the log'' hatası alıyorum sonrada bir tuşa basın diyor. yardım et
Log programın geçmişinin kaydedildiği metin belgesi dosyası.
Programın dizininde log dosyasını açıp hatanın nerede oluştuğunu ve nedenini görebilirsiniz. İşlemlerde bir adımı atlamış olabilirsiniz.

Haluk.

Haluk.

Üye

Log programın geçmişinin kaydedildiği metin belgesi dosyası.
Programın dizininde log dosyasını açıp hatanın nerede oluştuğunu ve nedenini görebilirsiniz. İşlemlerde bir adımı atlamış olabilirsiniz.

çok tesekkur ederim.

Pro.Leon

Pro.Leon

Üye
Harika.

erkanaymak

erkanaymak

Üye
:tşk:

Üst Alt