Android Uygulama ve Oyun Türkçeleştirme (Güncelleme: 28.02.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

dogukan-

dogukan-

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Mobilator
soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
tesekkurler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Konu güncellendi

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Mükemmel paylaşım teşrkkürler :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Konu güncellendi 28.01.2014

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Kimliksiz12

Kimliksiz12

Üye
Kardeşim Çok :tşk: Heryerde Bunu Aradım :tşk:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
v6 ile gelen yenilikler (07.02.2014)
-classes.dex toplamadaki hatalar düzeltildi (%100 çalışıyor)
-dil düzenlemeleri yapıldı
-build klasörü otomatik silinecek şekilde ayarlandı

• Beğen
Tepkiler: Nextman
incebey38

incebey38

Üye
keşke bunlara gerek kalmadan türkce dil seceneği olsa nasıl güzel olurdu yaw amnn neden yapmıyorlarsa sinir oluyom türkleri hep gerş planda bırakıyorlar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
keşke bunlara gerek kalmadan türkce dil seceneği olsa nasıl güzel olurdu yaw amnn neden yapmıyorlarsa sinir oluyom türkleri hep gerş planda bırakıyorlar
Olay o değil ki sen olsan kaç dilde uygulama yazacaksın ? Uygulama olsunda türkçesi kolay benim ve benim gibiler türkçe dili tamamlar. Örnek Antutuyu türkçeye çevirip geliştiricisine gönderdim. Sağolsun eklediler. Böyle böyle türkçe uygulamalar çoğalacaktır. Büyük şirketler daha çok dilde destek vermeye önem veriyor ama kişisel yazılımcılar buna pek önem veremiyor bütün bilgisini ancak kod yazmaya harcıyor dil bilmek kolay değil

• Beğen
Tepkiler: incebey38
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Konu ve programlar güncellendi

• Beğen
Tepkiler: incebey38
incebey38

incebey38

Üye
teşekkprler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Konu ve programlar güncellendi

demoomed

Üye
gta san andreas oyunu türkçe olmuyor mu ben apk yi açtım ama orda sadece menü dili var.
bu ayun türkçe olursa çok muhteşem olur

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
v8 e güncellendi konu anlatımıda güncellendi

2463912

Kapalı Hesap
Yahu bunlara hiçte gerek yok.
Apk editor ile telefondan da aynı şeyleri yapabilirsiniz :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
telefon da hem kısıtlı hem ne kadar rahat düzenleme yapabilirsin ufak tefek uygulamalar için ve ufak tefek düzenlemeler için telefon kabul edilebilir ama geniş düzenlemeler için pc bir seçenek değil bir telefon da hem kısıtlı hem ne kadar rahat düzenleme yapabilirsin ufak tefek uygulamalar için ve ufak tefek düzenlemeler için telefon kabul edilebilir ama geniş düzenlemeler için pc bir seçenek değil bir telefon da hem kısıtlı hem ne kadar rahat düzenleme yapabilirsin ufak tefek uygulamalar için ve ufak tefek düzenlemeler için telefon kabul edilebilir ama geniş düzenlemeler için pc bir seçenek değil bir telefon da hem kısıtlı hem ne kadar rahat düzenleme yapabilirsin ufak tefek uygulamalar için ve ufak tefek düzenlemeler için telefon kabul edilebilir ama geniş düzenlemeler için pc bir seçenek değil bir şart

2463912

Kapalı Hesap
Abi seriye bağladın :)

Manny Calavera

Manny Calavera

Üye
Biri bu çalışmayı Syberia için yapar diye ümit ediyorum.

Üst Alt