İyi kullanımlarsağlam ve faydalı![]()

Cyanogen ekibi önlem almış olabilirteşekkürler faydalı paylaşımcm9 systemui.apk decompile yapmıyor,sadece smali çıkartıyor.sebebi hakkında bilgisi olan varmıdır

GO'nun programlarında genelde Türkçe oluyor, olmasa bile birileri mutlaka çeviriyor. Daha derinlemesine bir araştırma yapmanızı öneririm.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rica etsem şu googleplaydaki rehber uygulamasını türkçeleştirebilirmisiniz teşekkürller
Hatırladığım kadarıyla o oyunda bolca harf ve karakter vardı, büyük ihtimalle çeviriyide kabul etmeyecektir.kardeş konu cok güzel konuda güzel bi yardımlaşma gördüm benim de bir istegim olacak yapa bilir misiniz bilmiyorum ama galaxy ace 5830i kullanıcısıyım acemilik ile aldım teli hiç bir oyun oynayamıyorum bir tek fhm manager oynayabiliyorum o da ingilizce birşey anlamıyorum fhm manager oyunu 2012-2013 hangisi olursa olsun türkçeleştirme imkanınız war mı ?
Rica ederim.Teşekkürler Sabit konu olsun.
Bilgisayarınızda JDK kurulu mu?--------------------------------------------------------------------------
|Pzt 24.12.2012 -- 13:21:30,43|
--------------------------------------------------------------------------
java version "1.7.0_09"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.7.0_09-b05)
Java HotSpot(TM) Client VM (build 23.5-b02, mixed mode, sharing)
Climb was unexpected at this time.
böyle bir hata veriyor
- - - Eklendi - - -
|Pzt 24.12.2012 -- 13:21:30,43|
java version "1.7.0_09"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.7.0_09-b05)
Java HotSpot(TM) Client VM (build 23.5-b02, mixed mode, sharing)
Climb was unexpected at this time.
böyle bir hata veriyor
Nerede hata veriyor program?abi iphone 4 locker varya kilit acma.. onu turkce yaparmidin lutfen rica etsem...
Rica ederizmaxi cepteki herkese tesekkurler

Ben denemedim ancak o oyun lisanslı ve profesyonel bir oyun olduğundan çevirilebileceğinide sanmam.Kardesim FHM 2013 Football Manager apk dosyasını turkceye ceviren olmadımıya
Rica ederim kardeşim.