Garanti kapsamı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1176jaguar

1176jaguar

Üye
    Konu Sahibi
Garanti kapsamı?
Arkadaşlar telefonumdaki sorunlar için telefonumu garantiye göndereceğim ama değişim yaparlar mı bilmiyorum yazılım güncellemeleri için 1 ay telefonsuz kalmak istemiyorum açıkçası. Sorunlarımı yazayım sizce değişim yaparlar mı ?

- Telefonun kasasının sol tarafında bir esneklik var hafifçe dokununca gıcırtı çıkarıyor. İlerde sorun olabilir. (Toz girişide yapabilir)
- Telefonum 2-3 günde bir kendini tamamen kapatıyor. Power tuşuyla açılmıyor. Ses kızma + power tuşu ile soft reset yani yeniden başlatarak açabiliyorum ve 1 gün öncesine falan dönüyor her şey saati tarihi geri kalmış oluyor.
- Kalibrasyon yaptığım halde şarjım çok çabuk bitiyor 100% şarj ile 2-3 wifi girdiğimde %20 falan anca kalıyor.
- Telefonum elimi yakacak kadar ısınıyor.
- Ön kamerada toz birikimi var. Bir yerinde bir açıklık var galiba.
- Şimdi aklıma gelmeyen 1,2 ufak sorunumda daha var ama önemli olanlar bunlar.

- Telefonu sallayınca sanırsam bataryadan tak tak diye ses geliyor batarya sabit değil sanırsam.

Not : değişim yapılırsa farklı bir renk talep edebilir miyim?

isiyinler

isiyinler

Üye
cihazda mekanik parça değişimi yapılırsa ürün değişimi yapıyorlarmış Nokia öyle demişti bana. benm 920de de aynı gıcırtı sorunu vardı. kvk melanik parça değişimi yapıldığını söyledi bana ve Nokia yı arayarak değişim talebinde bulundum fakat ürün değişimi değilde anakart değişimi (swap değişim) yapıyolarmış. kabul ettim 21 gün sonra gittim aldım telefonu. bana anakart değişimi yapılacak denilmişti ama telefon komple değişmişti aldığımda. benim eski kasamın alt tarafında çizik vardı çünki ordan anladım değişildiğini. ayrıcı elimden 3 tane 920 geçti hepsindede gıcırtı sorunu var ve bunun tek çaresi onu kafaya takmıcaksın. kimse benimkisi gıcırdamıyor demesin hafif zorlamayla hepsi gıcırdıyor

1176jaguar

1176jaguar

Üye
    Konu Sahibi
Ama yinede en basitinden kapanma sorunu çok sıkıcı oluyor!

blackss

Üye
değişirler diye dusunuyorum bende bahsettiğin sorunlar yok arada sesim karsı tarafa kesik gidiyor ama servisle ugrasmak istemiyorum hala serviste suya dusmus olan bir tane one x im var 2 aydır duruyor 700 tl fiyat istediler ana kart ve ekran degisimi icin ama buna garanti vermedikleri icin hala dusunuyorum :D

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
işin zor yaptırana kadar.....

emelli

emelli

Üye
vay be benim ekranda sağ ve sol orta camında içine doğru esneme yapıyo şimdi oldumu bu :aha:

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Anlattığın sorunların bazıları bendede var.

Aynen dediğin gibi sol tarafta bastırdığın zaman boşluk var galiba yada tam oturtamamışlar, bilmiyorum bi gıcırdama yapıyor ben benim cihaza özel bir şey olarak sanıyordum demek ki sorun genelmiş. Bunun için servise göndermek istemiyorum. Yani beni rahatsız etmiyor.

Kapanma olayı bende de oluyor dediğin gibi 2 güne bir felan tekrarlıyor. O sim kart ile alakalı olabiliyor. Telefon bazı yerlerde tam çekmiyor şebekesi telefon kendini kapatıyor olabilir. Ama genel bir sorun olduğu kesin 2 gün oldu telefon henüz kendini kapatmadı. İnşallah tekrarlamaz, yani demek istediğim sim kartınızı kestirdiyseniz gidip birde orijinal micro sim kart ile deneyin derim. Sorun tekrarlama yaparsa bende servise vermeyi düşünüyorum, ve artı olarak kasadaki gıcırdamayıda dahil ettireceğim. Ufak bir not düşeyim, telefonun kapandığı zaman açma kapama tuşundan açılmamasının sebebi açma kapama tuşundan kapatmadığın içindir yani telefon düştüğü zaman kendini kapatıyor istem dışı olduğu için o yüzden power tuşuyla açılmıyor soft reset ile açılıyor..

Şarj konusunda bir şey diyemiyeceğim ben memnunum 1 günü hatta daha fazlasıını rahat çıkartıyorum İnternet, oyun vs.. Önerim bataryayı tam şarj etmeden kullanma birde cihazın yeniyse, biraz zaman tanı derim.

Ön kameradaki toz işte ona bende illlet oluyorum ulan diyorum nereden alıyor bu tozu bazı arkadaşlarlar sim kart slot'undan alıyor sebebi ise çok çıkartıyorlar demişlerdi, alakası yok. Sim kart slotuyla bizim ne işimiz olur durduk yere bir sürü toz birikmiş can sıkıcı durum olsada bunada bir şey demiyorum. Galiba ahizenin olduğu yerden toz alıyor dediğin gibi orada bir yerlerde açıklık var.

Sallayınca ses geliyor demişsin, buda genel bir sorun olsa gerek. Yalnız bende öyle bir şey yok.

Servise vermeyi düşünüyorsan, servise verdiğin zaman "Üst Servise" gitmesini istiyorum diyeceksin sorunları bir bir foruma yazdıracaksın,.. Öyle yazılım için 1 ay beklenmez, :)

1176jaguar

1176jaguar

Üye
    Konu Sahibi
İlginiz için teşekkürler. Gönderim göndermemek konusunda halen kararsızım :(

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
Bence hiç bekleme direk gönder.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Benim L820 de gördüğüm tek sorun çok az farkedilmeyecek kadarda olsa bataryanın tam oturmaması o da her telefonda var.

1176jaguar

1176jaguar

Üye
    Konu Sahibi
Kapanma sorunu tam emin değilim ama son güncellemeden beri olmadı sanırsam. Bakıcam bir daha olursa gönderebilirim :)

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Kapanma sorunu tam emin değilim ama son güncellemeden beri olmadı sanırsam. Bakıcam bir daha olursa gönderebilirim :)

Son güncellemeyi ne zaman yaptın? 2 Hafta oluyordur. 2 haftadır kapanma sorunu yoksa, demek ki problem ortadan kalkmış olmalı, benim cihaz bundan 4 gün öncesine kadar 1 gün arayla telefonu koyduğum yerde kapanıyordu şu an öyle bir problem yok.. bi 5 gün daha olmazsa, tam emin olurum herhalde.. :)

1176jaguar

1176jaguar

Üye
    Konu Sahibi
1.1.5 haftaya yakın oldu tam emin değilim ama kapanmadı sanırsam :) özellikle alarm kurunca kapanma baya sıkıntı çıkardı bana :(

hllsvrn

hllsvrn

Üye
1.1.5 haftaya yakın oldu tam emin değilim ama kapanmadı sanırsam :) özellikle alarm kurunca kapanma baya sıkıntı çıkardı bana :(

Evet, banada büyük sıkıntılar çıkartıyordu. Gece çalışıyorum servis arayıp uyandırıyor beni yada alarm kuruyorum ben uyurken telefon kapanıyordu kimse ulaşamıyordu :) Can sıkıcı bir durum iyi bilirim, 4 gündür bir şey yok diyordum bugün telefonu şarja taktım gittim biraz uyudum telefonun şarjı tam dolmuş sonra kapanmış telefonu resetleyerek açtığımda şarj tamdı, bu sıkıcı durumu gene yaşadım yani.. Servise vermekten başka çare yok.. Ama emin değilim sorunu tespit edip yaparlar mı diye..

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Güncelleme yaparlar,eğer güncelse tekrar yüklerler geri gönderirler bence

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Güncelleme yaparlar,eğer güncelse tekrar yüklerler geri gönderirler bence

Onların attığı yazılımı bende atarım. O mesele değilde, sadece yazılım için 15-20 gün beklemek akıl kârı değil, çünkü ben cihazı "Üst Servise" göndermek istiyorum, yani yazılım değil donanım sorunları için..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt