1176jaguar
Üye
Garanti kapsamı?
Arkadaşlar telefonumdaki sorunlar için telefonumu garantiye göndereceğim ama değişim yaparlar mı bilmiyorum yazılım güncellemeleri için 1 ay telefonsuz kalmak istemiyorum açıkçası. Sorunlarımı yazayım sizce değişim yaparlar mı ?
- Telefonun kasasının sol tarafında bir esneklik var hafifçe dokununca gıcırtı çıkarıyor. İlerde sorun olabilir. (Toz girişide yapabilir)
- Telefonum 2-3 günde bir kendini tamamen kapatıyor. Power tuşuyla açılmıyor. Ses kızma + power tuşu ile soft reset yani yeniden başlatarak açabiliyorum ve 1 gün öncesine falan dönüyor her şey saati tarihi geri kalmış oluyor.
- Kalibrasyon yaptığım halde şarjım çok çabuk bitiyor 100% şarj ile 2-3 wifi girdiğimde %20 falan anca kalıyor.
- Telefonum elimi yakacak kadar ısınıyor.
- Ön kamerada toz birikimi var. Bir yerinde bir açıklık var galiba.
- Şimdi aklıma gelmeyen 1,2 ufak sorunumda daha var ama önemli olanlar bunlar.
- Telefonu sallayınca sanırsam bataryadan tak tak diye ses geliyor batarya sabit değil sanırsam.
Not : değişim yapılırsa farklı bir renk talep edebilir miyim?
- Telefonun kasasının sol tarafında bir esneklik var hafifçe dokununca gıcırtı çıkarıyor. İlerde sorun olabilir. (Toz girişide yapabilir)
- Telefonum 2-3 günde bir kendini tamamen kapatıyor. Power tuşuyla açılmıyor. Ses kızma + power tuşu ile soft reset yani yeniden başlatarak açabiliyorum ve 1 gün öncesine falan dönüyor her şey saati tarihi geri kalmış oluyor.
- Kalibrasyon yaptığım halde şarjım çok çabuk bitiyor 100% şarj ile 2-3 wifi girdiğimde %20 falan anca kalıyor.
- Telefonum elimi yakacak kadar ısınıyor.
- Ön kamerada toz birikimi var. Bir yerinde bir açıklık var galiba.
- Şimdi aklıma gelmeyen 1,2 ufak sorunumda daha var ama önemli olanlar bunlar.
- Telefonu sallayınca sanırsam bataryadan tak tak diye ses geliyor batarya sabit değil sanırsam.
Not : değişim yapılırsa farklı bir renk talep edebilir miyim?