Satilik iphone 4s replika...270 tl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batuhan_KK

Batuhan_KK

Üye
    Konu Sahibi
Satilik iphone 4s replika...270 tl
mt6573 iphone 4s replika

cihaz iyi durumda, içinde 4 gb hafıza kartı var, yanında bumper kılıfı 2 adet yedek jelatini bir de normal kılıfı, iphone 4s kutusu ve kutu içeriği mevcut

normal çalışıyor yanında buna uygun rom ve flash tool u da cd ye kaydedip verebilirim yedek olması açısından

satma nedenim ise görsel olarak iphone kullanıcı arayüzü kullanmamak istemem ancak ios arayüzsüz rom bulamamam, sonradan görselde yaptığım değişiklikler de tam olarak android görseline çevirmiyor ara menülerde, aldığım fiyata veriyorum

İstanbul içi elden Kadıköy, Beşiktaş, Seyrantepe civarlarında verebilirim, 0546 501 26 06 dan ulaşabilirsiniz

messevim

messevim

Üye
Htc wildfire s ile takas ?

Batuhan_KK

Batuhan_KK

Üye
    Konu Sahibi
olabilir

messevim

messevim

Üye
Peki replika ne oluyor?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Peki replika ne oluyor?

Replika bir ürünün taklidi demektir her ne kadar görünümü tıpa tıp aynı gibi olsada bazı özellikleri ondan düşük ürünler için kullanılan
kelimedir replika sözcüğü.

Örn:

Satıcımızın cihazı birebir İphone 4S olup, yazılım kamera vb özellikler olarak İphone 4S ile arasında farklar vardır ki buna bir örnek olarak sarıcımızın cihazı, Android işletim sistemini kullanmaktadır :tebessüm:

messevim

messevim

Üye
Replika bir ürünün taklidi demektir her ne kadar görünümü tıpa tıp aynı gibi olsada bazı özellikleri ondan düşük ürünler için kullanılan

Örn:

Satıcımızın cihazı birebir İphone 4S olup, yazılım kamera vb özellikler olarak İphone 4S ile arasında farklar vardır ki buna bir örnek olarak sarıcımızın cihazı, Android işletim sistemini kullanmaktadır :tebessüm:

Allah razı olsun kaptan.:)

Ayrıca takas teklifinden vazgeçtim. Android le çalıştığını bilmiyordum. Zaten ben Androidten kaçıyorum.

- - - Eklendi - - -

Örn:

Allah razı olsun kaptan.:)

Ayrıca takas teklifinden vazgeçtim. Android le çalıştığını bilmiyordum. Zaten ben Androidten kaçıyorum.

Batuhan_KK

Batuhan_KK

Üye
    Konu Sahibi
orijinal iphone 4s le mi takas etmeyi düşünüyordun wildfire s i :ehe

esqalsiz

esqalsiz

Üye
3g var mi hem internet hem görüntülü konuşma

Batuhan_KK

Batuhan_KK

Üye
    Konu Sahibi
var, ben görüntülü konuşma kullanmıyorum bu yüzden hiç denemedim ama önde kamerası var ve 3g özelliği de mevcut

messevim

messevim

Üye
valla hiç sorma. ben orjinal zannettim ve bu yüzden şaşırdım zaten :s

esqalsiz

esqalsiz

Üye
vala kardeş on kamera olması önemli değil 3g ile alakası olmuyor bazı cihazların sahibinden de var bu tip cihazlar sıfırı 200 ila 300 arasında android lerden bahsediyorum.fiyatta esneme yapabilirsen alıcı bulabilirsin.

Batuhan_KK

Batuhan_KK

Üye
    Konu Sahibi
3g bağlantı özelliği var ve dolayısıyla da internete girebiliyor, görüntülü konuşma için de önemli olan şey ön kamera, e ön kamerası da mevcut ve çalışır olduğuna göre görüntülü konuşma da olmak durumunda

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
facebook işareti fail :/ orjinalde de öylemi?

Batuhan_KK

Batuhan_KK

Üye
    Konu Sahibi
facebook işaretinde bir sıkıntı yok, cihazda ios arayüzlü android olduğundan menüdeki ikonları ios şekline getiriyor kenar boşluklarını da uygun renklerle dolduruyor, birebir ios gibi olmasını beklememek lazım ki aslında android romlar üzerinde düzenlemeyi öğrenince olabildiğince ayırt edilemeyecek hale getirmek imkansız değil

zawerty

Üye
bende de beyazı var. beyazını vereyimde takas yapalım sıkıldım beyazdan :)

Batuhan_KK

Batuhan_KK

Üye
    Konu Sahibi
içinde ios görünümlü mü android görünümlü mü rom yüklü?

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
facebook işaretinde bir sıkıntı yok, cihazda ios arayüzlü android olduğundan menüdeki ikonları ios şekline getiriyor kenar boşluklarını da uygun renklerle dolduruyor, birebir ios gibi olmasını beklememek lazım ki aslında android romlar üzerinde düzenlemeyi öğrenince olabildiğince ayırt edilemeyecek hale getirmek imkansız değil
Kardeşim normalde kırmızı değil mavi olması lazm ama neyse hayırlı satışlar

Hami-Bey

Üye
pazarlık payı varmı en son kaca inersin

Batuhan_KK

Batuhan_KK

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim normalde kırmızı değil mavi olması lazm ama neyse hayırlı satışlar

zaten facebook işareti mavi orada dikkatli bakarsan

etrafındaki kırmızının nedeni ise android üzerine ios teması olmasından dolayı ikonlar küçük kalınca standart boyutuna ulaştırmak için etrafını dolduruyor

- - - Eklendi - - -

pazarlık payı varmı en son kaca inersin

alıcı olana en son birşeyler yapabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt