GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

erdi_s

erdi_s

Üye
:D kardeşim birde şu nasıl yükleniyor vidodaki gibimi malum unutmuşum ancoradan ancorayı seçiyoduk tamam altındakileri neler yapıoyuk en sonundada one packagaye tıklıyoduk başka hatırlamıyorum :D

Odini aciyon kardesim. Sonra ancora dosyasini seciyon. Sol tarafta one package tikini isaretliyon. Sonra sag alttan one package tusuna basip rom dosyasini yerlestiriyon. Sonra teli download moda alip usbye takiyon. Sonra odin teli taniyinca, tanidigini da sol ustte com falan yazan yer sari olunca anliyon, starta basiyon bu kadar ;)

erdi_s

erdi_s

Üye
Cm10nun kilit ve arama ekrani cm9 ile ayni mi

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye

beyler yeni sürümmü gelmiş acaba :D remics ye

slvestre-99

Üye
arkadaslar xda da hackin romunu kurun hizi cok iyi cok hizli

alprnx

alprnx

Üye
cm10 için yoon kernel gelmiş 3.0.66 sürümü

konusu burda buyrun

slvestre-99

Üye
arkadaslar chronos kernel video cekmiyor denediginuzde farki goreceksiniz

alprnx

alprnx

Üye
hocam ben chronos kernelde bideo çekebiliyordum.sizin dedıgını nasıl bi sorun ? gerçi şu anda cm9 rc6 var kernel felan yok.ben söyliyim kernel önermıyorum cm9 rc6 ya.rc6 nın kerneli gayet başarı bence.

bartowski24

Üye
hocam ben chronos kernelde bideo çekebiliyordum.sizin dedıgını nasıl bi sorun ? gerçi şu anda cm9 rc6 var kernel felan yok.ben söyliyim kernel önermıyorum cm9 rc6 ya.rc6 nın kerneli gayet başarı bence.

kesinlikle katılıyorum hatta elimden gelse stock kernel kullancam ama cm 9 icin stock kernel yetersiz.

fayn88

fayn88

Üye
telefon usb baglantısını görmüyor ne yapmam lazım !!!

alprnx

alprnx

Üye
telefon usb baglantısını görmüyor ne yapmam lazım !!!

Ayarlar > depolama > menu tusuna bas ( geri tuşunun ötekı tarafındakı ) > usb bilgisayar baglantısı > en alltakı depolama birimine tik yok.
sonra pc bagla ustte bildirim gelcek.aşagıya çek usb baglandıya tıkla usb birimini aç de baglanır pc ye...

erdi_s

erdi_s

Üye
Bende dokunarak kilitle programi duzgun calismiyo. Basiyorum ekran kapaniyo ama 1 saniye gecmeden kilit ekrani geliyo. Duzgun calisani var mi jb icin yoksa jb ile uyumlu degil mi?

fayn88

fayn88

Üye
Ayarlar > depolama > menu tusuna bas ( geri tuşunun ötekı tarafındakı ) > usb bilgisayar baglantısı > en alltakı depolama birimine tik yok.
sonra pc bagla ustte bildirim gelcek.aşagıya çek usb baglandıya tıkla usb birimini aç de baglanır pc ye...
sağol dostum yardım için.

Heroata

Heroata

Üye
Hocam konunun kodları bozulmuş anlamadm bişi :D
nese ben indiriyorum normal flaşlcaz :D

- - - Eklendi - - -

Alpha 6 yazmışsınız ama göremiyorum 5i indrmşm :D

- - - Eklendi - - -

Açıldı baakalm eksik varmymş :D eline sağlım hocam :D

---Eklendi---

Bu arada kamera sorunu ne zman duzelr on kamera sevdm jellybeani. Cooooook hzli

potdehid

Üye
Beta sürümü gelmiş,hem de kernel 4 kullanıyor:

burak.tolga

burak.tolga

Üye
beyler cm10 da wifi arada bi düşüyo girerken arada girmiyo wifiyi aç-kapa yapmak gerekiyo böyle sorunu yaşayan varmı başka ?

Üst Alt