Geçici Veda =) Nedenleri ile 920 alacakların işine yaraya bilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Geçici Veda =) Nedenleri ile 920 alacakların işine yaraya bilir
Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar 920 beyaz kullanıyorum şuana kadar çok memnun kaldım telden alıcaklarada gözü kapalı alına bilecek bir cihaz olduğunu rahatlıkla söleye bilirim sistem mükemmel kamera ses ekran ve tasarımı konuşmaya gerek yok fakat kişileştirme olanaklarının kısıtlı olması benim gibi kullanıcılar için sıkıntı olabiliyor bunuda sölemekte fayda var şimdi bir nexus 4 aldım 920 yi kardeşime teslim ediyorum dediğim gibi 920 çok mükemmel bir cihaz fakat bu cihazı kullanıcak kişilerin biraz kişileştirme yönünden sıkıtı yaşaya bileceklerini sölemek te isterim iyi forumlar dileklerimle şimdilik 920 den ayrılma nedenim sistemin biraz daha gelişip kendini toparlaya bilmesi için sonuçta yeni bir dünya araladı hem nokia hem Microsoft şirketleri burda bana yardımcı olan herkese çok teşekkürler

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Gün geçer daha iyisi olur siz merak etmeyin :) sizi mayıs ayında Lumia 950 ile tekrar sahalarda görmek isteriz. Bu arada nexus 4 de hayırlı olsun :D

MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Gün geçer daha iyisi olur siz merak etmeyin :) sizi mayıs ayında Lumia 950 ile tekrar sahalarda görmek isteriz. Bu arada nexus 4 de hayırlı olsun :D
Çok Saol kısmetse fikirde öle zaten bakalım zaman göstercek ama dediğim gibi alına bilecek ve rahatlıkla kullanılabilecek bir cihaz telefonu kötülemek amacıyla açılmış bir forum konusu değil değinmek isterim iyi forumlar =)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Kolay Gelsin =]

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Mayıs ayında NL950'yi ben alacağım :biggrin::bud:

nanotex

nanotex

Üye
S4 çıksın belki ben de kardeşime devrederim :D

• Beğen
Tepkiler: MksDevoO
Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Çok Saol kısmetse fikirde öle zaten bakalım zaman göstercek ama dediğim gibi alına bilecek ve rahatlıkla kullanılabilecek bir cihaz telefonu kötülemek amacıyla açılmış bir forum konusu değil değinmek isterim iyi forumlar =)

Telefonu kötüleyemezler burada, yaparlarsa ötenaziye girer bu :D

• Beğen
Tepkiler: MksDevoO
narnia16

narnia16

Üye
eğer internette dolaşan donanımla gelirse bende mayıs ayını bekleyebilirim.yani öyle tahmin ediyorum :)

MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
eger kötü özelligi oldugu halde kötülenmiyorsa orada sorun vardır
Kötü özelliyi yok sorun kisileştirme ve şu popüler uygulamaların bazılarının olmaması oda biraz sabır gerektiriyor bekleyince hepsi düzelicektir fakat bende o sabır yok :D şimdilik Nexus 4 sonrasında 950 ye terfi olurum inşallh :D

blackss

Üye
İşyerimde arkadasın ablası amerikadan iphone 5 getirdi bende lumia 920 var binbir rica ile takas ettim lumia 920 mi 1 ay dayanabildim iphone 5 e lumia 920 nin yarısı etmiyor bu telefon nexus 4 kullanmadım ama nos wandet da kasıyormus oda

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Nos wandet ? heralde most wanted demek istedin nexus 4 most wanted ta kasması ilginç geldi :hmmm

blackss

Üye
hadi senin dedigin olsun most wandet :D ama bu telefonun bu tarz oyunlarda kasmasını engellemiyor google bununla ilgili bişeyler yaz bi kac yorum gorursun bununla ilgili android işletim sistemi gercekten telefonu cok kasan bir sistem gerci sagolsun sayesinde telefonların donanımı cok yukseldi :) linux mobilde ubuntu işletim sistemi ile giris yapıyor bunun en buyuk destekcisi rakibi google cunku oda androidin gelecegi olmadıgının farkında ve kendi nexus cihazlarına bu işletim sisteminin yuklenmesine izin verdi WP8 eksikleride var kesinlikle gelistiricilere bu işletim sistemini oyun uygulama yapması konusunda cazip hale getirmeliler sadece nokia nın gayreti ile bu iş yurumez cok telefon degistirdim son 6 ayda one x lg 4 x iphone 5 ve son olarakta elimde lumia 920 var :D

nanotex

nanotex

Üye
Kusursuz işletim sistemi yoktur, Windows Phone vardır. :D ahaha çok saçma oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt