(1400~ Tl) Telefon Önerisi..

Sponsorlu Bağlantılar

aleranol

aleranol

Üye
Öncelikle Saf kan Android taşıması benim için çok önemli yanı sıra güncelleme sıkıntısı çekmek zorunda olmayan bi android tel olmasıda cabası ekranın sarı olmasından ve ses kalitesinden dert yakınmışsın fakat LG ekran parlaklığı ve beyaz tonları en iyi yansıtan firma olduğunu düşünüyorum ekran teknolejisinde ekran s3 ten daha kaliteli yan yana koyduğumda rahatlıkla görebiliyorum ses hiç fena değil s3 ün biraz daha gür çıktığını söleye bilirim ama çokta fark yok tasarım olarak çok daha estetik ve dikkat çekici olmasıda güzel bir yanı şunuda söleyeyim biliyosunki amoled ekranlarda sarılar daha sarı kırmızılar daha kızmısı olayı var nexus 4 te True IPS+ hd ekran herşeyin doğal rengini yansıtmakta bu benim hoşuma gidiyo fakat başka kullanıcıları bilemicem işlemci bakımından daha yeni bir cihaz olması 2 GB ram de tuzu biberi olmuş inşallh yardımcı olumuşumdur
Nexusun aşırı ucuz olması bence bir sorun olabileceğini gosteriyor. Tama kar marjı düşük ama.

MksDevoO

MksDevoO

Üye

Nexusun aşırı ucuz olması bence bir sorun olabileceğini gosteriyor. Tama kar marjı düşük ama.
En büyük hataya düştüğünüz yer burası kutu içeriyine bakarsanız kulaklık olmadını görursünüz standar kutularda kulaklık parasıda giriyo işin içine ozaman cihaz 1600-1800 lere çıkıyo one X gibi ondan dolayı tr giriş fiyatı 1400 bu standarta tellerede bi 100-200 teleye yakın kulakluklar kullanılmakta genelleme

Türe

Türe

Üye

Dediklerine gore ses kalitesi ve ekrani yahnisi oluyor bu cihazin. Ama bana gore f/p olarak cok iyi. Ben s3 ile nexus 4 arasinda kalsam kesinlikle nexus 4 alirdim. Hem guncelleme yanindan sikintisi yok , hem de gelistirici yagmuru oluyor saf android oldugu ici

ugur1000

ugur1000

Üye
xperia falan al dicemde (S) sony ler pek geliştirilmiyor tmm vazgeçtim sen nexus falan al
sonylerde pek kurcalanıcak bi tarafı yok hertarafı kitli rom zor bulunuyor sony sana göre değil nexus veya s3 al bence rom kernel açısından falan sıkıntı olmaz gibi düşünüyorum :hmmm ama problem şu ki nexus mu s3 mü onada benim aklım ermiyor :ehe
sana samsung yakışıyor be :naughty: bu ikili bozulmasın :)

Türe

Türe

Üye
Ha tabiki 2 gb ram de cabasi

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

Tanıdık bulursan not2 al. Cidden çok iyi bakmışsındır gerçi. S3 ile kiyaslanamaz.
Nexus4 e gelirsek sen ses için s1 kullanırım diyordun :) ekranı bilemeyecegim
İşte tanıdık olsa :D
Senin böyle bi konu açman çok şaşırttı beni. Çakma Nawy mi var la yoksa forumda. :hmmm
Neden yahu ben insan değilmiyim :D
Öncelikle Saf kan Android taşıması benim için çok önemli yanı sıra güncelleme sıkıntısı çekmek zorunda olmayan bi android tel olmasıda cabası ekranın sarı olmasından ve ses kalitesinden dert yakınmışsın fakat LG ekran parlaklığı ve beyaz tonları en iyi yansıtan firma olduğunu düşünüyorum ekran teknolejisinde ekran s3 ten daha kaliteli yan yana koyduğumda rahatlıkla görebiliyorum ses hiç fena değil s3 ün biraz daha gür çıktığını söleye bilirim ama çokta fark yok tasarım olarak çok daha estetik ve dikkat çekici olmasıda güzel bir yanı şunuda söleyeyim biliyosunki amoled ekranlarda sarılar daha sarı kırmızılar daha kızmısı olayı var nexus 4 te True IPS+ hd ekran herşeyin doğal rengini yansıtmakta bu benim hoşuma gidiyo fakat başka kullanıcıları bilemicem işlemci bakımından daha yeni bir cihaz olması 2 GB ram de tuzu biberi olmuş inşallh yardımcı olumuşumdur
Böylesi daha iyi oldu :)
Bende not2 alsammi diye kinu acmistim l920 düşünürken. Bak elimde ne var :ehe
:d:
başka bir marka model veya işletim sistemine pek yer yok anladığım kadarıyla. android'de en iyisi (kendi görüşüm) samsung. onun için alacağın telefon yine samsung olsun.
Birinci mesajda belirttim.Her türlü tavsiye ye açığım.Android dışı da olabilir :)

tavsiyen için saol :)

S2 deki romlar bile daha stabil daha nolsun :zzz: Adam gibi birkac rom var digerleri hep abidik gubidik |-)
SiyahKernel'e ne diyorsun :D Stok romla beraber onu kullansam olmazmı :D

- - - Eklendi - - -

xperia falan al dicemde (S) sony ler pek geliştirilmiyor tmm vazgeçtim sen nexus falan al
sonylerde pek kurcalanıcak bi tarafı yok hertarafı kitli rom zor bulunuyor sony sana göre değil nexus veya s3 al bence rom kernel açısından falan sıkıntı olmaz gibi düşünüyorum :hmmm ama problem şu ki nexus mu s3 mü onada benim aklım ermiyor :ehe
sana samsung yakışıyor be :naughty: bu ikili bozulmasın :)
S3 diyorsun yani? :)

Türe

Türe

Üye
Zaten siyah kernel bir de bisey daha vardi unuttum o ikisi baya iyi oluyor stock romla :D ben ilk ay root yapmadim sonra stock ustune siyah kernelle yapmistim hizini kaybetmemisti :eller: sen napar eder bulursun biseyler :ehe bulunca da bize de soylersin artik :naughty: :islik

ugur1000

ugur1000

Üye

Dediklerine gore ses kalitesi ve ekrani yahnisi oluyor bu cihazin. Ama bana gore f/p olarak cok iyi. Ben s3 ile nexus 4 arasinda kalsam kesinlikle nexus 4 alirdim. Hem guncelleme yanindan sikintisi yok , hem de gelistirici yagmuru oluyor saf android oldugu ici

gayet haklısın nexuslarda bayağı bir geliştirici var hem en orjinal andorid bu nexuslarda ondandageliştiricisi çok iyi oluyor

- - - Eklendi - - -

abi bi yavaş ya bişe yazdım kaybolmuş yahu :kop:

ugur1000

ugur1000

Üye
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Tamam gençler tartışma ortamı istemiyorum konumda :) Tavsiyelerinizi istiyorum.

MrExpert

MrExpert

Üye
Lumia 920 al :D

Tamam tamam vurmayin :ah

ugur1000

ugur1000

Üye
bence nexus hem google sanırsam üretiyor (lg de üretebilir) android in en saf hali ve en güçlü telfonlardan biri ayrca nexuslara güncelleme çok rahat geliyor tahminimce 6.0 a kadar sıkıntısız güncellenebilir ama aynı durum s3 için geçerli değil

teksıkıntı boyutu 4.7" ben dev telefonlara ısınamadım

Seglopsi

Seglopsi

Üye
ben nexus4 oneriyorum snapdragon s4 pro, apq8064 yonga seti android telefonlarda cok basarili. fiyati en uygun telefonda nexus4 onerim o seciminde basarilar. :)

- - - Eklendi - - -

yazmayi unutmusum fiyati da 1399 lira.

pRime.

pRime.

Üye
16 gb ve kart girişi yok. önermem.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Ya Nexus 4 aslında çok iyi telefon ama çoğu kişi ekran kalitesi kötü diyor.ayrıca ses kalitesi de iyi değil.Ses kartı bile yok :D

+ olarak arttırılabilir hafıza yok.Bu çok büyük bir eksiklik.(Özelliklede benim için)

hafızası 32 gb olsaydı o zaman iyi olurdu. :)

aleranol

aleranol

Üye
En büyük hataya düştüğünüz yer burası kutu içeriyine bakarsanız kulaklık olmadını görursünüz standar kutularda kulaklık parasıda giriyo işin içine ozaman cihaz 1600-1800 lere çıkıyo one X gibi ondan dolayı tr giriş fiyatı 1400 bu standarta tellerede bi 100-200 teleye yakın kulakluklar kullanılmakta genelleme

Onezin yanındaki kulaklık 300tl nexusa koyacaklari max 80tl.
Senin en büyük hatan da burada. MalEme kalitesi ve kamerası hiç te iyi değil dedi şu an nit2 kullanan sıra arkadaşım

- - - Eklendi - - -

Aynen öyle. Sesi kamerasi ve kalitesine hiç iyi bakilmiyor. Hâlâ deneyeceğimiişte. Zaten ben performansa birşey demedim aksine bence çok hoş ama gel gorki ucuzlugun da bit sebebi var.

- - - Eklendi - - -

Ya Nexus 4 aslında çok iyi telefon ama çoğu kişi ekran kalitesi kötü diyor.ayrıca ses kalitesi de iyi değil.Ses kartı bile yok :D

+ olarak arttırılabilir hafıza yok.Bu çok büyük bir eksiklik.(Özelliklede benim için)

hafızası 32 gb olsaydı o zaman iyi olurdu. :)

Avustralya dan arkadaşım n4 alacaktı. Çok ucuz olduğu için ama hoşuna gitmeyince onex+ sipariş etti ancak i da son gün gelmeyince trden not2 aldı

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Şunu belirteyim TALİPAVCI ve Benim başıma geldi tek düşmede s3'ün ekran kırıldı.Benimki kılıflı düştü dış cam(gorilla glass 2)onda çizik filan yok kasadada nokta kadarda olsa çizik yok ama içten ekran çatladı 1 metre kadar beton a düştü.
500 Tl istiyor Servis.
Belirteyim.Şimdi aklım olsa direk one x.

Takipçi Satın Al

Üst Alt