Facebook ve Twitter uygulamaları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Facebook ve Twitter uygulamaları

Arkadaşlar bildiğiniz üzere bu iki uygulama için de çok şikayet gelmekte.
Facebook uygulamasını Microsoft yapıyor, Twitter ise kendi uygulamasını geliştiriyor. İkisi de benzer arayüze sahip.. Windows Phone tarzı.
Ama görülen o ki bu pek beğenilmemiş, alışılmışın dışında ve kullanmakta zorlanıyoruz.
Android ve iOs uygulamalarını Facebook kendisi yapıyor. Ama bizde Microsoft, yani öyle gözüküyor. Ancak facebook ta Windows Phone uygulaması diye tanımlı bu uygulama. Belki de microsoft içerisinde facebook geliştiricileri vardır.
Ama kesin olan birşey var ki facebook un kendi uygulamasını yapması gerek, kullanım açısından çok karışık bir uygulama. O koca ekranda en fazla 2 gönderi görebiliyorum. Bölümler iyi kullanılmamış ve gereksiz şeyler var. Yer bildirimi yaparken de çok zorlanıyorum, yer bulmak çok zor. Ve hepinizin bildiği gibi Türkçe değil :) Masaüstü sürümünden çok farklı buna benzetilebilir, Sohbet özelliğinin olmaması kötü.
Twitter için de aynı şeyleri söyleyebilirim. Profil resmi değiştirilemiyor, takip isteklerini göremiyorum, bildirimin gelip gelmediği belli değil kısıtlı işler yapılıyor ve Türkçe değil. Mesela android de masaüstü sürümünün neredeyse aynısı. Çok başarılı buldum. Bizdeki çok kullanışsız olmuş.

Dikkat ettiyseniz Facebook ve Twitter uygulamalarına uzun süredir güncelleme gelmiyor. Sizce bu ilgilenmemek mi, yoksa derinlemesine bir geliştirme işine girildiğinin habercisi mi? Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Neler geliştirilmeli neler değiştirilmeli ve nasıl olmalı?

katil_197

katil_197

Üye
facebook için ilgilenmiyorlar ama google twitter sahibine para vermiştir wip için guncelleme ve geliştirme yapma diye .D

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
facebook için ilgilenmiyorlar ama google twitter sahibine para vermiştir wip için guncelleme ve geliştirme yapma diye .D
Ben de öyle düşünüyorum :D
Facebook for WP uygulama sayfasına bakıyorum en son durum 1 temmuz 2012 de paylaşılmış :D

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ya Bro MicroSoft Iyice Sacmaladi Yaa ..
1 Senede 1 Tane Guncelleme Gelmez Mi Twitter'a .? =]
Derin Bir Guncelleme Dedinn .. Adamlar Yazilim Devii .. 1 Haftada Bile Sana Bastan Yazip IOS Ve Android Tarzinda Cikarabilirlerr ..
Ben Acikcasi MicroSoft'un Bu Hatalarindan Biktimmm :kotu:
Facebook'ta Mesaj Geliyorr, Aciyorumm .. Telefon Titriyor Mesaj Yok Diyorr .. Rezalet Valla ..
+++++++++++++ 1 MB Facebook Uygulamasindan Ne Beklenir Kii .? =]
Twitter Zaten Berbat Otesii .. Tweet Atiyorum Gitmiyorr .. Atiyorum Bazen 5 Tane Aynisindan Atiyorr (Baglantimin Super Olmasina Ragmen)
Yane ; Acilen Birsey Yapmasi Gerek MicroSoft'unnn

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Gökhan'cım Lumia 920 kullanıyorsun kardeşim uygulamaya ihtiyaç duymadan Lumia telefonun ile sohbet ve yer bildirimi yapabiliyorsun.

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Ya Bro MicroSoft Iyice Sacmaladi Yaa ..
1 Senede 1 Tane Guncelleme Gelmez Mi Twitter'a .? =]
Derin Bir Guncelleme Dedinn .. Adamlar Yazilim Devii .. 1 Haftada Bile Sana Bastan Yazip IOS Ve Android Tarzinda Cikarabilirlerr ..
Ben Acikcasi MicroSoft'un Bu Hatalarindan Biktimmm :kotu:
Facebook'ta Mesaj Geliyorr, Aciyorumm .. Telefon Titriyor Mesaj Yok Diyorr .. Rezalet Valla ..
+++++++++++++ 1 MB Facebook Uygulamasindan Ne Beklenir Kii .? =]
Twitter Zaten Berbat Otesii .. Tweet Atiyorum Gitmiyorr .. Atiyorum Bazen 5 Tane Aynisindan Atiyorr (Baglantimin Super Olmasina Ragmen)
Yane ; Acilen Birsey Yapmasi Gerek MicroSoft'unnn
Senin sorunlar daha betermiş :D
Gökhan'cım Lumia 920 kullanıyorsun kardeşim uygulamaya ihtiyaç duymadan Lumia telefonun ile sohbet ve yer bildirimi yapabiliyorsun.
Hocam haklısın da masaüstü sürümü gibi kullanmak daha yönlü. Diğerlerindeki gibi. Dediğin gibi telefonun kendisinde var o özellik ama nedense pek ısınamadım o olaya, illa uygulamaya girmek gerek :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:ah pardon kardeşim yanlış anlamışım.

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
:ah pardon kardeşim yanlış anlamışım.
Önemli değil :) Aslında benim amacım fikirlerimi paylaşmak beklentilerinizi öğrenmek. Adamlar geribildirime önem veriyorlar çünkü geliştirmek için ihtiyaçları var. Bunu da bir nevi geribildirim olarak düşünün.
Her zaman daha iyisini ister insan, rakipleri durmadan çalışır senin de onları yakalaman lazım. Böyle bir ilişki var biz ile geliştiriciler arasında. Elinizdekilerle yetinmeyi bırakın bence arkadaşlar.
İçinde daha fazla beklenti mutlaka vardır ben onları öğrenmek istiyorum mesela "şöyle şöyle yapabilirler" diyerek başlayabilirsin anlatmaya :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Önemli değil :) Aslında benim amacım fikirlerimi paylaşmak beklentilerinizi öğrenmek. Adamlar geribildirime önem veriyorlar çünkü geliştirmek için ihtiyaçları var. Bunu da bir nevi geribildirim olarak düşünün.
Her zaman daha iyisini ister insan, rakipleri durmadan çalışır senin de onları yakalaman lazım. Böyle bir ilişki var biz ile geliştiriciler arasında. Elinizdekilerle yetinmeyi bırakın bence arkadaşlar.
İçinde daha fazla beklenti mutlaka vardır ben onları öğrenmek istiyorum mesela "şöyle şöyle yapabilirler" diyerek başlayabilirsin anlatmaya :)
Şöyle şöyle yapılabilirdi demek için önce o uygulamayı kullanmam gerekiyordu. Mağazadaki facebook uygulamasını yükleyip denedim, harbi bu nasıl bir uygulama be, diyecek laf bulamadım. :( Allah'tan Lumiadan dolayı ihtiyacım yok. :) Twitter içinde Metweets uygulaması bence gayet iyi.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Facebook un microsoft ile anlaşmasından doğacak olan çok güzel bir uygulama gelceğini düşünüyorum. :) Sadece beklemek

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle şöyle yapılabilirdi demek için önce o uygulamayı kullanmam gerekiyordu. Mağazadaki facebook uygulamasını yükleyip denedim, harbi bu nasıl bir uygulama be, diyecek laf bulamadım. :( Allah'tan Lumiadan dolayı ihtiyacım yok. :) Twitter içinde Metweets uygulaması bence gayet iyi.
Öyleyse senin için sorun yok :) Peki denerim onu teşekkür ederim. Ama resmi uygulamanın daha başarılı olması gerek :D
Facebook un microsoft ile anlaşmasından doğacak olan çok güzel bir uygulama gelceğini düşünüyorum. :) Sadece beklemek
Umalım da öyle olsun. Keşke resmi bilgiler olsa elimizde. Hiç sesleri çıkmıyor. Instagram uygulaması da yalan oldu..

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Instagram Olmadigi Icin WP'a Gelemeyen Insan Gordumm =]
Hayir Baska Yardimci Uygulamada Yokkk =]

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Instagram Olmadigi Icin WP'a Gelemeyen Insan Gordumm =]
Hayir Baska Yardimci Uygulamada Yokkk =]

Instagram 'ında facebookun bir yapısı olduğunu düşünürsek, Facebook Microsoft anlaşması dolayından Instagram'ın belkide en bomba sürümü gelecek diyebiliriz ;)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

Instagram 'ında facebookun bir yapısı olduğunu düşünürsek, Facebook Microsoft anlaşması dolayından Instagram'ın belkide en bomba sürümü gelecek diyebiliriz ;)

Bence Kendimizi Kandirmayalim =/

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Böyle bir telefonda WP8 gibi bir sistemde Face ve Twitter gibi tüm dünyanın takip ettiği uygulama telefonun içinde çok kolay kullanılır şekilde sunulmalıydı burda şikayet olmaması lazımdı

• Beğen
Tepkiler: yşm
katil_197

katil_197

Üye
Beyler twitter güncellendi şimdi daha güzel olmuş

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt