Android Ram şişmesi için güzel bi program

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
    Konu Sahibi
Android Ram şişmesi için güzel bi program
Sa arkadaşlar dün gece net te takılırken buldum bu programı eskiden galaxy s3 2-3 gün açık kaldıgı zaman ram tüketimi cihaz boştayken 495 mb larda geziyordu bu programı kurunca bayağı bi aşağıya cekildi telefon suan 330-350 mb arası ram tüketiyor kullanımı oldukça basit yapamayan ark olursa kendi ayarlarımı veririm ona göre ayarlar programı

Playstore linki ;

-Emre

-Emre

Üye
bu tür uygulamalar işlemciyi çok kullanır ve cihazı yorar ayrıca batarya ömrünüzü de düşürür. tavsiye etmiyorum

aleranol

aleranol

Üye
Bunu tavsiye ederim. Eğer dikkatli bakarsanız lmk değerlerini kullanarak tıpkı fmr gibi çalıştığını anlayacaksınız. Şu anda ben de indiriyorum.

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
    Konu Sahibi
Beyler gercekten işe yarıyor bi deneyin derim şarjıda sömürmüyor telefonu sarj a takalı 1 gün oldu suan %56 da gün içinde normal mesajlaşıyorum bide 15 dk net kullandım faydasını gördüm ben

furkey

Üye
kesinlikle kullanacağım. Ram boşaltması için değil lmk değerleri ve uygulamayı hafızada kilitleme özelliği için :) teşekkür ederim paylaşım için :)

tolunay378

Üye
Şimdi deniyorum.
Öneriniz için teşekkürler :)

PriZm

PriZm

Üye
Programı ram temizleme haricinde uygulamayı hafızaya kitlemek için kullanabilirsiniz.Diğer özelliklerini tavsiye etmiyorum.

deadgate44

Üye
şimdi bu program ram sabitliyomu anlayamadım ?

aleranol

aleranol

Üye
Valla ben sevmedim. Hafızaya kitlemek iyi gibi ama ne bileyim çok faydasını göremedim

PriZm

PriZm

Üye
Valla ben sevmedim. Hafızaya kitlemek iyi gibi ama ne bileyim çok faydasını göremedim
Şöyle dururumlarda lazım olabilir.

Önemli bir işlem açıksa kapanmasını önlemek
yada tarayıcıda önceden dolmuş youtube videosunun kapandığında tekrar dolmasını beklemek

gibi durumlarda lazım olabilir.

hasanistan

hasanistan

Üye
arkadaşlar öyle her önünüze gelen ram temizleyici kullanmayın bazı programlar işini abartıp ana ekran ı kapatıyor ve bu program hakkındaki duygularımı paylaşacağım.

furkey

Üye
Programı tam çözemedim şimdi bu foreground Application ı ayarlayınca bu uygulamaların en fazla kullanacağı bellek mi yoksa onlar için ayrılan azami kısım mı?

Türe

Türe

Üye
Bu tur programlar ram i temizleyebilir. Ama sarjin da icine.. Dahil olamiyor :)

PriZm

PriZm

Üye
Programı tam çözemedim şimdi bu foreground Application ı ayarlayınca bu uygulamaların en fazla kullanacağı bellek mi yoksa onlar için ayrılan azami kısım mı?

Önplandaki uygulamanın kullanacağı max ram kullanımı.

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
    Konu Sahibi

Yok . Ciddi anlamda sarj emiyor bunlar. Cunku arkaplanda surekli calisiyor ve ram i siliyor.

Nerdeyse 2 gün oldu şarj %11 de aktif mesajlaşıyorum çok nadir de net te takılıyorum taş çatlasın 15 dk

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3

Türe

Türe

Üye
Anladim.l benim de s3. Dedigim gibi sms de cok farketmiyor ama neti acinca belli ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt