GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
hee he programı ben yazmadım altı topu yükledim reis sorun bende degil romda eksikleri var dahaa

- - - Eklendi - - -

Sen çalıştıramıyorsundur
hee he programı ben yazmadım altı topu yükledim reis sorun bende degil romda eksikleri var dahaa

bilen19

bilen19

Üye
2013/02/17: CM10 alpha6 xda nın yüklediği dosya bozuk. bad estorded diye bir hata verdi ve ömrümden ömür götürdü. allah aşkına şu sayfa başka birinin yönetimi altına girsin tekrar buradan takip edelim biraz duyarlı olun takipçilerinize. bilginize.

arkadaşlar sorun çözdüm. olay şu. alpha 6 versiyonunu direk wipe işlemlerini yaparsan hapı yutarsın. alpha 5 i wipe falan yükleyim. sonra alpha 6 yı install diyip yüklememiz gerek. üstünede kernel yüklemeyin oda problemli. bilginize

AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
alpha 6 flaşh player bi türlü caliştıramadım :vur :aha:

blackcat67

blackcat67

Üye
beyler ben size yardımcı olmaya çalışıyorum siz de bana yardımcı olsanız soruyorum size oyunlarda sorun varmı diye cevaplayan yok bana mesaj atanada cevap yazmicam bundan sonra bi oyunu denemek bu kadar zormu :D beach buggy blitz çalışıyormuu ?

aslanalp75

Üye
2013/02/17: CM10 alpha6 xda nın yüklediği dosya bozuk. bad estorded diye bir hata verdi ve ömrümden ömür götürdü. allah aşkına şu sayfa başka birinin yönetimi altına girsin tekrar buradan takip edelim biraz duyarlı olun takipçilerinize. bilginize.

arkadaşlar sorun çözdüm. olay şu. alpha 6 versiyonunu direk wipe işlemlerini yaparsan hapı yutarsın. alpha 5 i wipe falan yükleyim. sonra alpha 6 yı install diyip yüklememiz gerek. üstünede kernel yüklemeyin oda problemli. bilginize

Ben wipelayarak yaptım hiç bir sorun ile karşılaşmadım.

Kurt.AdaM

Kurt.AdaM

Üye
beyler ben size yardımcı olmaya çalışıyorum siz de bana yardımcı olsanız soruyorum size oyunlarda sorun varmı diye cevaplayan yok bana mesaj atanada cevap yazmicam bundan sonra bi oyunu denemek bu kadar zormu :D beach buggy blitz çalışıyormuu ?

arkadaşım yükledim ama dediğin gibi..ses var görüntü yok...yani siyah ekran..vede ben pek memnun kalmadım açıkcası sadece menüde gezinirken akıcı..temple run 2 oyununuda kasıyor..rehberi falan..beni sarmadı açıkcası..birde şu uygulamalar menüsünde klasör açamamak beni sinir etti..bütün uygulamalar karışık bir şekilde aynı yerde..
bu arada ben yeni sürümü direk telefondan güncelleyerek yapabilirmiyim..

blackcat67

blackcat67

Üye
qualcomm yeni sürücü çıkarana kadar ne cm10.1 sürümü gelir nede stabil cm10 gelir adam ürettiği şeyle ilgilenmiyor arco ne yapsın yeniden sürücü yazamaz ya 700 tl boşuna verdim telefona

aslanalp75

Üye
Sirf senin icin yukledim oyunu dedigin gibi siyah ekran.

- - - Eklendi - - -

Cm 9 yada stock rom hangisini yuklesem cm 10 sorunlu daha

blackcat67

blackcat67

Üye
stok roma jet hızıyla dönüş yapıyorum ben en rahatı ya her gün güncelleme çıkarcak diye bekliyorum arcoyu samsung bi bildiği varki bu cihaza ne ics çıkardı nede jellybean

bartowski24

Üye
stok roma jet hızıyla dönüş yapıyorum ben en rahatı ya her gün güncelleme çıkarcak diye bekliyorum arcoyu samsung bi bildiği varki bu cihaza ne ics çıkardı nede jellybean

samsungun işine gelmedi...

galaxy w ye ics verse s2 nin satışları düşer
ace nin satışları dibe vurur

bir model için yaklaşık 4-5 modelin satış orani düşecek tabi bu samsungu bırak kimsenin işine gelmez

- - - Eklendi - - -

qualcomm yeni sürücü çıkarana kadar ne cm10.1 sürümü gelir nede stabil cm10 gelir adam ürettiği şeyle ilgilenmiyor arco ne yapsın yeniden sürücü yazamaz ya 700 tl boşuna verdim telefona

boşuna vermedin sakin ol :)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
aynen azcık kullan stock romu görürüm seni ama sende haklısın arco romları çok geç yapıyor örneğin galaxy s 4.2.2 güncellemesi aldı ve nightly sürümne kavuştu

blackcat67

blackcat67

Üye
stok roma döndüm ama :D lanet şey ya menü kasmasa :D

• Beğen
Tepkiler: erdi_s

aslanalp75

Üye
aynen azcık kullan stock romu görürüm seni ama sende haklısın arco romları çok geç yapıyor örneğin galaxy s 4.2.2 güncellemesi aldı ve nightly sürümne kavuştu

Haklısın aslında cm 9 kullanıyordum staockroma döndüm ama çok kasıyor geçenhafta cm 10 yükledim cm9 mu mantıklı bilemiyorumki

bartowski24

Üye
blackcat67

blackcat67

Üye
bu samsung'un işine akıl sır erdiremiyorum ya bu telefonu öylesine sürdüler piyasaya bizle dalga geçiyolar kasmalara bakılcak olursa güncellemeye ihtiyacı var bu telefonun

aslanalp75

Üye
stock rom nasil kasiyor ya ? gunluk kullanimda donmaz

kasıyor derken çok fazla takılıyor oyun oynarken olsun geçişlerde olsun yani cm 9 daki hızdan sonra kullanamadım.Subway surfer oynuyorum çok fazla,stock romda deli gibi takılıyordu ,cm 9 yada cm 10da hiç takılma yok örnek olarak.

bartowski24

Üye
bu samsung'un işine akıl sır erdiremiyorum ya bu telefonu öylesine sürdüler piyasaya bizle dalga geçiyolar kasmalara bakılcak olursa güncellemeye ihtiyacı var bu telefonun

value pack var :D samsung bizi unutmadı(!)

bartowski24

Üye
ya bak heyecanlandım value pack diyince o nasıl oyun perfermansı yada geçişlerde felan

value pack galaxy w ye verilmeyen icsnin bazi ozelliklerini getiriyor turkiyeye henuz gelmedi gelmezde zaten kac aydir gelmiyor

Üst Alt