GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Bence cok guzel bir anlatim olmus. Ben cm9 rc3 kullaniyordum. İki gun once stock roma dondum. Anlatimin beni cok etkiledi. Her an cm10 kurabilirim ;-) sarj suresi dedigin gibiyse eger cok iyi. Hatta nereyse cm9dan bile iyi. Tekrar tesekkurler
yakın zamanda alpha 7 zor ama bnce beta 1 gelebilir diğer sürümü yükleriz :)

cemaltr18

cemaltr18

Üye
cm10 beta sürümüne 10.1 olarak geçecek sanırım rom zaten gayet stabil durumda

- - - Eklendi - - -

Bu arada sadıkbircan öldümü ya konular güncellenmiyor ne zamandır

aslanalp75

Üye

- - - Eklendi - - -

o telefonu değiştirdiğinden beri buraları terketti :)

bu arada alpha6 için hangi kerneli kullayım kimse bilmiyormu cevap gelmiyor ?

calmdown

Üye
Bir sonraki sürümde (muhtemelen artık beta sürümü gelecektir diye tahmin ediyorum) alt yapıda biraz daha değişiklik yapılacaktır. Benim izlenimime göre çok fazla major bir değişiklik geleceğini sanmıyorum çünkü görünürde böyle bir ihtiyaç yok çünkü. Şu haliyle bile bu kadar memnunken sanırım gelecek yeni sürümle oldukça güzel bir iş ortaya çıkacaktır.
Android sürümünün Jelly bean olması sebebiyle zaten stok roma göre ekran geçişleri çok daha iyi. Bütün bunların dışında arama ekranı ve rehberi açarken stok romda sıkça karşılaştığımız gecikmeleri bu sürümde pek yaşamıyoruz.
Romda default olarak sunulan mesaj uygulamasının popup seçeneğinin olması ve bildirim ekranının kişiselleştirme seçeneklerinin fazlalığı beni oldulça tatmin etti, özellikle 2G/3G toggle en başından beri aradığım bir özellikti ve gayet sorunsuz çalışıyor.
Telefonda oyun oynama alışkanlığım olmadığı için oyun performansı hakkında birşeyler söyleyemem ancak tarayıcı hızında dahi gözle görülür bir artış var.
Bu sürümle ilgili izlenimleri karşıklaştıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.

blackcat67

blackcat67

Üye
oyunlarda sorun yaşayan yokmu sorun yaşayan tek benmiyim ? beach buggy blitz deneyen varmı açılmıyor oyun siyah ekranda kalıyor

Ali58_58

Ali58_58

Üye

- - - Eklendi - - -

10.1 ayrı olarak bir konu açaçacak ve android sürümünü direk 4.2.2 olucak diye zannediyorum :)

blackcat67

blackcat67

Üye
cm10.1 bana kalırsa yaza doğru gelir bu gidişle :D

Kerim.

Kerim.

Üye
bir ara girsede konulari bi guncellese iyi olur sadik hocam.ozellikle basliklari

blackcat67

blackcat67

Üye
konuyu devretme gibi şansı varmı acaba ben ilgilenirim konu ile ?

blackcat67

blackcat67

Üye
rom'u Kurcam size soru soruyorum bi önceki sayfadada sordum cevap gelmedi oyunlarda sorun yaşayan varmı diyorum cm10 alpha 6 da beach buggy blitz siyah ekran sorunu varmı ??

enginizmir

enginizmir

Üye
1800 mhz e çıkaran kernel varmıdır jb için... yoksa 1400 ile oyun falan oynanmaz.. eğer oyleyse rc6 yukleyelim afrodit birlikte... acil bir arkadasımız cvp yazarsa sevinirim.. birde cm9 da kullandıgımız lazerdroid + mobile2 miydi sanırım onuda cm 10 da kullanabiliyormuyuz tşkkrler..

cavciv

Üye
arkadaşlar cm 9 mu cm10 mu daha iyi lütfen yazarmısınız

slvestre-99

Üye
suan icin cm9 daha iyi ve stabil hocam

Üst Alt