Bir sonraki sürümde (muhtemelen artık beta sürümü gelecektir diye tahmin ediyorum) alt yapıda biraz daha değişiklik yapılacaktır. Benim izlenimime göre çok fazla major bir değişiklik geleceğini sanmıyorum çünkü görünürde böyle bir ihtiyaç yok çünkü. Şu haliyle bile bu kadar memnunken sanırım gelecek yeni sürümle oldukça güzel bir iş ortaya çıkacaktır.
Android sürümünün Jelly bean olması sebebiyle zaten stok roma göre ekran geçişleri çok daha iyi. Bütün bunların dışında arama ekranı ve rehberi açarken stok romda sıkça karşılaştığımız gecikmeleri bu sürümde pek yaşamıyoruz.
Romda default olarak sunulan mesaj uygulamasının popup seçeneğinin olması ve bildirim ekranının kişiselleştirme seçeneklerinin fazlalığı beni oldulça tatmin etti, özellikle 2G/3G toggle en başından beri aradığım bir özellikti ve gayet sorunsuz çalışıyor.
Telefonda oyun oynama alışkanlığım olmadığı için oyun performansı hakkında birşeyler söyleyemem ancak tarayıcı hızında dahi gözle görülür bir artış var.
Bu sürümle ilgili izlenimleri karşıklaştıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.