Xperia z mi htc one mi

Sponsorlu Bağlantılar

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Xperia z mi htc one mi
Arkadaşlar bu konuyu açtım çünkü iki telefonda mart ayının ortasında çıkıyor.Keşke xperia z alsaydım veya htc one alsaydım diye pişman olmak istemiyorum..bir tarafta işlemci frekansı 0,200 fazla ve çift hoparlör mevcut bir tarafta suya ve toza karşı dayanıklılık ve stamina mod sizce hangi telefonu almalıyım nedeni ile yazarsanız sevinirim...
Bu konu Tartışma yaratıcak ama neyse :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tartışma yaratacak bir durum yok. Herkes birbirinin fikrine saygı duyarak fikirlerini söylerse sorun olmaz.

benim tercihim htc One olurdu. Hem oldukça iddialı bir kamerası,hem en yeni nesil chipseti hem de sense5 hoşuma gitti.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Htc one tercihim olurdu .

Xelord

Xelord

Üye
Z, ye epey bakmıştım ben çok da beğenmiştim açıkcası da aylar önce çıkan nexus 4te de olan işlemciyi kullanmışlar. Snapdragon 600 ve 800ün haberleri çıkmıştı ben de yaza Sonyden Snapdragon 800 adreno 330lu bir tel bekliyordum. Mesela Sony XYZ :D :D :D Neyse ama htc snap600ü çakmış. işlemcisi daha iyi tabi.
Benim net bir kararım yok da sana şöyle bir tavsiye de bulunmak isterim: "Hemen, martta çıkınca alma, git bir bak elle az kurcula gel. Sonra bekle bir alanların yorumları gör öyle karar verirsin. Nisanda alsan n'olcak :)

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Z, ye epey bakmıştım ben çok da beğenmiştim açıkcası da aylar önce çıkan nexus 4te de olan işlemciyi kullanmışlar. Snapdragon 600 ve 800ün haberleri çıkmıştı ben de yaza Sonyden Snapdragon 800 adreno 330lu bir tel bekliyordum. Mesela Sony XYZ :D :D :D Neyse ama htc snap600ü çakmış. işlemcisi daha iyi tabi.
Benim net bir kararım yok da sana şöyle bir tavsiye de bulunmak isterim: "Hemen, martta çıkınca alma, git bir bak elle az kurcula gel. Sonra bekle bir alanların yorumları gör öyle karar verirsin. Nisanda alsan n'olcak :)
öncelikle zamanım fazla yok çünkü şirketin tüm dışarı işlerine ben bakıyorum en azından bana acil navigasyon lazım yani biraz acele alcam.:D telefonu kurcalama konusuna gelince k.v.k da çalışmış biri olarak 30 dk kurcalasam yeter :D htc one da güzel ama menüsünün aşağıya doğru hareket etmesi hoşuma gitmiyor :D

- - - Eklendi - - -

tartışma yaratacak bir durum yok. Herkes birbirinin fikrine saygı duyarak fikirlerini söylerse sorun olmaz.

benim tercihim htc One olurdu. Hem oldukça iddialı bir kamerası,hem en yeni nesil chipseti hem de sense5 hoşuma gitti.
+1 ama menüde sağa sola oynasa daha iyi olurdu :D ben öle seviyorum :D martın 15 ine kadar karar vermem lazım..

- - - Eklendi - - -

Htc one tercihim olurdu .
sebebiyle açıklarsan daha güzel our kardeş :D

fk555897

fk555897

Üye
Bence Xperia Z yi düşün. Özellikleri hemen hemen. Aynı ancak bu telefonun artısı suya ve kırılmaya düşmeye dayanıklı.

Xelord

Xelord

Üye

öncelikle zamanım fazla yok çünkü şirketin tüm dışarı işlerine ben bakıyorum en azından bana acil navigasyon lazım yani biraz acele alcam.:D telefonu kurcalama konusuna gelince k.v.k da çalışmış biri olarak 30 dk kurcalasam yeter :D htc one da güzel ama menüsünün aşağıya doğru hareket etmesi hoşuma gitmiyor :D

- - - Eklendi - - -

+1 ama menüde sağa sola oynasa daha iyi olurdu :D ben öle seviyorum :D martın 15 ine kadar karar vermem lazım..

Yaş 22 Şirketin dışişleri O.o
Enes 1907 yazınca ben hep seni 2013-1907= 16 yaşında biri olarak düşünmüşümdür :) Öyleyse 1907 Fenerbahçe. Neyse usta konuya dönelim:

Ben netten bakıyorum da hala One'ın kamerası kaç megapixel göremedim 2sitede 4mpiksel yazıyor. HTCnin sitesinde yazmıyor :S ya da ben göremedim.
Bu arada Sense arayüzünü ben de beğendim :)
Z de güzel bence, senin telefondan beklentin nedir ki? Bence ikisi de beklentilerini karşılar, işini görür. Hangisi daha çok hoşuna gidiyor ? Z'nin tipi çok güzel değil mi ? :)

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
HTC one olurdu benim tercihim
Beat studio
Çift hoparlor (müzik dinlemeyi çok sevdiği için)
Ayrıca tasarımı çok hoşuma gitti, aliminyum kasa falan.. Xperia Z çok sade geldi.
Sonra arada bi 0.3 inchilk fark var.5inch çok fazla bana göre
Daha fazla ppi (468)

Bunlar benim htc one 'ı seçme sebeplerim.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
ben olsam bu iki telefon arasindan HTC One'i secerdim.

emreli01

emreli01

Üye
ben anlamıyorum 5'' ekran bana çoook büyük geliyor gelelim htc one tasarım olarak bana htc one x serisi daha hoş geliyor ve sense 5 bana hiç güzel gelmedi bende yeni one x plus almış biri olarak iyiki htc one ı beklememişim diyorum her yönü ile one x plus bana göre halen htc amiral gemisi :) (şahsi düşüncem)

komando04

komando04

Üye
xperia z olurdu tercihim fazla hıza gerek yok bence sağlamlın daha önemli

saruman_me

saruman_me

Üye
2 cihaz dafazlasila iddali hangisini alirsan al pisman olucaginizi sanmam..

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Yaş 22 Şirketin dışişleri O.o
Enes 1907 yazınca ben hep seni 2013-1907= 16 yaşında biri olarak düşünmüşümdür :) Öyleyse 1907 Fenerbahçe. Neyse usta konuya dönelim:

Ben netten bakıyorum da hala One'ın kamerası kaç megapixel göremedim 2sitede 4mpiksel yazıyor. HTCnin sitesinde yazmıyor :S ya da ben göremedim.
Bu arada Sense arayüzünü ben de beğendim :)
Z de güzel bence, senin telefondan beklentin nedir ki? Bence ikisi de beklentilerini karşılar, işini görür. Hangisi daha çok hoşuna gidiyor ? Z'nin tipi çok güzel değil mi ? :)
benim aslında tercihim xperia z ama beni htc ye döndercek bişiler olabilir die bu konuyu açtım :D

- - - Eklendi - - -

ben olsam bu iki telefon arasindan HTC One'i secerdim.
nedeni :D nedir :D

- - - Eklendi - - -

xperia z olurdu tercihim fazla hıza gerek yok bence sağlamlın daha önemli
zaten fazla hız farkı yok 1,5 e 1,7 ama beni tahrik eden htc one da çift hoparlör var.ama gel gelelim xperiz z de tek hoparlör var ama beni tatmin edecek seviyede ise z alacam büyük ihtimal.. :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada eklemek isterim htc one'ın kasası alüminyum olduğu için hem sağlamlık olarak hem de ısıyı kolayca tüm kasaya yayarak ısınma konusunda daha avantajlı olacaktır.

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada eklemek isterim htc one'ın kasası alüminyum olduğu için hem sağlamlık olarak hem de ısıyı kolayca tüm kasaya yayarak ısınma konusunda daha avantajlı olacaktır.
+1 peki o durum z de nasıl olur z nin kaplaması iphone daki gibi cam hem arkası hem önü gorilla glass 2 il kaplı ok ısınırmı snce

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
öncelikle xperia z bu konuda başarısız olur ısınır demiyorum ama htc one'daki aluminyum kasa bu konuda daha başıarılı olacagı kesin.çünkü öncelikle metal ısıyı en çabuk ileten materyaldir.donanımın ürettigi sıcaklık ne kadar cabuk telefonun dışına iletilirse donanım ısı seviyesi o kadar az ve düşük olur.bu da hem işlemci performansını hem de batarya performansını etkiler.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
eğer siz dışarıdaki islerinize arabanızla gidip halledeceksiniz ve navigasyon sizin için önemli ise tercihinizi htc one dan yana kullanın ; internetten izlediğim videolardan xperia z nin yandan bakış açılarında ciddi problem olduğunu gördüm . ekran resmen gidiyor telefona yandan baktığınızda . xperia z aldığınızda direksiyonun o kısma monte edip navigasyonu kullanabilirsiniz , htc one da ise ister sagınıza koyun ister solunuza ; rahat bir şekilde görürsünüz ekranı...

Xelord

Xelord

Üye
Aynen Z de tft ekran kullanılmış. Açısı dardır yani ama ne derece sorun olur bilmem.
Alüminyum ısıyı çabuk yayar diyorsunuz da çabuk da çizilir mi acaba? (bilmediğimden soruyorum.)
Bir de One da Li-po, Z de Li-ion pil kullanılmış. İnternetten biraz baktım da aralarında pek fark yokmuş. Birbirinin devamı olan teknolojiymiş Li-po daha yeni teknolojiymiş. Üreticiler yeni modellerinde tercih ediyorlarmış. Li-ion un ömrü daha uzunmuş. Ama pek kaydadeğer bir fark yokmuş diye okudum ama bir araştırın isterseniz ya da bilen biri yazsın :)

Buraxlive

Buraxlive

Üye

benim aslında tercihim xperia z ama beni htc ye döndercek bişiler olabilir die bu konuyu açtım :D

- - - Eklendi - - -

nedeni :D nedir :D

- - - Eklendi - - -

zaten fazla hız farkı yok 1,5 e 1,7 ama beni tahrik eden htc one da çift hoparlör var.ama gel gelelim xperiz z de tek hoparlör var ama beni tatmin edecek seviyede ise z alacam büyük ihtimal.. :D

Dışa ses verimi normalin biraz altında olabilir çünkü su geçirmez özelliginden dolayi hoparlörü koruyup kaplamaları gerek buda dışa ses verimini düsürür. Ama telefonu alırken daha cok kasa saglamlıgına ve donanıma bakarsanız iyi olur , iyi bir para verip aldıgınız telefonunuzun 1-2 yıl sonra ömrünün bitmesini istemezsiniz.

Üst Alt