LG G6 One adında bir akıllı telefon gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LG G6 One adında bir akıllı telefon gelebilir
Güney Kore devi LG, G6 One olarak yeni bir isim tescili gerçekleştirdi.




Güney Kore'nin büyük devlerinden birisi olan LG, çok yakında önemli bir akıllı telefon modelinin duyurusunu gerçekleştirecek. LG G6 adı ile gelecek olan bu yeni cihazın, bu ay sonunda İspanya'nın Barcelona şehrinde gerçekleştirilecek olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak duyurulacağını söyleyebiliriz.



Yeni akıllı telefon merakla beklenirken, bazı önemli bilgiler de gelmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce LG'nin G6 Compact ve G6 Lite isimlerinin tescillerini gerçekleştirdiği yönünde sizlere haberleri sunmuştu. Şimdi de başka bir bilgi daha ortaya çıktı ve buna göre LG, G6 One isminin de tescilini gerçekleştirdi. One eki ile HTC ve Microsoft cihazlar sunarken, görülen o ki LG de bu iki isim arasına katılacak.

Diğer taraftan LG G6'ya bakacak olursak eğer, cihaz 5.7" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile sunulacak ve ekran çözünürlüğünün de 2880x1440 piksel Quad HD+ olacağı ifade ediliyor. Ayrıca ekran görüntü oranı da 18:9 olacak.

İddialara göre Qualcomm Snapdagon 835'e Samsung'un Galaxy S8 modelleri için el koyması nedeni ile LG G6'nın dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Snapdragon 821 ile geleceği kaydedilmekte. 6GB sistem belleği içerecek olan akıllı telefon 64GB / 128GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak.

Akıllı telefonun 16MP + 16MP çift arka kamera ve 12MP ön kamera ile geleceği kaydedilirken, ayrıca işletim sistemi de Google Android 7.0 Nougat olacak.
LG G6 One adında bir akıllı telefon gelebilir
 


Üst Alt