Xperia z mi htc one mi

Sponsorlu Bağlantılar

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Dışa ses verimi normalin biraz altında olabilir çünkü su geçirmez özelliginden dolayi hoparlörü koruyup kaplamaları gerek buda dışa ses verimini düsürür. Ama telefonu alırken daha cok kasa saglamlıgına ve donanıma bakarsanız iyi olur , iyi bir para verip aldıgınız telefonunuzun 1-2 yıl sonra ömrünün bitmesini istemezsiniz.
tabiki media markt yada teknosaya telefonu almaya gittiğimde en az 30 dk sesini vs. herşeyini test edeceğim.birşey daha ekleyeceğim bendeki xperia neo da tft ekran ama yandan baktığımda çok görüntü kaybı yaşamadım çok eğdiğin zaman oluyordu ee zaten o kadar dar açıdan bakmayacağıma göre sorun yok :D zaten telefonu almaya gittiğimde neo yuda götürcem müzik video vs bluetooth la gönderip test edeceğim.xperia z nin inceleme videolarında sesin yeterli seviyede olduğu söyleniyordu zaten yeterli seviyede değilse o telefona o kadar para veremem ne kadar htc nin aşağıya doğru inen menüsünü sevemesemde htc den yana kullancağım şansımı :D

achambo

achambo

Üye
Buraxlive

Buraxlive

Üye

tabiki media markt yada teknosaya telefonu almaya gittiğimde en az 30 dk sesini vs. herşeyini test edeceğim.birşey daha ekleyeceğim bendeki xperia neo da tft ekran ama yandan baktığımda çok görüntü kaybı yaşamadım çok eğdiğin zaman oluyordu ee zaten o kadar dar açıdan bakmayacağıma göre sorun yok :D zaten telefonu almaya gittiğimde neo yuda götürcem müzik video vs bluetooth la gönderip test edeceğim.xperia z nin inceleme videolarında sesin yeterli seviyede olduğu söyleniyordu zaten yeterli seviyede değilse o telefona o kadar para veremem ne kadar htc nin aşağıya doğru inen menüsünü sevemesemde htc den yana kullancağım şansımı :D

Bendede neo var eger satabilirsem s3 düsünüyorum. Fakat kulaklıgı takınca kendi kendine ses açıp kısma yapıyordu bu arızadan5 kere garantiye verdim telefonu degiştiler 1 saat önce yine yaptı.. Sizde hic böyle bir sorun oldumu ?

Xelord

Xelord

Üye
suya sokarsın öyle olursa zaten su geçirmez:)

ahuahuha çok iyi ısınınca soğuk suya sok :D

------------

Bir şey eklemek istiyorum: "Kardeşimin bir arkadaşı var robot falan yapıyor, elektrik falan filan epey ilgili çocuk neyse Li-ion pilin ömrünün daha uzun olduğunu Li-ponun daha çabuk bittiğini söylemiş." . Ben onların yalancısıyım ama bence bir araştırın Li-ion nedir Li-po nedir.

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Bendede neo var eger satabilirsem s3 düsünüyorum. Fakat kulaklıgı takınca kendi kendine ses açıp kısma yapıyordu bu arızadan5 kere garantiye verdim telefonu degiştiler 1 saat önce yine yaptı.. Sizde hic böyle bir sorun oldumu ?
beni bırak neo kullanıcıları içerisinde ilk sende duyuyorum :D

- - - Eklendi - - -

oda doğru iyi fikir :D xperia z nin +sı işte :D

- - - Eklendi - - -

ahuahuha çok iyi ısınınca soğuk suya sok :D

------------

Bir şey eklemek istiyorum: "Kardeşimin bir arkadaşı var robot falan yapıyor, elektrik falan filan epey ilgili çocuk neyse Li-ion pilin ömrünün daha uzun olduğunu Li-ponun daha çabuk bittiğini söylemiş." . Ben onların yalancısıyım ama bence bir araştırın Li-ion nedir Li-po nedir.
Li-po daha yeni bir batarya diye biliyorum :D

AynstaynModeOn

Üye
Ben olsam Xperia Z alırdım

boran9999

boran9999

Üye
Her 2 cihazda güzel xperia Z su ve toza dayanıklı bu izolasyon büyük bir ihtimalle seste deformasyona yol açacaktır. HTC one oldukca kaliteli duruyor kasası teknoloji harikası sesin dışardan duyulabilirliği büyük bir + sı eğer bu sınıfta bir cihaz alacak olsam samsung un Galaxy S IV ünü bekler öyle tercihimi yapardım. Sonuçta 60 milyon adet cihaz sattım bunu S IV le 100 milyona taşıyacam diye iddaa eden bir dünya devi var.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Özellikleri yönüyle Htc One bir adım daha önde . :)

MrExpert

MrExpert

Üye
İkiside çok iyi ben şahsen seçim yaparken zorlanırdım :hmmm

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Özellikleri yönüyle Htc One bir adım daha önde . :)
özellikler de fark yokki o yüzden seçim yapamıyorum.birinde işlemci frekansı 0,200 fazla ötekinde yarım saat süreyle 1 metre suya dayanma :D nasıl karar vereceğim bilemedim.byük ihtimallde z nin dış hoparlör sesinde çok deformasyon yoksa onu alacğım.birde z nin videoları sper çektiği her inceleme videosunda söyleniyo :D

- - - Eklendi - - -

suya sokmaya kıyabilirmiyim sonuçta 2000 tl adamın içi gider be alışılmış bişi deil bile bile suya sokmak :D

avcitalip

avcitalip

Üye
ikiside neredeyse aynı özelliklerde cihazlar karar senin tipi falan hangisinin hoşuna gidiyorsa onu al derim ama ben olsam hTC One alırım gerek kamerası gerek Beats Audio'su :evet:

su geçirmemesini istersen Otterbox Armor diye bir kılıf çıkacak yakında onu alırsın 2 Ton basınca kadar telefon dayanıyormuş ama telefon bildiğin zırh oluyor :ehe

sen hTC one al suya düşürmeden kullan Z biraz daha geri planda benim için...

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
o değilde arkadaşlar bu z için martın ilk defası dediler nası bekleyeceğim diyodum dün 15 mart oldu :D tam alıştırdım kendimi 15 marta şimdide mart sonunda diyolar başlıcam böle satış politikasına yaw :D valla one daha önce çıksın alıcam yeter yaw telefonsuzum :D

avcitalip

avcitalip

Üye

özellikler de fark yokki o yüzden seçim yapamıyorum.birinde işlemci frekansı 0,200 fazla ötekinde yarım saat süreyle 1 metre suya dayanma :D nasıl karar vereceğim bilemedim.byük ihtimallde z nin dış hoparlör sesinde çok deformasyon yoksa onu alacğım.birde z nin videoları sper çektiği her inceleme videosunda söyleniyo :D

- - - Eklendi - - -

suya sokmaya kıyabilirmiyim sonuçta 2000 tl adamın içi gider be alışılmış bişi deil bile bile suya sokmak :D

z alırsan kapaklarının adam gibi kapandığından emin ol açık unutursan hiçbir anlamı kalmaz...

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
ikiside neredeyse aynı özelliklerde cihazlar karar senin tipi falan hangisinin hoşuna gidiyorsa onu al derim ama ben olsam hTC One alırım gerek kamerası gerek Beats Audio'su :evet:

su geçirmemesini istersen Otterbox Armor diye bir kılıf çıkacak yakında onu alırsın 2 Ton basınca kadar telefon dayanıyormuş ama telefon bildiğin zırh oluyor :ehe

sen hTC one al suya düşürmeden kullan Z biraz daha geri planda benim için...
dur bakalım one için inceleme videosu çıksın donanım haberin öle karar verek..ayrıca z nin hdr var kamerasında one da varmı biliomusun..

avcitalip

avcitalip

Üye
o değilde arkadaşlar bu z için martın ilk defası dediler nası bekleyeceğim diyodum dün 15 mart oldu :D tam alıştırdım kendimi 15 marta şimdide mart sonunda diyolar başlıcam böle satış politikasına yaw :D valla one daha önce çıksın alıcam yeter yaw telefonsuzum :D

bence sen neo ile biraz daha idare et s4 bi çıksın bakalım ona göre karar ver hem z de one de ucuzlamış olur...

avcitalip

avcitalip

Üye

dur bakalım one için inceleme videosu çıksın donanım haberin öle karar verek..ayrıca z nin hdr var kamerasında one da varmı biliomusun..

vallaha %99,9 vardır diye tahmin ediyorum çünkü benim s3'te bile var :evet:

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi

bence sen neo ile biraz daha idare et s4 bi çıksın bakalım ona göre karar ver hem z de one de ucuzlamış olur...
elimde neo yok şu an olsa :D t10 var neo yu babama verdim :Dt10 un reziftif ekranı beni deli ediyor

avcitalip

avcitalip

Üye

bu arada abim kvk'da çalıştım dedin ya aklıma takıldı gerçi aynı servis değil ama ben s3'ün ekranını telpa'da yaptırdım şimdi cihaza yeni vidamı takıyorlar yoksa söktüklerini aynen yerine mi takıyorlar ?

birde telpa'nın işçiliği nasıldır cihaz birkaç kez git gel yapar mı sence ?

- - - Eklendi - - -

elimde neo yok şu an olsa :D t10 var neo yu babama verdim :Dt10 un reziftif ekranı beni deli ediyor

:hmmm anladım,o zaman sana yeni telefon şart :)

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi

bu arada abim kvk'da çalıştım dedin ya aklıma takıldı gerçi aynı servis değil ama ben s3'ün ekranını telpa'da yaptırdım şimdi cihaza yeni vidamı takıyorlar yoksa söktüklerini aynen yerine mi takıyorlar ?

birde telpa'nın işçiliği nasıldır cihaz birkaç kez git gel yapar mı sence ?

- - - Eklendi - - -

:hmmm anladım,o zaman sana yeni telefon şart :)
abim derken yaş kaç :D neyse konumuza dönelim aynı vidalar kullanılır tabiki vidalar deforme olmadıkça.telpa hakkında fazla bi bilgim yok ama keşke k.v.k dan ayrılmasaydı firmalar çünkü k.v.k en iyisi

Üst Alt