HTC One M10 ile ön tarafta bulunan siyah HTC logosunun yer aldığı şerit gidiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC One M10 ile ön tarafta bulunan siyah HTC logosunun yer aldığı şerit gidiyor
Bence çok mantıklı bir hareket :eller:


HTC’nin yeni amiral gemisi hakkında iddialar gelmeye devam ediyor…


Bu ay sonunda firmalar yeni amiral gemisi üst seviye modellerini duyurmaya başlayacaklar ve önemli modeller arasında Samsung’un Galaxy S7 ve LG’nin G5 modeli de yer alacak. Bu akıllı telefonlar MWC 2016, Mobil Dünya Kongresi’nde gün yüzüne çıkacak.



Ayrıca Mart ayında da önemli duyurular gelmeye başlayacak ve pazarın güçlü firmalarından Tayvan merkezli HTC’nin de yeni Perfume kod isimli HTC One M10 akıllı telefonunu Mart ayı içerisinde sunması bekleniyor. Geçtiğimiz sene HTC One M9 duyurusu için MWC 2015’i tercih eden firma, bu sene ise MWC’de cihazını sunmayacak.

Dün HTC One M10’a ait olduğu kaydedilen bir görsel ortaya çıkarken, bu görsel doğru ise önceki HTC One M serisine göre farklı tasarıma sahip bir akıllı telefonun geldiğini söyleyebiliriz.

Ayrıca gelen bilgilere göre HTC’nin önceki cihazlarında ön altta yer alan ve HTC logosunun da yer aldığı siyah bandın HTC One M10’da yer almayacağı ifade ediliyor.

Teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, yeni akıllı telefonun 5.1″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran içereceği ve 4GB sistem belleği ile geleceği kaydediliyor. Yeni cihaz gücünü ise dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 820 yonga setinden alacak.

32GB dahili veri kapasitesi, 12MP Ultrapixel arka kamera, Android 6.0.1 Lollipop mobil işletim sistemi diğer önemli özellikler olacak.

HTC One M10 ile ön tarafta bulunan siyah HTC logosunun yer aldığı şerit gidiyor - MaxiCep
 


Üst Alt