blackcat67
Üye
+ olarak performansa i/o eklenmiş, onu da nooptan rowa çevirdim, bir de üstüne ali hocamın performans ayarlarını ekleyince tam istediğim gibi oldu
Anlık bir kasma bile söz konusu değil.
rc6 nın ustune 3x yoon kernel aprodhideyı kuralımmı ?

Arkadaşlar size diyorum sakın ama sakın bravia engine kurmayın telefonumda pixellenme oldu 6 tane pixel ölü ne yapmamı önerirsiniz stock roma geçip servise mi vereyim yoksa ilerlemez mi rahatsiz edici deil çünkü
bildigim kadariyla ilerleme ihtimali var orjinal roma donup servise gondermen icin bi bahane dusun derim ben ama senin fikrin
bildigim kadariyla ilerleme ihtimali var orjinal roma donup servise gondermen icin bi bahane dusun derim ben ama senin fikrin
.Birde romu yüklediğimizde orjinal roma dönebiliyormuyuz ve bu romda çalışan ve çalışmayan özellikler nelerdir?Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...Peki kardeşim kullanici hatasina mi girer ?
- - - Eklendi - - -
Arkadaşım ben backuptan stock roma geldim *#0*# yaptım tek pixel ölü sanki ilk baştata vardı eğer ufacık bir ilerleme olursa servise yollarım şimdi cm10 alpha 6 flashladım sen rc6 ya baktın mı rc5 iyi değildi
arkadaslar merhaba....
rom yukedıkten sonra tekrar orijinal rom yuklemesi yapmak ıstedım... bunun sebebide ön kameranın calişmayışıydı...
yalnız odin ile yukleme yaparken <1> --- cannot open the usb ****** port. code: 5bu hatayı verdı ve bır daha telım acılmadı ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevınırım....
samsung usb drivers diye googleden arat onu indir odin telinizi gorucektir Odini yonetici olarak baslatmayida unutmayin
arkadaşlar 310 sayfa var ve oku oku bitmez bana kısaca özet olarak anlata bilecek biri varmı.Bu romu yükleyipte sorun yaşayan oldumu yani sonra yükledikten sonra açılmama gibi fln bi sorun olursa garatidende çıkıyor zaten garantiyede götüremiycem bu yüzden.Birde romu yüklediğimizde orjinal roma dönebiliyormuyuz ve bu romda çalışan ve çalışmayan özellikler nelerdir?Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
arkadasım tesekkurler ılgınıze odin su an telımı gordu fakat yuklemenın bu kadar uzun surmesı normalmı su anda 10 dk. oldu ne telde nede odınde bır hareket yok...
ben yukledigimde yaklasik 8-9 dk surmustu ama kabloyi sakin cekmeyin
oncelikle sorum tlefonun adb modunu actinizmi???
Evet acmıştım şu anda 18 dakıka oldu halen aynı hiç bir hareket yok...