Apple’ın iPhone 5S modelinde kullanacağı A7 yonga seti görüntülendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
Ah keşke talip jb yapmadan da yenilik yapabilmek super olurdu :dry:

avcitalip

avcitalip

Üye
bakın aslında :apple:'ın donanımı geliştirmekten çok yazılımsal yenilik getirmeye ihtiyacı var yoksa ios zaten ram tüketmeyen bir işletim sistemi ki 4s'te 512 ram var çok rahat yetiyor yanlış mıyım ? değilim :evet:

2 gb't ramle gelmesinin bir anlamı yok bence samsung gibi yenilikler yapsın mesela pil konusunda büyük adımlar atsın daha sonra arayüz'e yeni özellikler eklesin gerçek multitasking yeteneği kazandırsın 10 numara olur vallaha :)

- - - Eklendi - - -

Ah keşke talip jb yapmadan da yenilik yapabilmek super olurdu :dry:

arayüz olarak ben ios'u seviyorum yanlış anlama'da widget'ler bana çok saçma geliyor zaten :evet: aynı şey menü'de de var ne anlamı var oraya widget koymanın yalan mı ? tabi o hava durumu widgetlarını saymıyorum onları da kilit ekranlarına koysunlar :evet:

Türe

Türe

Üye
Gerçek multitask biraz zor aslında. Ama "Auxo" adlı tweak çok hoş.

Evet ben de öyle düşünüyorum. Yazılımda yapacağı bir yenilik , Apple ' ı zirveye götürür. Tek isteğim biraz serbestlik. (Bluetooth kullanmıyorum zaten onu kastetmiyorum)

avcitalip

avcitalip

Üye
Gerçek multitask biraz zor aslında. Ama "Auxo" adlı tweak çok hoş.

Evet ben de öyle düşünüyorum. Yazılımda yapacağı bir yenilik , Apple ' ı zirveye götürür. Tek isteğim biraz serbestlik. (Bluetooth kullanmıyorum zaten onu kastetmiyorum)

aynen bluetooth bencede çok gerekli değil :ehe şahsen ayda en fazla 1 veya 2 kere kullanıyorumdur yada hiç kullanmıyorumdur :evet:

MaxipmaN

Üye
ekran çözünürlüğü niye böyle acayip 640 ne ya?

MrExpert

MrExpert

Üye

aynen bluetooth bencede çok gerekli değil :ehe şahsen ayda en fazla 1 veya 2 kere kullanıyorumdur yada hiç kullanmıyorumdur :evet:

Teli alalı 9 ay oldu daha hiç bluetooth kullamadım hiç ihtiyacım olmadı :D

avcitalip

avcitalip

Üye

Teli alalı 9 ay oldu daha hiç bluetooth kullamadım hiç ihtiyacım olmadı :D

işi olan bilgisayardan alsın internetten alsın dimi :ehe cidden bluetooth koymasalar çok birşey eksilmez dimi ? :D

Topal Pire

Topal Pire

Üye
iPhone'nun bu donanımla geleceğini pek sanmıyorum. Gerekte yok zaten. Ama eğer PowerVR SGX554MP4 GPU kullanırsa piyasayı uzun bir süre domine eder.

MrExpert

MrExpert

Üye

işi olan bilgisayardan alsın internetten alsın dimi :ehe cidden bluetooth koymasalar çok birşey eksilmez dimi ? :D

Sana şöyle diyim Bluetooth koymasalar ama bana var diye satsalar bile ben olmadığını fark bile etmem merak edip açmam bile :d:

tapatalk

tapatalk

Üye
nfc dururken

Symbianize

Symbianize

Üye
2Gb ile gelmez imkansız bunu buraya yazıyorum daha yeni 1gb a geçti bi model daha 1gb kullanır

avcitalip

avcitalip

Üye
CasuS_87

CasuS_87

Üye
wow :D hadi bakalım :D

acuxx

acuxx

Üye
640x1536 :D 1 e 2,5. ip5 kumandaydı bu sosis olucak herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt