Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

alprnx

alprnx

Üye
butun konularda sordum ama bi türlü cevap alamadım ben yoon kernel baphormet kurunca tel samsung yazısından sonra sıyah ekranda kalıor ? çözümü yokmu :S

cantonick

Üye
Wondershare MobileGo for Android bu program mükemmeldir bu işinizi görür

tesekkurler yardiminiz icin ancak ben cm9 rom u attogim kismi bulamadim bi turlu cok karisik geldi. Yol gosterecek varmi :)

musti115

Üye
Her şey çok güzel ama görüntülü konuşma yok:-(

blackcat67

blackcat67

Üye
Gayet stabil rom üzerine habire mod yapıp duruyorsunuz telefonunuz bozulcak kalcaksınız ortda

alprnx

alprnx

Üye
ben cm9 rc5 in üstüne 3x yoon kernel aprodhideyı kurunca taa rc4 kullanırken kullandıgım bi masaüstü resmi vardı o otomatikmen gelıyor anlamadım gıttı wipe işlemlerini eksiksiz yapıyorum

mehmetkyr

Üye
arkadaşlar cyanogenmod ta mesaj ve alarm zil sesini degiştirip mp3 yapan varmı acaba? telefona tekrar cyanogenmod kurup kullanmak istiyorum bu söylediklerim benim için çok önemli

- - - Eklendi - - -

birde zil sesini mp3 yapmak nasıl

ahmetsuha525000

Üye
Beyler CM9 RC5 + Yoon Kernel Bahomet + LazerDroid Kurdum şimdi telefonu aynı eskisi gibi taşınabilir aygıt olarak görüyor bunu usb bellek olarak baglayamazmıyız?

isousluer

isousluer

Üye
Beyler CM9 RC5 + Yoon Kernel Bahomet + LazerDroid Kurdum şimdi telefonu aynı eskisi gibi taşınabilir aygıt olarak görüyor bunu usb bellek olarak baglayamazmıyız?

Depolamaya girin. Oradan geri tuşuna değil de diğer tuşa basın. Adı neyse bilmiyorum artık. :) Oradan ayarlara girin usb bellek olarak kullan gibi bir şey var onu seçtiniz mi tamamdır.

alprnx

alprnx

Üye
arkadaş ben baphormet kurunca tel siyah ekranda kalıyor açılışta hala çözümünü bilen yokmu :(

metaldeath

Üye
cm9 güncellemeleri telefona neden gelmiyor acaba bilen var mı?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar cyanogenmod ta mesaj ve alarm zil sesini degiştirip mp3 yapan varmı acaba? telefona tekrar cyanogenmod kurup kullanmak istiyorum bu söylediklerim benim için çok önemli

- - - Eklendi - - -

birde zil sesini mp3 yapmak nasıl

apolloyu açıp üstten şarkılar sekmesine gel sonra şarkıların en sağında bir ok var aşağı çapraza bakan ona tıkla zil sesi olarak ayarla de oluyo :)

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
arkadaş ben baphormet kurunca tel siyah ekranda kalıyor açılışta hala çözümünü bilen yokmu :(
Bence afrodit daha iyiydi. Ben sanırım afrodite geri döneceğim. Artık yeni sürüm çıkınca onu yükleriz.

mehmetkyr

Üye
arkadaşlar telefonum rootlu cyanogenmod u kurmak için CWM yapmaya gerek varmı?

mehmetkyr

Üye
tamamdır dostlar sorunsuz bir şekilde kurdum =)

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar aranınca telefon sadece titriyor atadıgım mp3çalmıyor bunu nasıl yapabılıyoruz

- - - Eklendi - - -

ne yaptımsa olmadı arkadaşlar arandığım zaman telefon titriyor melodim çalmıyor ??

metaldeath

Üye
tamamdır dostlar sorunsuz bir şekilde kurdum =)

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar aranınca telefon sadece titriyor atadıgım mp3çalmıyor bunu nasıl yapabılıyoruz

- - - Eklendi - - -

ne yaptımsa olmadı arkadaşlar arandığım zaman telefon titriyor melodim çalmıyor ??

ayarlar->ses->sessiz mod->kapalı yapıyosun
aynı yerden aşağıda çalarken titret seçeneğini aktif ediyorsun..

- - - Eklendi - - -

benim de bir problemim var telefonu her kapatıp açtığımda bir uyarı mesajı alıyorum..uyarı mesajının başlığı düşük depolama kapasitesi içeriği bu eylemi tamamlamak için yeterli disk alanı yok. böyle bir sorunla karşılan var mı daha önce yardımcı olabilirseniz sevinirm.

mehmetkyr

Üye
ayarlar->ses->sessiz mod->kapalı yapıyosun
aynı yerden aşağıda çalarken titret seçeneğini aktif ediyorsun..

- - - Eklendi - - -

benim de bir problemim var telefonu her kapatıp açtığımda bir uyarı mesajı alıyorum..uyarı mesajının başlığı düşük depolama kapasitesi içeriği bu eylemi tamamlamak için yeterli disk alanı yok. böyle bir sorunla karşılan var mı daha önce yardımcı olabilirseniz sevinirm.
hallettim teşekür ederim saolun bu cyanogenmod-9 gibi başka romlar varmı ? link atarmısınız

mesutgaga

mesutgaga

Üye
hocam bu roma yoon kernel afrodit yuklesek bir sorun olurmu eger olmuyorsa gecıcem cunku telefon su halıyle oyun performansı cok ıyı

bu rom cm9 un geliştirilmişi.ama cm9dan daha hoş .cok ta hızlı degil ama oyun performansı daha iyi diyebilirim.

mehmetkyr

Üye
arkadaşlar cyanogenmod-9-rom da alarm sesini ve kişi listesinden 1kişisinin zil sesini mp3 yapabilen varmı acaba?

Üst Alt