Symbian 3 ve sosyal hayat (Başımızdan Geçen Olaylar)

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
bende bu kadar çok donacak satardım valla telefonu hiç bakamam yüzünebir daha..huyumdur yani :) aldım mı adam gibi çalışacak. bu arada koyduğun smiley'lerden başım döndü :)

Smileyler için sorry somuru: + Askerliğim olmasa şimdiye çoktan satardım E7-00'ımı ama askerden sonra bakıcaz artık :tebessüm:

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Bende anlatayım sınıfta falan arkadaslar benden çekiliyor fotograf iphone 4 var arkafdasta benimkiyle cekiyor :) asphalt falan derken baya hayran kalıyolar benim 701'e bende bir saatlik dügün videosu çektim HD olarak 5 Gb civarı tuttu gösteriyorum şaşkınlık içinde kalıyorlar :) bende içten içten gülümsüyorum tabi bi artistlik duygum kabarıyor :) Neyse bunları geçtim arkadaşın elindeydi telefon şakalaşırken falan yere düşürdü masanın üzerinden baya bir sert düşmüştü arkadaşlar pert falan olmuştur dedi bende öyle sandım ama telefon ne kapanmıştı çizik bile yoktu üst tarafta hafif ezilme olmuştu o an herkez hayran kaldı Nokia'a ya :).

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​anladım kardeşim.hayırlısı.yiyip gelirsin umarım hemen aramıza :) şansın açık olsun

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Bugün iPhone 4S kullanıcısına verdiğim ibretlik ayar ----> Eskişehir-Bilecik arasındaki yoldayım eve dönüyorum yanıma da 4S'i olan bi abi ve arkadaşları oturdu. Baktım Temple Run oynuyolar ve çok eğleniyolar dedim kendi kendime ah ulan Symbian :D Sonra bi daha düşündüm bu abide sadece free oyunlar vardır diye. Başladım Symbian oyunlarımı açmaya :D Sıraladım Allah ne verdiyse AB Rio,Cut the Rope,Fruit Ninja BT Edition (en çok buna şaşırdılar :D),Asphalt 6 vs. Abinin biri en son dayanamadı ve telefonun modelini sordu. Bende söledim. Abiye Nokia diyince daha da bozuldu. Heralde "ben bu kadar para verdim bu nokiada iphonedan çok oyun var diye".Bi iki şey sordu telefonla ilgili kamerayı söyleyince daha da şok oldu. Hikaye bu. Ama eğer abi elindekini gerçekten kullanmayı bilseydi böyle olmazdı. Neyse sonuç olarak güzel bi anı oldu :))

sanalben

sanalben

Üye
benimde telefon 20 mt lik beton merdivenlerden yuvarlandı dibe kadar camında en ufak bi çizik bile yoktu :D düşerkende ne olucağını bilir gibi hiç endişelenmedim :)

dejavu178

dejavu178

Üye
okuldayız bi gün elektrikler gitti saatte 16.30 civarıydı. karanlıkta ders işliyoruz :D dedim bu 603, 700 ve 701 in ekranı parlak, parlaklığı en üst düzeye getirip beyaz bi pencere açtım bütün gözler benim üstüme dikildi :D

ByBaktery

Üye
Benim c6-01 beni rezil etmekte bire bir :))) şarjı 6 saat gider, kamerası 8mp olsa bile 5mplik samsung galaxy s advanceden kötü kamera çeker, oyunlar desen oyun çıkmıyor. Arkadaşlar most wanted oynarken asphalt 6 açmıyorum. Hız desek zaten ortada. Menüm açılana kadar sakallarım çıkıyor. Browser deseniz zaten ayrı bir konu :))

aramızda geçen diyaloglarda verdiğim cevaplarda basit zaten :)) her zaman "yok" diyorum :))

-kanka instagram var mı? +yok :)))
-kanka temple run var mı? +yok :))
-kanka kameranda odak var mı? +oda yok :)))
-angry birds space var mı? +yok
-bu telefonda bi şey var mı? +YOK :)):):)))
8 mp çektiğin fotoğrafın uzunluğunu ve genişliğini belirtiyo yani s advance'in daha iyi çekmesi bu yüzden :)

furkitare

furkitare

Üye
8 mp çektiğin fotoğrafın uzunluğunu ve genişliğini belirtiyo yani s advance'in daha iyi çekmesi bu yüzden :)

benimki 700 kb çekerken onunki 1,5 mb çekiyor. Fotoğrafçılık konusunda biraz bilgim var biliyorum neyin ne olduğunu :))

achambo

achambo

Üye
benimki 700 kb çekerken onunki 1,5 mb çekiyor. Fotoğrafçılık konusunda biraz bilgim var biliyorum neyin ne olduğunu :))

nokianın düşük kb ile çekmesi özel sıkıştırmasından ona bakılırsa camera pro kullan al sana 5-6 mb lık fotoğraf kaliteyi %100 yapınca
benimki çok güzel çekiyor hele de manzaralarda ve hareketli anlarda tek eksiği yakın çekim

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
geçen hafta(kap takmadığım bir güne denk gelmiş) telefon çaldı.Ben de özel bir telefon bekliyordum ve hızlıca telefonu cebimden çıkarttım.Çıkarırken telefon elimden birden kaydı tabi(c7 ince bir telefon ve oval hatları olduğundan) bir iki kombodan sonra(elimden kayarken yüksek bir refleksle diğer ele sonra ondan diğer ele) telefonu en azından "hızı kırılmış" olarak düşürdüğümü düşündüm.Telefonu elime aldığımda açılıyordu bir sorun gözükmüyordu.Ancak kamerayı açtığımda siyah bir ekranla karşılaştım.Kesin düştükten sonra oldu dedim.Hatta ön kamerayı açtım açıldı ama arka kamera hala açılmıyordu.Sanırım kameranın oradaki hassas biryer kırıldı.Böyle olmamalıydı dostum :lac:

HL_Rockk

HL_Rockk

Üye
Ankarada kızılayda bi mekan ara ara bulamadım haritalar saolsun açtım ve oraya götürdü beni yoksa akşama kadar arayacaktık :D

cabal21

cabal21

Üye
En iyi kavgada yarıyo. N8 avucumun içindeyken adama alabildiğine bu koydum adamın sürat o biçim yamuldu. n8 halen taş gibi yere düşe kalka çalışıyor. hiç bir sorun ezilme vs yok... ha birde akşam olmadan şarjı bitmese iyi olacak dayanmıyor. whats up dı viberdi nimbuz du facebook du derken 4 de nalları dikiyo malesef.

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
benim 701'im biri beni aradıgında donuyordu yani takılıyor ve hiç durmaksızın titriyordu ben çılgına dönüyordum tabi ama sonra sorunun hafıza kartından kaynaklandığını ögrendim ve şuan tam istediğim gibi çalışıyor

ahmettt1903

Üye
senin açacağın konuyu seveyim.

Üst Alt