1000 olmamis yani tam 999 ole mi![]()
Hayır 1000'i geçiyor iyi bak.Sadece foto önizlemesi max 999'a kadar yazabiliyor.

Hayır 1000'i geçiyor iyi bak.Sadece foto önizlemesi max 999'a kadar yazabiliyor.

Espri olsun diye demistim 1000 degil sadece 999tl gibi![]()

Sony her zaman kalitedir. Ama ben telefon alirken. Aksesuarlara bakarim yasadigim sehir balikesir ufak bir yer. Samsung nokia alacaksn burada. Bende samsung aldim. Sony isterdim ama bir kilif bile bulmak zor.
TimeScape UI'nin kendi Kamera yazılımı var.Ama hızı bununla alakalı değil onu belirteyim.Özel bir uygulaması mı var?
TimeScape UI'nin kendi Kamera yazılımı var.Ama hızı bununla alakalı değil onu belirteyim.
Sonuçta 999 fotoyu otomatik çekiyor. 
htc one x plus 99 fotoğrafı kaç saniyede çekiyor bilgisi olan. ?
Sony z ile güzel bir çıkış yaptı ama diğer üreticilerin hamleleride boş olmaz eminim![]()

Hayır çok fotoğraf çekmek için bir uygulaması mı var diye sormuştum. Yani Bende indirip denemek isterdimde.Sonuçta 999 fotoyu otomatik çekiyor.
![]()
bi dakka da ben de balkesliyim ve balkeste bence gayet rahat bulabilirsin kılıf falan. ben bilecikte buluyorum dahası var mıSony her zaman kalitedir. Ama ben telefon alirken. Aksesuarlara bakarim yasadigim sehir balikesir ufak bir yer. Samsung nokia alacaksn burada. Bende samsung aldim. Sony isterdim ama bir kilif bile bulmak zor.