Sony Xperia Z 68 saniyede 999 Fotoğraf Çekti !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
somurtukk

somurtukk

Üye
:) vayy beee

lordufuk

lordufuk

Üye
:aha:Helal olsun :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
süper bu ya :good: :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
:evet: Yeni bir haberde batarya verileri de etkileyiciydi

restmod

restmod

Üye
1000 olmamis yani tam 999 ole mi :hmmm

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
:kop2:

Kerim.

Kerim.

Üye
:oha:

ugur1000

ugur1000

Üye
Sony her zaman kalitedir. Ama ben telefon alirken. Aksesuarlara bakarim yasadigim sehir balikesir ufak bir yer. Samsung nokia alacaksn burada. Bende samsung aldim. Sony isterdim ama bir kilif bile bulmak zor.

böyle düşünüldüğü için durum bu 1 kişi yerine 10 kişi sony kullansaydı daha kolay bulunurdu ;)

saruman_me

saruman_me

Üye
htc one x + 68 sn de 492 çekim

emreli01

emreli01

Üye
htc one x plus 99 fotoğrafı kaç saniyede çekiyor bilgisi olan. ?
Sony z ile güzel bir çıkış yaptı ama diğer üreticilerin hamleleride boş olmaz eminim :)

Placebo-

Placebo-

Üye
Özel bir uygulaması mı var?

Placebo-

Placebo-

Üye

TimeScape UI'nin kendi Kamera yazılımı var.Ama hızı bununla alakalı değil onu belirteyim.

Hayır çok fotoğraf çekmek için bir uygulaması mı var diye sormuştum. Yani Bende indirip denemek isterdimde. :D Sonuçta 999 fotoyu otomatik çekiyor. :D

ugur1000

ugur1000

Üye
htc one x plus 99 fotoğrafı kaç saniyede çekiyor bilgisi olan. ?
Sony z ile güzel bir çıkış yaptı ama diğer üreticilerin hamleleride boş olmaz eminim :)

samsung 1 tane düğmeli 2 tane dokunmatik tuslu s4 çıkarır sonra note 3 bu yani samsung ötesine geçmiyor :)

- - - Eklendi - - -

ama diiger markaları bilemem

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap

Hayır çok fotoğraf çekmek için bir uygulaması mı var diye sormuştum. Yani Bende indirip denemek isterdimde. :D Sonuçta 999 fotoyu otomatik çekiyor. :D

ben programla 1 saniyede 5 fotoğraf çekdim

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Sony her zaman kalitedir. Ama ben telefon alirken. Aksesuarlara bakarim yasadigim sehir balikesir ufak bir yer. Samsung nokia alacaksn burada. Bende samsung aldim. Sony isterdim ama bir kilif bile bulmak zor.
bi dakka da ben de balkesliyim ve balkeste bence gayet rahat bulabilirsin kılıf falan. ben bilecikte buluyorum dahası var mı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt