c6 01 sistem yavaşlama sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kemiksesi

kemiksesi

Üye
    Konu Sahibi
c6 01 sistem yavaşlama sorunu
Arkadaşlar ben c6 01 kullanıyorum sorunum şu ki telefonun ağır çalışması haftada bir hard format atmaktan sıkıldım artık çok fazla program yüklemiyorum da nasıl bu kadar kötü durumda olabiliyor anlamıyorum , ram blow mobil cleaner felan hiçbiri ise yaramıyo denedim bir arkadaşım tavsiye telefonu hackle dedi o zaman hızlanır , bu konuda ne düşünüyorsunuz ise yarar mi telefonu hızlandıran moDlar Var mi hacklemeMek yeterli olacak mi bu moDlari kurabilmek için , nokia 603 e kıyasla oldukça yavaş çalışıyor Lütfen yardımcı olur musunuz ,

MrExpert

MrExpert

Üye
Hacklemek çözüm olacağını sanmıyorum.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​kaç uygulama yüklüyorsun telefonuna? fazla ise kasma yapabilir ara sıra

kemiksesi

kemiksesi

Üye
    Konu Sahibi
yok toplam 11 yüklü uygulama Var Ama bu kadar kasma yapması normal değil çözüm öneriniz varmı ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
çözüm önerim beğenine göre forumdan bir cfw yüklemen.benim cfw de olabilir mesela.80e yakın uygulama var ama gram kasma yok.

CABBAR

CABBAR

Üye
603'le kıyaslama o kadar Iyi olmaz Tabi yalnız cfw ile hızlandırabilirsin :oke:

0343434

0343434

Üye
Ben cfwyi yüklüyorum fakat telefona uygulama yüklerken dosya bozuk hatası veriyor.

MaxipmaN

Üye
benim actığım konuya bak profilde ilk sayfada var mobilim

kemiksesi

kemiksesi

Üye
    Konu Sahibi
çözüm önerim beğenine göre forumdan bir cfw yüklemen.benim cfw de olabilir mesela.80e yakın uygulama var ama gram kasma yok.

peki nasıl oluyor cfw yapmak flash atar gibi bilgisayardan mi olacak Yoksa Telefondan mi yapıyorsuz konu ile ilgili Hiç bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Benim tavsiyem ise biraz temizli gir c ve e resource apps içine rsc r01 ve r14 haricindeki tüm dil dosyalarını sil r02 r03 r04 gibi tahminim 1000 e yakın dosya sileceksin o zaman göreceksin kasma diye birşey kalıyor mu ?

symbianın tek derdi çok fazla ama çok fazla dosya sayısı olması gerçi birinci nesilde donanımda düşük ama bu temizlik bir nebze de olsa destek edecektir bir uygulamanın 100 den fazla dil dosyası var senin kullanacağın ise tek bir tanesi r14 yani türkçe r01 ingilizce ve rsc genel geri kalanı dediğim gbi ver deleteyi ver deleteyi cfw de de zaten ama bu ingilizce ve türkçe dil dışındaki tüm dilleri kaldırmak

kemiksesi

kemiksesi

Üye
    Konu Sahibi
Benim tavsiyem ise biraz temizli gir c ve e resource apps içine rsc r01 ve r14 haricindeki tüm dil dosyalarını sil r02 r03 r04 gibi tahminim 1000 e yakın dosya sileceksin o zaman göreceksin kasma diye birşey kalıyor mu ?

symbianın tek derdi çok fazla ama çok fazla dosya sayısı olması gerçi birinci nesilde donanımda düşük ama bu temizlik bir nebze de olsa destek edecektir bir uygulamanın 100 den fazla dil dosyası var senin kullanacağın ise tek bir tanesi r14 yani türkçe r01 ingilizce ve rsc genel geri kalanı dediğim gbi ver deleteyi ver deleteyi cfw de de zaten ama bu ingilizce ve türkçe dil dışındaki tüm dilleri kaldırmak

ver delete yi ver deleteyi :-) :-) :-) ağzına sağlık dostum :-) deniyorum şimdi telefon hackli değil sistem dosyalarına ulaşabilecek miyim acaba

- - - Eklendi - - -

dostum yanlız bir sorun Var sil komutu verilmio silme başarısız diyor neden acaba Yoksa telefon singed diye mi böyle oluyo

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
telefonu hackle

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
" nokia 603 e kıyasla oldukça
yavaş çalışıyo "

ne bekliyodun 603den daha hızlı çalışmasını ? Bu arada kıyasladığın telefonla kendi telefonunun özelliklerini incele bi zahmet

kemiksesi

kemiksesi

Üye
    Konu Sahibi
" nokia 603 e kıyasla oldukça
yavaş çalışıyo "

ne bekliyodun 603den daha hızlı çalışmasını ? Bu arada kıyasladığın telefonla kendi telefonunun özelliklerini incele bi zahmet

haklısın ilk fırsatta bunu satip androide geçeceğim , telefonu hacklemek için en uygun yöntem sizce hangisidir ?

cesur5534

Üye
tek yapman gereken bence önce tel format atma tüm bilgilerin silinip tekrar yüklenecek seçeneğiyle bu sayede c tertemiz olacak bundan sonra c ye hiç bi programı kurma d ye yada hafıza kartı al ona kur yani c deki o açılan hafızayı koru göreceksin saat gibi çalışacak bende 701 var yüzlerce program yüklü f ye ve hiç kasma yok . Programları hafıza kartına kurmanın bi faydası da ilerde gene format atacak olursan tüm programların otomatik geri geliyor silinmiş olmuyor.

kemiksesi

kemiksesi

Üye
    Konu Sahibi
tek yapman gereken bence önce tel format atma tüm bilgilerin silinip tekrar yüklenecek seçeneğiyle bu sayede c tertemiz olacak bundan sonra c ye hiç bi programı kurma d ye yada hafıza kartı al ona kur yani c deki o açılan hafızayı koru göreceksin saat gibi çalışacak bende 701 var yüzlerce program yüklü f ye ve hiç kasma yok . Programları hafıza kartına kurmanın bi faydası da ilerde gene format atacak olursan tüm programların otomatik geri geliyor silinmiş olmuyor.

bunu zaten yapıyordum , şimdi telefonu hackledim gereksiz dil dosyalarını sildim , Tabi sistem dosyalarına erişim açık hale geldiğinden mobile cleaner 50 mb veri sildi , Ama hala memnun değilim biraz daha iyi olabilir diye düşünüyorum

ANIL

ANIL

Admin
Cfw yüklemelisin. Daha da fazla hız beklememelisin.

kemiksesi

kemiksesi

Üye
    Konu Sahibi
Cfw yüklemelisin. Daha da fazla hız beklememelisin.

peki cwf yüklemek için bilgisayar başında olmak gerekiyor mu ? Ve nasıl yükleniyo ve hangisi yüklenmekli :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt