Ainol Novo Serisi Tabletler Için Cm-aokp-pa-custom Ve Orjinal Romlar

Sponsorlu Bağlantılar

jüpiter

Üye
yapılanları harfiyen yaptın mı bende ainol hero 10 kullanıyorum eski romu sileceksin yeni romu yükleyeceksin 6 şubat romu indir gapps indir hero uyumluluk 1.2.4 indir ve hero bott dosyasını indir ve konudakileri harfiyen yap

Evet aynen yaptım zaten hiçbir hata vermedi hepsi başarılı yüklendi yazdı ama hiçbir değişiklik yok

1219 da olmuyor mu yükleme acaba? Teşekkürler.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
oluyor ben kendim yaptım

• Beğen
Tepkiler: Dede
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ev ekranlarında altta ki geri tuşu menü tuşu ve açık uygulamalar tuşu orta da mi yoksa sol tarafta mi

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şu boot dosyası ile tekrar0işlem leri sıfırdan yapıp dener misin

• Beğen
Tepkiler: jüpiter
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
levent abi.
tabletin ısınmasından memnun olmayanlar için.
işlemci frekansını düşürmeyide konuya eklesek mi ?
ben 800mhz de kullanıyorum mesela ?

• Beğen
Tepkiler: noss_bar ve Dede

jüpiter

Üye
şu boot dosyası ile tekrar0işlem leri sıfırdan yapıp dener misin

Tamam oldu ilk başta dondu falan ancak 2-3 kere resetledim açıldı.Sd karta falan ulaşamıyorum yazılımlar falan yoktu. ES file explorer file manager marketten indirip kurdum sd kart yok yazıyordu fazla kurcalamadım.Önerebileceğiniz yararlı yazılımlar varsa müteşekkir kalırım...Emeğiniz için teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz....[h=3][/h]

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
KayraBey

KayraBey

Üye
levent abi.
tabletin ısınmasından memnun olmayanlar için.
işlemci frekansını düşürmeyide konuya eklesek mi ?
ben 800mhz de kullanıyorum mesela ?

Güzel bir konuya değindin kardeşim.bende ısınma olmuyor gerçi sen ne yapıyorsun bu tabletle :)

KayraBey

KayraBey

Üye
Ayrıca klavye olarak SwiftKey'in tablet için olan uygulamasını mutlaka yükleyin...

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

Güzel bir konuya değindin kardeşim.bende ısınma olmuyor gerçi sen ne yapıyorsun bu tabletle :)
abi oyun oynayan için büyük sıkıntı. frekansı 800e düşürdüm ısınma buyuk ölçüde azaldı ve oyunda kasma yapmıyor.
+ olarak oyun oynamasak bile nette gezinirken falan şarj daha uzun süre gidiyor.

KayraBey

KayraBey

Üye

abi oyun oynayan için büyük sıkıntı. frekansı 800e düşürdüm ısınma buyuk ölçüde azaldı ve oyunda kasma yapmıyor.
+ olarak oyun oynamasak bile nette gezinirken falan şarj daha uzun süre gidiyor.

Nasıl yapacağız kardeşim bu işi?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

Nasıl yapacağız kardeşim bu işi?
root/system içindeki built.prop dosyasında işlemci frekansını el ile giriyoruz abi.
max_cpu_on
max_cpu_off
min olanlara karışmıyoruz ben bu iki değerede 816000 yazdım 800mhz de çalışıyor.
frekanstaki değişimleri 12000 12000 olarak arttırıp azaltıyoruz abi
816000-828000-840000-852000 ... gibi :oke:

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

root/system içindeki built.prop dosyasında işlemci frekansını el ile giriyoruz abi.
max_cpu_on
max_cpu_off
min olanlara karışmıyoruz ben bu iki değerede 816000 yazdım 800mhz de çalışıyor.
frekanstaki değişimleri 12000 12000 olarak arttırıp azaltıyoruz abi
816000-828000-840000-852000 ... gibi :oke:
Güzel bir anlatım yapabilir

KayraBey

KayraBey

Üye
[video=youtube;lam8Fo94e9k]http://www.youtube.com/watch?v=lam8Fo94e9k&feature=youtu.be[/video]

jüpiter

Üye
Video yanlış mı acaba? Ben birşey göremedim ainol yazısından başka:ehe

• Beğen
Tepkiler: Dede
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ainol hero için son kombinasyon

9 şubat 2013 rom
gapps 12aralık
uyumluluk 1.2.5
boot 2.4.1

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
çok faydalı konu tşk

jüpiter

Üye
Alakanıza teşekkür ederim öncelikle,
Bazı oyunlarda mesela, talking tom 2'de sd card has to be mounted for this operation hatasını veriyor,sd kart hatalı biçimlendir diyor ama ben sd kartın içindekileri görüyor ve uygulamaları kurabiliyorum.Es file explorer çalışmadı galiba hiçbirşey göstermiyor.Birde cihazın kendi hafızası 16 gb gözükmüyor galiba?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
cihaz hafızası olarak şöyle söyleyeim toplam hafıza 16gb, kullanılabilir 15.2 GB olarak bulunur.
kullanıcıya sunulan kullanım alanı ise 13.2 gb kadar. aradaki 2gblık bölümün yarısı uygulamaların yüklendiği dahili bellek olarak kullanılır diğer yarısı sistem için ayrılmış kısımdır :oke:

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yeni sürüm çıktı

• Beğen

Üst Alt