MWC2013'e dogru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
drangela61

drangela61

Üye
Hatta equlaizer i kendimiz değiştirebiliyoruz . Ben geçen bi ayar çektim şahane müzik dinliyorum valla . Ses konusunda muhteşem ama müzik çalarındaki ileri geri saramama olayı çok şaşırttı :)

ileri geri sarabiliyorsunuz üstteki ileri veya geri ikonlarına basılı tutmanız yeterli..

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur

NUD

NUD

Üye
çok güzel bir haber o zaman nisan mayıs gibi bizim cihazlara da gelir

Rookie66

Rookie66

Üye
lumia 920 alacaktım geri vazgeçtim yeni nokia modellerini bekliyorum :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben de :)

Allah sonumuzu hayır etsin :)

• Beğen
Tepkiler: Rookie66
drangela61

drangela61

Üye
ben de bekleyeyim dedim ama başaramadım..
Allah yardımcınız olsun ;)

• Beğen
Tepkiler: Rookie66
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber ve bilgiler için teşekkürler dostum.

İçerik benim tahminlerimi doğrular nitelikte.
Apollo+'ın Mayıs ayı gibi ancak gelebileceğini söylemiştim.
Sorun ve eksikliklerin giderilmesi için 3 ay daha beklememiz gerekecek, haklı çıktığıma üzüldüm :kıskıs:
Ama çok sayıda geribildirimin incelenmesini ve Nokia'nın güncellemeleri dağıtma sürecini çoğu zaman ağırdan aldığını göz önüne aldığımızda normal bir tarih.
Mart sonu-Nisan başı gibi verebilselerdi daha iyi olurdu ama idare edeceğiz artık mevcut imkanlarla.
Zaten Mayıs'a kadar mağazada oyun ve uygulama adına yaşanacak gelişmeler bizi az çok oyalayacaktır.

nanotex

nanotex

Üye
Bize portico gelmedi adamlar cihazlara apollo yüklüyor :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Apollo+ gelsin artık :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bu arada Nokia'nın yeni planlarında Grafen kullanarak çok daha ince bir "PureView" kamera teknolojisi de var.Umarım bunu da MWC 2014'te görürüz :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MWC 2013'te tanitilmasi muhtemel cihazlar
RM 914=Lumia520

RM 885=Lumia720

RM887&RM860 Verizon ve globale dagitilacak birer modelin bunlar oldugu duşunuluyor. Ayrintilar geldikce paylaşmaya devam ederim:)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
acuxx

acuxx

Üye
MWC 2013'te tanitilmasi muhtemel cihazlar
RM 914=Lumia520

RM 885=Lumia720

RM887&RM860 Verizon ve globale dagitilacak birer modelin bunlar oldugu duşunuluyor. Ayrintilar geldikce paylaşmaya devam ederim:)

ali abi mwc de amiral gemisi tanıtılacak mı ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bence kesin bir amiral gemi çıkacak çünkü Nokia Lumia920 fiyatlarında indirime gitmiş,bize normalde genpadan 1450 Tl ye geliyordu cihaz dun 1300 Tl ye geldi :hmmm

Türe

Türe

Üye
Bakalik bu yilki kongrede neler olacak..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bence kesin bir amiral gemi çıkacak çünkü Nokia Lumia920 fiyatlarında indirime gitmiş,bize normalde genpadan 1450 Tl ye geliyordu cihaz dun 1300 Tl ye geldi :hmmm

bakalim bu cihaz kitliginda saticilar o indirimi fiyatlara yansiticak mi:hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada kongreyle ilgili söylentiler de giderek çoğalıyor.

Son haberlere göre de;

Nokia kongrede kesinlikle tablet tanıtmayacakmış.

Ancak bilindiği gibi birkaç adet Lumia cihazı tanıtacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Bir tanesinin Verizon'dan çıkacak ve (muhtemelen sadece Amerika'ya özel olarak kalacak) üst düzey model olması bekleniyor.
(Ali Kemal'in de belirttiği gibi çok aşırı fark olmasa da Lumia 920'den biraz daha yüksek özelliklerde olacaktır)

Bir tanesinin alt segment olması bekleniyor (Lumia 520)...

720 konusunda henüz net bir bilgi yok.

Bir tanesinin ise daha ileri bir tarihte; önce Amerikan operatörü AT&T'ye özel daha sonra ise tüm dünyaya dağıtılması beklenen EOS kod adlı üstün lumia cihazı olması bekleniyormuş.

25 Şubat yaklaştıkça sızıntılar biraz daha çoğalacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt