Blackberry Mercury'nin kamerası Pixel modellerde yer alan ile aynı olabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Blackberry Mercury'nin kamerası Pixel modellerde yer alan ile aynı olabilir
Blackberry oldukça önemli bir etkinlik için kollarını sıvamış durumda. Geçtiğimiz ay sonunda İspanya'nın Barselona şehrinde senenin en önemli teknoloji etkinliklerinden birisi olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi gerçekleştirilecek. Bu etkinlikte de özellikle akıllı telefon ve tabletler başta olmak üzere bir çok cihazın ve ayrıca teknolojilerin resmi olarak duyurulması bekleniyor.








Blackberry'nin bir süredir Mercury kod ismine sahip olan akıllı telefonu hakkında bilgiler gelmekte. Henüz hangi isimle pazara sunulacağı belli olmayan akıllı telefon fiziksel QWERTY klavye içerecek. Bu da özellikle iş dünyası için sunulacak bir akıllı telefon modeli olacağı anlamına geliyor.

Blackberry, 2015 ile birlikte Android işletim sistemine geçiş yapmış ve şimdiye kadar Android model olarak da Blackberry Priv, DTEK50 ve DTEK60 modellerini pazara sunmuştu.

Cihaz hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, sızıntıları ile tanınan @rquandt, Blackberry Mercury akıllı telefonun kamerası hakkında bilgiler paylaştı. Cihazın Google Pixel ve Pixel XL'da yer alan aynı kamera ile sunulacağı @rquandt tarafından ifade ediliyor.

@rquandt cihazın arkasında 12.3MP ve Sony IMX378 sensör içeren kamera yer alacağını belirtirken, akıllı telefonun önünde de 8MP Samsung S5K4H8/Omnivision OV8856 Selfie kamerası yer alacağını belirtiyor.

Cihazın diğer özellikleri ise Qualcomm Snapdragon 821 yonga seti, 4GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi ve Google Android 7.0 Nougat olacak.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Çok Düşük Özellikleri Bence
 


Üst Alt