Galaxy Note 2 mi Lumia 920 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note 2 mi Lumia 920 mi ?
arkadaslar iyi forumlar ben suan nokia 701 kullaniyorum ama artik biktim symbianin sorunlarindan oyun uygulama olmadigi gibi adam akilli internete de giremiyoruz neyse size danismak istedigim bisey var. Suan aklimda 2 telefon var samsung galaxy note 2 ve nokia lumia 920. Bildigim kadariyla fiyatlari da hemen hemen ayni. Sizce hangisini almaliyim ve onu secmemdeki sebep ne olabilir ? Bana yardimci olun lütfen. Simdiden tesekkür ederim. Iyi forumlar.

m542tf

m542tf

Üye
şu anda oyun ve uygulama bakımından note 2 internet tarayıcıları hemen hemen aynı. Benim tavsiyem biraz daha bekle hem s4 tanıtılır hemde wp8 platformu daha da gelişmiş olur.

IVI-Elia

Üye
Öncelikle kişisel ihtiyaçlara göre değişir.Androidde uyg. ve oyun sayısı dah fazla ama wp store zamanla gelişiyor.Lumia 920 yi almanı öneririm ama daha once dediğim gibi kişisel ihtiyaçlar doğrultusunda değişir.Neden onerdiğime gelince ise

Kamerası ekranı tasarımı ve daha birçok şeyinden dolayı

narnia16

narnia16

Üye
sizin telefondan beklentilerinize bağlı.eğer uygulama ve oyunlara önem veriyorsanız şu anda windows phone nun mağazası gelişmekte olan bi mağaza.kaliteli uygulama ve oyunlar tabi ki var ama aradığınız her şeyi bulamayabilirsiniz.bu bakımdan note 2 tercih edilebilir.ama internet, dayanıklılık ve kamera gibi şeylere önem veriyorsanız lumia biraz daha ağır basıyor bu konuda.tabi note 2 nin kamerasınında hakkını yememek gerekir fakat burda da lumia gece çekimlerinde farkını ortaya koyuyor.bunlar benim görüşlerim.arkadaşlarda görüşlerini bildiricektir.son karar size kalmış.

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
    Konu Sahibi
sizin telefondan beklentilerinize bağlı.eğer uygulama ve oyunlara önem veriyorsanız şu anda windows phone nun mağazası gelişmekte olan bi mağaza.kaliteli uygulama ve oyunlar tabi ki var ama aradığınız her şeyi bulamayabilirsiniz.bu bakımdan note 2 tercih edilebilir.ama internet, dayanıklılık ve kamera gibi şeylere önem veriyorsanız lumia biraz daha ağır basıyor bu konuda.tabi note 2 nin kamerasınında hakkını yememek gerekir fakat burda da lumia gece çekimlerinde farkını ortaya koyuyor.bunlar benim görüşlerim.arkadaşlarda görüşlerini bildiricektir.son karar size kalmış.
öncelikle yorumun icin tesekkür ederim ben öyle oyun uygulama manyagi birisi degilim suanki kullandigim nokia 701 de sadece internette dolasirken istedigim performansi alabilseydim bu telefonu kullanmaya devam ederdim ama hicbirsey adam akilli yapilmiyor symbianda. Nokia browserin ne kadar ölü oldugunu hepimiz biliyoruzdur sanirim. Alternatif tarayicilarda bekleneni vermiyor. Merak ettigim bazi seyler var internet performansi batarya performansi falan nasil bilgilendirebilirmisiniz beni ?

- - - Eklendi - - -

Öncelikle kişisel ihtiyaçlara göre değişir.Androidde uyg. ve oyun sayısı dah fazla ama wp store zamanla gelişiyor.Lumia 920 yi almanı öneririm ama daha once dediğim gibi kişisel ihtiyaçlar doğrultusunda değişir.Neden onerdiğime gelince ise

Kamerası ekranı tasarımı ve daha birçok şeyinden dolayı

evet kesinlikle zaten lumia yi bu sebeple begendim tasarimi farkli ve cekici geldi hosuma gitti.

narnia16

narnia16

Üye
:rica: keşke bende bir lumia ya sahip olsamda net bir bilgi verebilsem bilgilerimde görüldüğü gibi bende nokia 701 kullanıyorum :) ama internette bu konuyla ilgili karşılaştırma videoları var onları izleyebilirsiniz.batarya konusunda da kullanan arkadaşlar daha net bir bilgi verebilirler

krstnck

krstnck

Üye
Bende not2 ile lumia 920 arasında kalmıştım kullandımda bir süre seçimimi lumia 920'den yana kullandım.Bende oyun uygulama manyağı değilim ama yetenden fazla kaliteli uygulama var mağazada.

Türe

Türe

Üye
Tabiki Note 2.

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/lumia-820-turkcell-farkiyla-2-761597.html#post5814490

konudaki bağlantı hızlarını sonuna kadar kullanıyor. Eşimde l620 var ie10 son derece yeterli.

tatmin edici bu kadar hız bana yeter de artar bile çok teşekkür ederim. Avea da bu hız ne kadar oluyor bi bilginiz varmı acaba ?

- - - Eklendi - - -

cevabın için teşekkür ederim ama neden note 2 iyi yanları kötü yanları nelerdir biraz anlatabilirmisin

krstnck

krstnck

Üye
Ben avea kullanıyorum.

Ayrıca batarya konusundada çok tatmin edici 3g,oyun vs sabahtan akşama kadar durmadan takıl 1 günü rahat çıkartıyor.

PureFood

PureFood

Üye
Şarj konusunda derdiniz olmasın sürekli 3G Wi-fi oyun mesaj arama kısaca aşırı aktif kullanıyorum akşamı çıkarıyor artıyor bile gidip oyun oynuyorum. Yani en az 1.5 gün ama internet paketiniz olmazsa 2 günü geçer. Hele portico güncellemesinden sonra şarj süresi çok çok iyi hale geldi anlam veremedim en başta aten iyi olan şarj performansı artık süper denilecek düzeyde şu anda.

Eğer acelen varsa 920 derim mutlaka GN2 5.5 inç 920 4.5 inç belirgin bi fark var mağazada sürekli kampanyalar oluyor daha 3 gün once iki hd oyun ücretsizdi kısa süreliğine eğer wp genel bölümünü takip eddiyorsan görürsün sürekli ücretsiz kampanyalar vs tanıtıyor arkadaşlar sağolsunlar.

uzun lafın kısası 920 arkadaşım. kamerası hakkında konuşmak istemiyorum, portico geldi hafif bulanıklık sorunu da çözüldü. eğer elimde harbiden telefon olduğunu hissedeyim diyorsan da mutlaka 920.

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
    Konu Sahibi
Ben avea kullanıyorum.

Ayrıca batarya konusundada çok tatmin edici 3g,oyun vs sabahtan akşama kadar durmadan takıl 1 günü rahat çıkartıyor.
ohaa bu hız gerçekten 3g hızı mı :)

PureFood

PureFood

Üye
AVEA 3G ile, şimdi yaptım,

krstnck

krstnck

Üye
Evet 3G oturduğum yerden ölçüm yaptım bir diş çekmiyor çeken yeri arayıp ölçsem 19 u bulurum gibi geliyor.4g gelsin lumia 920 ile 90 mbps i bulurum herhalde :)

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
    Konu Sahibi
Şarj konusunda derdiniz olmasın sürekli 3G Wi-fi oyun mesaj arama kısaca aşırı aktif kullanıyorum akşamı çıkarıyor artıyor bile gidip oyun oynuyorum. Yani en az 1.5 gün ama internet paketiniz olmazsa 2 günü geçer. Hele portico güncellemesinden sonra şarj süresi çok çok iyi hale geldi anlam veremedim en başta aten iyi olan şarj performansı artık süper denilecek düzeyde şu anda.

Eğer acelen varsa 920 derim mutlaka GN2 5.5 inç 920 4.5 inç belirgin bi fark var mağazada sürekli kampanyalar oluyor daha 3 gün once iki hd oyun ücretsizdi kısa süreliğine eğer wp genel bölümünü takip eddiyorsan görürsün sürekli ücretsiz kampanyalar vs tanıtıyor arkadaşlar sağolsunlar.

uzun lafın kısası 920 arkadaşım. kamerası hakkında konuşmak istemiyorum, portico geldi hafif bulanıklık sorunu da çözüldü. eğer elimde harbiden telefon olduğunu hissedeyim diyorsan da mutlaka 920.

çok teşekkür ederim gerçekten bütün merak ettiklerimi cevaplamışsınız tercihim büyük ihtimal lumia olacak zaten çıkmadan önce haberleri çıkmıştı telefonun o zamandan beri sürekli takip ediyorum batarya konusunda biraz tereddütlerim vardı sadece cünkü forumlarda baya sikayet görmüştüm şarjı şöyle böyle diye ama sanırım lumia 920 alacağım. Ama artık en büyük sıkıntı burda başlıyor hangi rengini alacağımı gerçekten bilmiyorum hepsi birbirinden güzel :)

- - - Eklendi - - -

Evet 3G oturduğum yerden ölçüm yaptım bir diş çekmiyor çeken yeri arayıp ölçsem 19 u bulurum gibi geliyor.4g gelsin lumia 920 ile 90 mbps i bulurum herhalde :)
şuan inanılmaz derecede sevindim o ne hız öyle :) peki hangi internet paketini kullanıyosun ?

- - - Eklendi - - -

AVEA 3G ile, şimdi yaptım,
sağolun sizler sayesinde tereddütlerim kalmadı artık :)

krstnck

krstnck

Üye
Sınırsız internet paketi tarifesini kullanıyorum ve hız konusunda hiç bir şekilde tarayıcı olsun normal telefon işlemleri olsun 1 kişi bana hızdan şikayetçiyim diyemez dersede yalan söyler ;)

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
    Konu Sahibi
Sınırsız internet paketi tarifesini kullanıyorum ve hız konusunda hiç bir şekilde tarayıcı olsun normal telefon işlemleri olsun 1 kişi bana hızdan şikayetçiyim diyemez dersede yalan söyler ;)

kesinlikle açıkçası ben bu kadar beklemiyordum en fazla 2 3 mbit falandır diye düşünüyordum o yüzden sordum internet performansı nasıl diye ama cevabımı aldım :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Renk için siyahı öneriyorum :)

[video=youtube;U7oYqAIkGLI]https://www.youtube.com/watch?v=U7oYqAIkGLI&list=FLB-thWlvkBXmDingkVZsI7g&feature=player_detailpage[/video]

Bütün arkadaşlar artık benim siyahçı olduğumu öğrendiler :kop2:

Daha çok görsel var elimde de eve gideyim yüklerim ;)

PureFood

PureFood

Üye
Siyah polikarbon kasa değil ya bence çizilmelerde sakatlık yaşatabilir diye düşünüyorum Cumhurcum. Elbette sarı beyaz kırmızılar da çiziliyor ancak ışığa tutup bakmadıktan sonra gözükmüyor.

- - - Eklendi - - -

Bende yıkılan paketteki 1 GB'lık olan var demekki 8mbite kadar sanırım bendeki de.

- - - Eklendi - - -

çok teşekkür ederim gerçekten bütün merak ettiklerimi cevaplamışsınız tercihim büyük ihtimal lumia olacak zaten çıkmadan önce haberleri çıkmıştı telefonun o zamandan beri sürekli takip ediyorum batarya konusunda biraz tereddütlerim vardı sadece cünkü forumlarda baya sikayet görmüştüm şarjı şöyle böyle diye ama sanırım lumia 920 alacağım. Ama artık en büyük sıkıntı burda başlıyor hangi rengini alacağımı gerçekten bilmiyorum hepsi birbirinden güzel :)

sağolun sizler sayesinde tereddütlerim kalmadı artık :)

Şimdiden hayırlı olsun.. Alınca yine bir kontrol yapın hemen bayide.. Kasasını ekranını dokunmatiğini seslerini hoparlörünü 5 dk hızlıca göz gezdirin.. Her ihtimale karşı içiniz rahat olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt