Galaxy Note 2 mi Lumia 920 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
    Konu Sahibi
Renk için siyahı öneriyorum :)

[video=youtube;U7oYqAIkGLI]https://www.youtube.com/watch?v=U7oYqAIkGLI&list=FLB-thWlvkBXmDingkVZsI7g&feature=player_detailpage[/video]

Bütün arkadaşlar artık benim siyahçı olduğumu öğrendiler :kop2:

Daha çok görsel var elimde de eve gideyim yüklerim ;)

renklerin hepsi de telefona ayrı bi güzellik veriyor. Karak vermek kesinlikle çok zor :)

krstnck

krstnck

Üye
kesinlikle açıkçası ben bu kadar beklemiyordum en fazla 2 3 mbit falandır diye düşünüyordum o yüzden sordum internet performansı nasıl diye ama cevabımı aldım :)

Şimdi bir ölçüm daha yaptım çekmemesine rağmen 19 u gördüm diyebilirim :)

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
    Konu Sahibi
Siyah polikarbon kasa değil ya bence çizilmelerde sakatlık yaşatabilir diye düşünüyorum Cumhurcum. Elbette sarı beyaz kırmızılar da çiziliyor ancak ışığa tutup bakmadıktan sonra gözükmüyor.

- - - Eklendi - - -

Bende yıkılan paketteki 1 GB'lık olan var demekki 8mbite kadar sanırım bendeki de.

- - - Eklendi - - -

Şimdiden hayırlı olsun.. Alınca yine bir kontrol yapın hemen bayide.. Kasasını ekranını dokunmatiğini seslerini hoparlörünü 5 dk hızlıca göz gezdirin.. Her ihtimale karşı içiniz rahat olur..

evet haklısınız çok teşekkür ederim.

- - - Eklendi - - -

Şimdi bir ölçüm daha yaptım çekmemesine rağmen 19 u gördüm diyebilirim :)

yapma ama böyle sabırsızlanmaya başladım :)

krstnck

krstnck

Üye
Bende 4g'nin Türkiyeye gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum :)

PureFood

PureFood

Üye
nasıl iş o 4g :hmmm

alical33

alical33

Üye
uygulama manyağı değilim hız ve stabilite isterim diyorsan lumia 920 tam sana göre :oke:

Türe

Türe

Üye
Gerek tarayici hizi olsun , gerek uygulama bakimindan , gerek ekran kolayligi ve rahatligi acisindan olsun , gerek s - pen ve birsuru kisayol olsun , gerekse kisisellestirme olsun bunlarin hepsini barindiriyor.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Siyah polikarbon kasa değil ya bence çizilmelerde sakatlık yaşatabilir diye düşünüyorum Cumhurcum. Elbette sarı beyaz kırmızılar da çiziliyor ancak ışığa tutup bakmadıktan sonra gözükmüyor.

O konuda haklısın abi çizikler daha belirgin :evet:

Ama hem siyah biraz daha küçük gösteriyor(beyaza göre) hem de ön tarafta ekran bütün gibi duruyor ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt