[ROM][4.2.1][UNOFFICIAL] Rootbox Alpha 1 Müthiş Bir Rom !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
[ROM][4.2.1][UNOFFICIAL] Rootbox Alpha 1 Müthiş Bir Rom !
Rom Galaxy Wonder İçindir

Neler Çalışıyor

• Phone
  • Data
  • WiFi
  • Bluetooth(Buggy)
  • Mass Storage

Çalışmayanlar !

• GPS(Need to test a new build)
  • Camera

Resimler ! :

Thanks To:
Cyanogenmod Team
AOKP Team
Rootbox Team
Paranoid Android Team
arco68
camcory
Doomsday94
ivendor
My testers!

Bomba Rom Bombaaaa :D

slvestre-99

Üye
Tesekkurler

cemaltr18

cemaltr18

Üye
Bir belirtseydin başlıkta hangi telefon için olduğunu. Direk copy paste yapmasaydın.

• Beğen
Tepkiler: kabanas154

Karamaske1905

Üye
Çok geliştirilmesi gerekiyor.

sadikbircan

Üye
Paylaşım için teşekkürler ancak başlıkta galaxy w için olduğuna belirtirsen daha iyi olur.Bir başka cihaz sahibi bu yüzden cihazını brick edebilir.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
alpa1 de bu kadar eksiklik ....

sadikbircan

Üye
Aslında alpha1 bile sayılmaz.Arco cm10.1 için alpha1 yayınlayınca pek eksik olmaz diye dusunuyorum.Cm10 içinde sadece yeni kernel ve stabilitenin düzeltilmesi gerekiyordu.Alpha1den beri herşeyi çalışıyordu zaten.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
aynen hocam hem haberlere göre yüksek ihtimal cm10.1 offical olacak bu romun çok daha hızlı yol kat edeceği anlamına geliyorki cm10.1 adında olduğu gibi cm10 tabanlı olduğu için cm10un ilerlemesi 10.1in ilerlemesi olacak hem cm10.2 çıkacak :D yani android 4.2.2

- - - Eklendi - - -

yanlız kamera çalışmıyor nightly yazıyor bunu rom hızlı olarak kabul ediyorum

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar siyah ekranda kalan varmı wipe işlemlerinide yaotım sorunu çözemedim

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar siyah ekranda kalan varmı wipe işlemlerinide yaotım sorunu çözemedim

spazmol

spazmol

Üye
fantazi olsun diye bu romu da mı denesem :D
Artık telefon brick olmuş O olmuş bu olmuş çocuk oyuncağı oldu telefon :D

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Kurmayın denedim ben çok ahmak geliştirilmesi lazım :D süper diyordum başlarda ama sonralara doğru ahmaklaştı

spazmol

spazmol

Üye
Peki yazdım bi kenara :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
romu indirdim bootloap oldu wipe işlemlerinide yapm ıştım sorunuda pek çözemedim neyse 2. sürüm hakkında bilgin varmı kardeş

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bosuna beklemeyn bnce yeni surum arco ne zaman baslarsa cm10.1 e o zaman cikar bununda yeni surumu

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Beyler bosuna beklemeyn bnce yeni surum arco ne zaman baslarsa cm10.1 e o zaman cikar bununda yeni surumu
aynen banada öyle geliyor ama bir ihtimal yapsa on numara olur o yüzden sordum bir haberin varmı diye :D

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
şuan kullanan varmı ?

anık

Üye
Ya Arkadaşlar Ben Bunu Kurduktan Sonra CM10 Alphayı Kurunca Telefon Açılış Ekranında kalıyor Nedendir Bilgisi Olan Varmı

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Ali58_58

Ali58_58

Üye
Wipe islemlerini yaptinmi
aynen hocam ben bayağı anlıyorum forumda tanıyorsan beni bu işlerde cm10 alpha 4teki gibi bootloap oluyor ya dosya zarar gördü veya romula oynandı tam bilmiyorum ama dosya bozuk benden demesi bana inanmazsan deneyebilirsin

- - - Eklendi - - -

Wipe islemlerini yaptinmi
aynen hocam ben bayağı anlıyorum forumda tanıyorsan beni bu işlerde cm10 alpha 4teki gibi bootloap oluyor ya dosya zarar gördü veya romula oynandı tam bilmiyorum ama dosya bozuk benden demesi bana inanmazsan deneyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...