Bildirim çubuğu yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maytin

maytin

Üye
    Konu Sahibi
Bildirim çubuğu yardım.
Arkakaslar bildirim çubugu kayboldu nasıl düzeltilebilir lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

furkey

Üye
Arkakaslar bildirim çubugu kayboldu nasıl düzeltilebilir lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

Ne yaptıktan sonra olduğunu söylersen daha iyi tahmin yapabiliriz bence kardeşim :)

maytin

maytin

Üye
    Konu Sahibi
Ne yaptıktan sonra olduğunu söylersen daha iyi tahmin yapabiliriz bence kardeşim :)

root explorer ile systemui yi kurcalarken oldu durdurmayı zorla fln dedi sonra bi daha gelmedi telefonu acıp kapattım ama yinede olmadı

- - - Eklendi - - -

Lütfen arkadaşlar bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi

furkey

Üye
root explorer ile systemui yi kurcalarken oldu durdurmayı zorla fln dedi sonra bi daha gelmedi telefonu acıp kapattım ama yinede olmadı

- - - Eklendi - - -

Lütfen arkadaşlar bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi

Muhtemelen bir sistem dosyasını silmişsin geçmiş olsun. Ufak bir dosyaya bile birsey olsa sistemin büyük kısmı zarar görebilir. Rom yüklemen gerekecek sanırım ama biraz daha bekle belki bilen biri daha yapıcı bir çözüm önerebilir

maytin

maytin

Üye
    Konu Sahibi
Muhtemelen bir sistem dosyasını silmişsin geçmiş olsun. Ufak bir dosyaya bile birsey olsa sistemin büyük kısmı zarar görebilir. Rom yüklemen gerekecek sanırım ama biraz daha bekle belki bilen biri daha yapıcı bir çözüm önerebilir

Peki rom nasıl yükleyecegim galaxy w için lütfen yardımcı olur musun? Canımı cok sıktı bu olay

- - - Eklendi - - -

Sorunu cözdüm arkadaslar odin ile stock rom attım halloldu.

furkey

Üye
Peki rom nasıl yükleyecegim galaxy w için lütfen yardımcı olur musun? Canımı cok sıktı bu olay

- - - Eklendi - - -

Geçmiş olsun :)

esokmen

esokmen

Üye

- - - Eklendi - - -

Stock rom dosyasinin linkini ve gapsi atabilir misin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt