Arkadaşlar Lütfen Bakarmısınz !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Lütfen Bakarmısınz !
Kısmetse htc one x plus alacam fakat yurt dışından gelecek tel ve ordaki satıcı içinde İngilizce ve arapça dil oldugunu ve bunun dışında dil yüklenmez demiş Bana saçma geldi sonuçta yazılımsal birşey diye düşünüyorum ama sonuçta Belli miktarda para verilecek geldiginde yabancı dil ile kullanmmamak için sizin yardımlarını bekliyorum Htc one x plus için türkçe dil destegi yüklenemezmi ''plus için''

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: avcitalip

Symbianize

Symbianize

Üye
Yüklenmesi gerek

• Beğen
Tepkiler: emreli01
avcitalip

avcitalip

Üye
sana özel mesajda dediğim gibi Jarir Bookstore'dan alsın baban

burada hTC kullanıcılarını dinlemeden sakın babana hTC aldırma bizim dershanede de bir hocada hTC modeli var yurtdışından getirmiş farklı bir versiyonmuş o yüzden cihazı ingilizce kullanıyor :evet:

samsung alırsan her türlü yardımcı olurum :oke:

• Beğen
PremiumWork

PremiumWork

Üye
:hmmm ilginç, aslında nerden alırsan al satılması planlanan ülkelerin dilleri bulunması lazım...

- - - Eklendi - - -

sana özel mesajda dediğim gibi Jarir Bookstore'dan alsın baban

burada hTC kullanıcılarını dinlemeden sakın babana hTC aldırma bizim dershanede de bir hocada hTC modeli var yurtdışından getirmiş farklı bir versiyonmuş o yüzden cihazı ingilizce kullanıyor :evet:

samsung alırsan her türlü yardımcı olurum :oke:

:evet: ;)

• Beğen
emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Hayır benim şaşırdığım mesele tükçe dil yüklenemez demesi tuhafıma gitti google play store den yüklenmesi lazım diye düşünüyorum ama bunu mağaza ilgileneni bilmiyormu da sölemiş acaba :hmmm

Seglopsi

Seglopsi

Üye
bence yuklenir. bir custom rom'a bakar.

• Beğen
emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
bence yuklenir. bir custom rom'a bakar.

ama orjinal olarak kullanmak için diyorum bana çok saçma geldi arkdaşlar yani telefona içinde bulunan dillerin dışında dil yüklenemez gibi birişey mümkün mü ?

- - - Eklendi - - -

ve tel htc one x plus Beyaz Arkadaşlar çogu yerde plus beyaz versiyonunun tükiyede olmadıgı söyleniyordu yurtdışında varmış

tapatalk

tapatalk

Üye
Nasil ya bende arapça bile var

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Rengi beyaz da yazilimi beyaz icin farkliliklar icermiyorsa siyahinkini yuklersin. Turkiye icin romu vardir heralde

• Beğen
emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Nasil ya bende arapça bile var

yurt dışımı senin tel ama .. ?

- - - Eklendi - - -

Rengi beyaz da yazilimi beyaz icin farkliliklar icermiyorsa siyahinkini yuklersin. Turkiye icin romu vardir heralde

analdım fakat telin orjinal üzerinde ki yazılıma veya güncelleme aldıgındaki yazılımının üstüne türkçe dil destegi yüklenememe gibi bi ihitimal varmı yani

- - - Eklendi - - -

Ve arkadaşlar kesin bir bilgi alabilecegim bir arkadaşımız veya abimiz varsa yönlendirebilrimsnz beni çünkü yarın ona göre almasını veya almamasını sölicem..

avcitalip

avcitalip

Üye
bu arada Emre kardeşim sanırım one x+ modeli Türkiye'de satılmıyor o yüzden de Türkçe dil barındırmıyor Türkcell'e falan sordum normal one x var diyorlar hep :evet:

• Beğen
PremiumWork

PremiumWork

Üye
Var var ama siyah modeli var, ayrıca One + beyaz modeli çıkmayacak diyorlardı, çoğu arkadaş siyah güzel değil diyordu.

- - - Eklendi - - -

:hmmm

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
Var var ama siyah modeli var, ayrıca One + beyaz modeli çıkmayacak diyorlardı, çoğu arkadaş siyah güzel değil diyordu.

- - - Eklendi - - -

evet siyahı güzel değil ama beyazıda var yani çıktı gittigidiyor'da satılıyor

aslında dur bi kardeşim ben senin için satıcılardan birine yalandan sorayım :ehe

• Beğen
mystiery_

mystiery_

Üye
Benim telefonum polonyadan alinma icinde 30a yakin dil var.Türkçe de dahil.

• Beğen
emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
bu arada Emre kardeşim sanırım one x+ modeli Türkiye'de satılmıyor o yüzden de Türkçe dil barındırmıyor Türkcell'e falan sordum normal one x var diyorlar hep :evet:

valla çok ilginç bi durum htc bu kadar mahrum bi şirketmi ya bi türkçe dil destegini vermiyor :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

beyaz modelinin oldugunu söylüyorlardı fakat ben babama sordum beyazmı die evet dedi 64 gb olanı imiş yani plus ama işte içinde ingilizce ve arapça dil oldugunu söyleyince dedim şmdilik kalsın ben yarın bilgiilendirirm seni ona göre hareket edelim dedim

- - - Eklendi - - -

evet siyahı güzel değil ama beyazıda var yani çıktı gittigidiyor'da satılıyor

aslında dur bi kardeşim ben senin için satıcılardan birine yalandan sorayım :ehe

aynen beyazı daha güzel
eger öyle arayıp bilgilenme imkanınız varsa çok sevinirim :tebessüm:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
More Locale programı ROM değiştirmeksizin dil değiştirmeye yarıyor. Bir çok cihazda kullandım, One X+'ta işe yarar mı bilmem.

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
More Locale programı ROM değiştirmeksizin dil değiştirmeye yarıyor. Bir çok cihazda kullandım, One X+'ta işe yarar mı bilmem.

türkiyede one x plus olmadığı için türkçe dil olmayabilir diyorlar ama htc nin türkçe dil desteğini plus versiyonundan mahrum bırakması akıl alir gibi değil

- - - Eklendi - - -

up..

avcitalip

avcitalip

Üye
valla çok ilginç bi durum htc bu kadar mahrum bi şirketmi ya bi türkçe dil destegini vermiyor :)

- - - Eklendi - - -

beyaz modelinin oldugunu söylüyorlardı fakat ben babama sordum beyazmı die evet dedi 64 gb olanı imiş yani plus ama işte içinde ingilizce ve arapça dil oldugunu söyleyince dedim şmdilik kalsın ben yarın bilgiilendirirm seni ona göre hareket edelim dedim

- - - Eklendi - - -

aynen beyazı daha güzel
eger öyle arayıp bilgilenme imkanınız varsa çok sevinirim :tebessüm:

cevap bekliyorum yarına kadar döner onlar :)

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi

cevap bekliyorum yarına kadar döner onlar :)

bugün dönerler umarım yarın da sabah saatlerinde yine olur umarım böyle birşey yoktur :) htc one x plus i elime aldığım gün m7 çıkacak :)

- - - Eklendi - - -

YA BU ARADA HTC ONE X PLUS I AVEA SATMIYOR MU ? Türkiyede satılıyorsa dil desteğide olması lazım ama satış elemanı nasıl olurda öyle diyor anlam veremedim

- - - Eklendi - - -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt