rootladiktan sonra orjinal olmayan rom yuklersen olabilir. Orjinal rom yani turkiye romu yuklemeye calisirsan cihaz kabul etmeyebilir ihtimal tabi buda denenebilir ama suda var htc orjinal romlari internetten kaldirdi diye biliyorum. Gelistiricilere sagladigi imkan artik yok. Buldunda yukledin diyelim imei sorun yaratabilir. Bunlar ihtimal risk senin.

Play storedan yuklenebilir fakat birkac yerde tamamen turkce yapmadigini okumustum one x i. Mobilator var o arkadas play stroredan indirdiginde eksik mi yoksa tmamen mi turkce mi oluyor bunu bildigini dusunuyorum. Kesin bilgiyi bunla ilgili o verir. Samsungtaki gibi yapsa bu htc de iyi olur uluslararasi rom dagitsa en azindan boyle bi dert olmaz.

Play store dan baktim simdi morelocale2 isimli uygulama var yorumlaarinida okudum yurt disindan alinan cihazlar icin mukemmel diyorlar.(one x de dahil diger cihazlar) Imkanin varsa sende bak en azindan icindeki kurt gitmis olur![]()
butun android cihazlar icinde gecerlidir. Satici kisinin bahsettigi olay farkli onun bahsettigi turkce dil destekli orjinal rom kabul etmez cihaz. Bu apk uzantili bir uygulama yazilimsal müdahale etmiyorsun cihaza. Magazadaki calisan elemanin bu uygulamadan haberi olmayabilir. Imei ye kesinlikle sorun cikarmaz.
imei sinde sorun olmaz. O konuda rahat olun. Googledan uygulamanin ismini gir bak yorumlarada icine sinerse karar verirsin

Hayirli olsun simdiden![]()