achambo
Üye
03.03.2013 tüm cihazlara gelecek
onu da denerim maşallah tüm cihazlara evols oldu

onu da denerim maşallah tüm cihazlara evols oldu![]()

bekliyoruz,iyi çalışmalar![]()
şimdi sırada evulation var![]()
özelliklerine bakarım yükleyince 2 saat program düzenleme yapıyorum da ona göre yüklerim ama sen farklı bir sürüm yaparsın çok iyi olur bence
kardeş şimdi farkettim bu cfw-yi yükledikten sonra blutooth çalışmıyor,yaani video falan göndermek istiyorum blutooth arıyor arıyor sonuc bulunamadı yazıyor.....blutooth ayarlarınıda herkese acık olarak degiştirdim ama yine olmuyor
yazılımı atmadan önce depo varsa hafıza kartını biçimlendirip hard format attınmı
hayır flashdan sonra atdım.....ama bicimlendirsem uygulamalar gidicekya
başka cfw yükleyebiliyormusun?.. eğer yüklenmiyorsa phoenix i baştan kur... ayrıca rm klasörünün içindekileri sil sonra evols dosyalarını at öyle flaşhlahakan kardes ben senin cfw uzerine bawka bir cfw yukledim ama beyenmedim ve yeniden senin cfw-yi yuklemek istiyorum ama phoenixle yuklerken hata veriyor yuklenmiyor
evet yukleniyor bawka cfw
tamam deniyorum
yine olmadi,cfw yeniden indirdim phoenix yeniden kurdum ama yine olmadi,rm-750?????????? dosya hatasi falan yaziyor
kolay gelsin
yine olmadi,cfw yeniden indirdim phoenix yeniden kurdum ama yine olmadi,rm-750?????????? dosya hatasi falan yaziyor
olur ozele gele bilirmisin?
team viewerden ben yapayımmı
olur ozele gele bilirmisin?
- - - Eklendi - - -
sana ozele yazmak istedim ama mesaj almayi kapatmissin qaliba.team id ve sifreyi buraya yazayimmi?