500^Symbian Evols Fp3 [02.12.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
özelliklerine bakarım yükleyince 2 saat program düzenleme yapıyorum da ona göre yüklerim ama sen farklı bir sürüm yaparsın çok iyi olur bence

zaten konuda detaylı açıklama yapıcam ona göre yüklersiniz

orxan_92

orxan_92

Üye
kardeş şimdi farkettim bu cfw-yi yükledikten sonra blutooth çalışmıyor,yaani video falan göndermek istiyorum blutooth arıyor arıyor sonuc bulunamadı yazıyor.....blutooth ayarlarınıda herkese acık olarak degiştirdim ama yine olmuyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş şimdi farkettim bu cfw-yi yükledikten sonra blutooth çalışmıyor,yaani video falan göndermek istiyorum blutooth arıyor arıyor sonuc bulunamadı yazıyor.....blutooth ayarlarınıda herkese acık olarak degiştirdim ama yine olmuyor

yazılımı atmadan önce depo varsa hafıza kartını biçimlendirip hard format attınmı

orxan_92

orxan_92

Üye
hakan kardes ben senin cfw uzerine bawka bir cfw yukledim ama beyenmedim ve yeniden senin cfw-yi yuklemek istiyorum ama phoenixle yuklerken hata veriyor yuklenmiyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardes ben senin cfw uzerine bawka bir cfw yukledim ama beyenmedim ve yeniden senin cfw-yi yuklemek istiyorum ama phoenixle yuklerken hata veriyor yuklenmiyor
başka cfw yükleyebiliyormusun?.. eğer yüklenmiyorsa phoenix i baştan kur... ayrıca rm klasörünün içindekileri sil sonra evols dosyalarını at öyle flaşhla

orxan_92

orxan_92

Üye
evet yukleniyor bawka cfw

orxan_92

orxan_92

Üye
tamam deniyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi