C:/sys/bin klasörüne yanlış install dosyası atmışsın ondan olmuştur, oraya attığın install dosyası telefonunun işletim sistemine uygun olması gerekiyor.Uygulama yüklemeye çalışıyorum.Uygulamaların hepsinde dosya bozuk hatası alıyorum. Nedenini bilen sölerse sevinirim......
(Telefon Hackli)
C:/sys/bin klasörüne yanlış install dosyası atmışsın ondan olmuştur, oraya attığın install dosyası telefonunun işletim sistemine uygun olması gerekiyor.
Onu sil ve telefonunun işletim sistemine uygun olanı at.
Telefonuna uygun olanı atıp, telefonu tekrar başlatınca hata vermemesi lazım...dediğini yaptım bu seferde yüklenemiyor diye hata çıkmaya başladı
Film indirme programı derkenMerhaba ben nokıa c3 destekleyen fılm ındırme programı ındırmek ıstıyorum ama hıc bırı deseteklemıyor bana yardım eder mısınız ?

bende size gülüom.[affet abi pardon gülmicem[/B]
bende size gülüom.
:
:İnternette hafıza sorununu nasıl çözerim
Siz kendinizce gülün ben kullanıyom
bende size gülüom.
- - - Eklendi - - -
Siz kendinizce gülün ben kullanıyom
bende size gülüom.
:
Bende böle dedirttirim kendime
Şaka yapıom bu arada:
.. Android ne alemde dolby desteğide olacak mı ? 4X4 menü isterim, açılış hızlı olsun, kamera çalışmasada olur, müzik önemli arada işe yarıyor.İnternette hafıza sorununu nasıl çözerim

telefonlardan bluetooth ile gönderilen dosyaları kayıt etme yeri olarak hafıza kartını göstermem lazım ama bulamadım
biraz forumda araştırmak lazım..
benim c5 03 telefonum var ama internetten hiçbirşey indireniyorum bu sorunu nasıl çözeriz
Modifikasyon bölümünde ayrıntılı anlatımlar var..öncelikle özür dileyerek başlıyorum eminim formlarda cevabı vardır ama cep internet ve yavaş detaylı bakamadım. Sorum şu tel.deki gereksiz programları kaldırmak hafızayı arttırmak istiyorum bazı cfw çalışmaları yapılmış ama tel.e nasıl uygulanacak. Yazılım değişimi konusuna yabancıyım kusura bakmayın. Şimdiden teşekkürler.
Modifikasyon bölümünde ayrıntılı anlatımlar var..
telefonuna uygun cfw yi jaf ile flashlıyacaksın...