Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

burkan321

burkan321

Üye
telefonlardan bluetooth ile gönderilen dosyaları kayıt etme yeri olarak hafıza kartını göstermem lazım ama bulamadım

mhmt SyLmz

mhmt SyLmz

Üye
Uygulama yüklemeye çalışıyorum.Uygulamaların hepsinde dosya bozuk hatası alıyorum. Nedenini bilen sölerse sevinirim......
(Telefon Hackli)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Uygulama yüklemeye çalışıyorum.Uygulamaların hepsinde dosya bozuk hatası alıyorum. Nedenini bilen sölerse sevinirim......
(Telefon Hackli)
C:/sys/bin klasörüne yanlış install dosyası atmışsın ondan olmuştur, oraya attığın install dosyası telefonunun işletim sistemine uygun olması gerekiyor.
Onu sil ve telefonunun işletim sistemine uygun olanı at.

mhmt SyLmz

mhmt SyLmz

Üye

C:/sys/bin klasörüne yanlış install dosyası atmışsın ondan olmuştur, oraya attığın install dosyası telefonunun işletim sistemine uygun olması gerekiyor.
Onu sil ve telefonunun işletim sistemine uygun olanı at.

dediğini yaptım bu seferde yüklenemiyor diye hata çıkmaya başladı

Park shın

Üye
Merhaba ben nokıa c3 destekleyen fılm ındırme programı ındırmek ıstıyorum ama hıc bırı deseteklemıyor bana yardım eder mısınız ?

By_Burky

Üye
Foursquare'de hesaba giriş yapamıyorum.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
dediğini yaptım bu seferde yüklenemiyor diye hata çıkmaya başladı
Telefonuna uygun olanı atıp, telefonu tekrar başlatınca hata vermemesi lazım...

- - - Eklendi - - -

Merhaba ben nokıa c3 destekleyen fılm ındırme programı ındırmek ıstıyorum ama hıc bırı deseteklemıyor bana yardım eder mısınız ?
Film indirme programı derken :hmmm

opera veya benzeri tarayıcılarla telefonuna uygun çözünürlükte olanları indirebilirsin...

alimmm78

Üye
İnternette hafıza sorununu nasıl çözerim

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Siz kendinizce gülün ben kullanıyom
:kop: bende size gülüom.

- - - Eklendi - - -

Siz kendinizce gülün ben kullanıyom
:kop: bende size gülüom. :ehe:
Bende böle dedirttirim kendime
Şaka yapıom bu arada :ehe:

Gülmek güzeldirde yeri burası değil :kop: .. Android ne alemde dolby desteğide olacak mı ? 4X4 menü isterim, açılış hızlı olsun, kamera çalışmasada olur, müzik önemli arada işe yarıyor.

- - - Eklendi - - -

İnternette hafıza sorununu nasıl çözerim

OFW ve telefonun kendi tarayıcısını kullanıyorsan web gezerken büyük boyutlu resim açmaya çalışırsan otomatik kendini kapatır.Opera mini kullanmanı tavsiye ederim. :oke:

- - - Eklendi - - -

telefonlardan bluetooth ile gönderilen dosyaları kayıt etme yeri olarak hafıza kartını göstermem lazım ama bulamadım

Böyle birşey yok sanırım :hmmm biraz forumda araştırmak lazım..

- - - Eklendi - - -

Hoca bizde boşuna söylemiyoruz yani adam Android port yapcam diyor boşuna uğraşmasın daha kestirmeden C6 portlasın diyoruz :ehe

semihshin

Üye
n gage linki verebilecek birisi varmı c5-03 için

the_magnificent

Üye
benim c5 03 telefonum var ama internetten hiçbirşey indireniyorum bu sorunu nasıl çözeriz

hrnztrk

Üye
usb ile bilgisayara bagladigim zaman sadece ovi suite ile baglanabiliyorum. depolama medya aktarimini falan secince bilgisayar gormuyo. nasil cozebiliriz
yok mu bi bilen arkadaslar

tebrizbehbud

Üye
merhaba benim telefon yanmiyor abi.Yani noyu basiyorum titresim var sonra telefonun ekranina dokunuyorum yine titresim oluyo anliycagan menu ye falan giriyo ama ekranda hic bi sey yok ekran kara sanki sonmus gibi ...bi yardimci olursan sevinir abi be.

aydınajans

Üye
öncelikle özür dileyerek başlıyorum eminim formlarda cevabı vardır ama cep internet ve yavaş detaylı bakamadım. Sorum şu tel.deki gereksiz programları kaldırmak hafızayı arttırmak istiyorum bazı cfw çalışmaları yapılmış ama tel.e nasıl uygulanacak. Yazılım değişimi konusuna yabancıyım kusura bakmayın. Şimdiden teşekkürler.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
öncelikle özür dileyerek başlıyorum eminim formlarda cevabı vardır ama cep internet ve yavaş detaylı bakamadım. Sorum şu tel.deki gereksiz programları kaldırmak hafızayı arttırmak istiyorum bazı cfw çalışmaları yapılmış ama tel.e nasıl uygulanacak. Yazılım değişimi konusuna yabancıyım kusura bakmayın. Şimdiden teşekkürler.
Modifikasyon bölümünde ayrıntılı anlatımlar var..

telefonuna uygun cfw yi jaf ile flashlıyacaksın...

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye

Modifikasyon bölümünde ayrıntılı anlatımlar var..

telefonuna uygun cfw yi jaf ile flashlıyacaksın...

Jaf olmaz muhtar phoenix kullanmalı. Benim konuda yazıyor yükleme nasıl yapılıyor

the_magnificent

Üye
c5 03 indirilenleri açmıyor aç dediğimde hiçbirşey olmuyor bu sorunu nasıl çözebilirim

Üst Alt