Galaxy SIII ve oyun konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy SIII ve oyun konusu
Temple Run 2 ile başlamak istiyorum.
Dün Galaxy SIII'de oynadım. Benim için sorun denilebilecek birkaç şeyle karşılaştım. Oyun iPhone'daki kadar hızlı değil. Ekran çok büyük olduğu için mi bilmiyorum iPhone'la karşılaştırınca yavaş gibi geldi bana.
Oyun dışında ekran sorun değil ama oyun oynarken ekran büyük geliyor bana. Birkaç oyunda daha aynı şey oldu. Most Wanted vs keyifli olsa da küçük ve eğlenceli oyunlar büyük ekranlı telefonlarda eğlencesini kaybediyor. Tabi bunlar şahsi fikirlerim.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Türe

Türe

Üye
iOS'dan port olduğu için iOS oyunlarının hiçbiri Android'de iOS kadar hızlı çalışmıyor.

Buğra

Buğra

Admin
oyunların ios gibi akıcı olmamasının sebebi ekran ile alakalı değildir ios çok stabil bir işletim sistemi olduğu için oyunlar orada kasmayabiliyor. küçük ve eğlenceli oyunlar s3 gibi büyük ekranlı telefonlarda aynı zevki vermeyebilir haklısınız :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Bende kasmıyor hatta 4sten daha hızlı çalıştırıyor.

lordufuk

lordufuk

Üye
bu zevk meselesi kişiden kişiye değişir ama androiddeki oyunlar iostaki kadar akıcı değil

MrExpert

MrExpert

Üye
Temple Run 2 ile başlamak istiyorum.
Dün Galaxy SIII'de oynadım. Benim için sorun denilebilecek birkaç şeyle karşılaştım. Oyun iPhone'daki kadar hızlı değil. Ekran çok büyük olduğu için mi bilmiyorum iPhone'la karşılaştırınca yavaş gibi geldi bana.
Oyun dışında ekran sorun değil ama oyun oynarken ekran büyük geliyor bana. Birkaç oyunda daha aynı şey oldu. Most Wanted vs keyifli olsa da küçük ve eğlenceli oyunlar büyük ekranlı telefonlarda eğlencesini kaybediyor. Tabi bunlar şahsi fikirlerim.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Bence temple run 2 de biraz sorun var gibi temple run 1 daha akıcı geliyor bana aynı sende olduğu gibi temple run 2 den hiç zevk alamadım şahsen :hmmm

Kendi çektiğim game play videosu temple run 1 daha akıcı :hmmm

m.youtube.com/watch?client=mv-google&hl=tr&gl=TR&v=XHh1O5_da0s

foreverthe

foreverthe

Üye
Yok adamlar belli bir fps ile çalıştırıyor sürekli adamlar dediğim iOs :ehe Ama androidde ise sürekli değişiyor.

Kerim.

Kerim.

Üye
:hmmm

lordufuk

lordufuk

Üye
:blink:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt