I9070 advance için jelly bean 4.1.2 yazilim yükleme ve root

Sponsorlu Bağlantılar

hardal00

hardal00

Üye
hocam 300mb indirmiştim iptal ettim kiesle deniyecegim saol bu arada

- - - Eklendi - - -

jelly beanda usb hata ayıklamayı göremedim hocam

hardal00

hardal00

Üye
kies bağlanıyor yazısında kalıyor 20 dakikadır anlamadım gitti bütün sürücüler kurulu kiesi kaldırdım yenıden kurdum...

sahin_811

sahin_811

Üye
kies bağlanıyor yazısında kalıyor 20 dakikadır anlamadım gitti bütün sürücüler kurulu kiesi kaldırdım yenıden kurdum...

Teli ve pc yi yeniden başlat düzelicektir büyük ihtimalle

hardal00

hardal00

Üye
tamam düzelti güncelleştirmeyi gördü %99 %100 oluyo kies donuyo kies atıyo ve telefonu dowload modada almıyo ne kadar ugraştırdı bu böyle keşke odinle yapsaydım

sahin_811

sahin_811

Üye
tamam düzelti güncelleştirmeyi gördü %99 %100 oluyo kies donuyo kies atıyo ve telefonu dowload modada almıyo ne kadar ugraştırdı bu böyle keşke odinle yapsaydım

Keşke odinle yükleyeydin hocam boş yere kies ile uğraştın bende hem dosya elince olcaktı bişey olduğunda tekrar yükleyebilrdin neyse şuan yüklednimi hocam ?

hardal00

hardal00

Üye
hocam 200 mb indi bekliyorum kies kadar dandik bişey görmedim valla. neyse artık odinle deniyecegim değişiklik varsa sizi bilgilendiririm...

sahin_811

sahin_811

Üye
hocam 200 mb indi bekliyorum kies kadar dandik bişey görmedim valla. neyse artık odinle deniyecegim değişiklik varsa sizi bilgilendiririm...

tamam hocam bekliyoruz tek merak ettiğim tuş kilidini açma olayını s3 deki gibi yaptılarmı acaba diye

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
hımm illa beni uğraştıracaksınız :) bende o kadar çok oyun uygulama var ki neyse fabrika ayarlarına dönüp bende güncelleme yapayım şimdi başladım işe sonuçları artık 1 saat sonra yazarım :)

hardal00

hardal00

Üye
Valla benım nette yavaş olmasa 100 kb indirmeye çalışıyoruz. s3deki kilit nasıl merak ettim şimdi ama kesinlikle yüz tanıma kilidi geldi

loneely42

loneely42

Üye
sonuçları bekliyoruz... :)

sahin_811

sahin_811

Üye
hımm illa beni uğraştıracaksınız :) bende o kadar çok oyun uygulama var ki neyse fabrika ayarlarına dönüp bende güncelleme yapayım şimdi başladım işe sonuçları artık 1 saat sonra yazarım :)

hocam wipelri öncesinde ve sonrasında temizleseydin temiz bi rom yükleseydin. Sonuçları merakla bekliyorum özellikle ayalarlar kısmına felan bak dğeişiklik varmı :)

Valla benım nette yavaş olmasa 100 kb indirmeye çalışıyoruz. s3deki kilit nasıl merak ettim şimdi ama kesinlikle yüz tanıma kilidi geldi

yüz tanımayı pek sanmıyorumda s3 deki ekran kilidi inşallah gelmişti su damlası şeklinde oluyor ya

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
aynen tüm wipeleri yaptım resetledim fabrika ayarlarına döndüm biraz içim gitti uygulamaları silerken ama hadi bakalım inş uğraştığıma değer %60 dayım dosyaları indiriyor

hardal00

hardal00

Üye
Yükledim beyler değişiklikleri anlıtacam az sonra :D

loneely42

loneely42

Üye
valla Hacı bekler gibi bekliyoz kardeşim biriniz açıklayın bakalım.. :)

hardal00

hardal00

Üye
Google play filmler adli bi dosya gelmiş
geçişler hizli pürüzsüz
google play kitaplik adli bi klasör daha gelmiş
geri kalan ayri s3teki gibi bi kilit olayini çözemedim

- - - Eklendi - - -

Fark göremedim sadece okadar uygulamam gta vice city ve most wanted gitti :D

sahin_811

sahin_811

Üye
aynen tüm wipeleri yaptım resetledim fabrika ayarlarına döndüm biraz içim gitti uygulamaları silerken ama hadi bakalım inş uğraştığıma değer %60 dayım dosyaları indiriyor

Hocam bende geçersem inan bende çok üzülücem çünki ancak daha yeni oturtmuşhum herşeyi :)

Yükledim beyler değişiklikleri anlıtacam az sonra :D

hocam anlat meraktan öldüm :D bende arkadaşa indirttiriyorum bende geçirim büyük ihtimalle :D

hardal00

hardal00

Üye
ya valla fark göremedim kitaplık gelmiş film gelmiş geçişler hızlı ama gta vice city ve most wanted gitti :(

sahin_811

sahin_811

Üye
Google play filmler adli bi dosya gelmiş
geçişler hizli pürüzsüz
google play kitaplik adli bi klasör daha gelmiş
geri kalan ayri s3teki gibi bi kilit olayini çözemedim

- - - Eklendi - - -

Fark göremedim sadece okadar uygulamam gta vice city ve most wanted gitti :D

hocam geçişleri zaten gelişmiş seçeneklerden hızlandırabiliyoduk o önemli değil tuş kilidi hala aynımı ? :D

hardal00

hardal00

Üye
birde benım telefon s2 lite diye açılıyodu şimdi s advance diye açılıyo :D fark bu

- - - Eklendi - - -

s3teki tuş kilidi nasıl bu gene aynı fark yok hocam :)

Üst Alt