Bootloader kilidi acma yaziyor ben demi yanlis gordum
- - - Eklendi - - -
At gözlüğüyle mi baktın yoksa? İnsanlari elestirmeden once iyice bi dusun, arastir..
Galaxy GİO'da sorunsuz çalışacak ROM istiyorum nasıl yükleneceğiyle ilgili bilgi verilirse iyi olur...
Nawy CMkernel ile Siyahkernel arasında kaldımsence hangisi

Ben bilmemki hiç kullanmadımki o kernelleri![]()

tamamda yinede S3 için onlar
Cyanogenmod kerneli ile siyah arasında kaldım![]()
S3 için olan CM kerneli nasıl bilmiyorumki 
Hocam benim bir sorum var.Yüzde 120 oc yapmışsın kaç puan geliyor antutu dan ?
Edit: Birde s3 mini cpu olarak zayıf kalıyor.Cpu performansını arttırmak için ne yapmak lazımdır? İnit.d ayarını mı tavsiye edersiniz? Lazeroid nedir?
max 5100 gördüm.ama şimdi ss atamam çünkü rom değiştirdim.Hocam benim bir sorum var.Yüzde 120 oc yapmışsın kaç puan geliyor antutu dan ?
Edit: Birde s3 mini cpu olarak zayıf kalıyor.Cpu performansını arttırmak için ne yapmak lazımdır? İnit.d ayarını mı tavsiye edersiniz? Lazeroid nedir?
max 5100 gördüm.ama şimdi ss atamam çünkü rom değiştirdim.
hayır yanlış hatırlamıyorum.hatta xda da 5300 yapanıda gördüm.Yanlış hatırlıyor olabilir misiniz ? S3 mini stok kernel stok rom 6800
Sanırım antutu hesaplama sistemi değişti.Şuanda tekrar yapsanız 7000 i kesin geçersiniz.
hayır yanlış hatırlamıyorum.hatta xda da 5300 yapanıda gördüm.
- - - Eklendi - - -
Hayır bunlar yeni antutu sistemi ile alınan skorlar.Sanırım antutu hesaplama sistemi değişti.Şuanda tekrar yapsanız 7000 i kesin geçersiniz.
Bu arada %120 nasıl oluyor?
100mhz -> 120 mhz mi oluyor?
Hayır bunlar yeni antutu sistemi ile alınan skorlar.
aynen öyle.100 Mhz 120 1000 Mhz 1200
aynı zamanda 200 Mhz hızındaki Çipset Bus/RAM/GPU da 240 Mhz oluyor.

hayır Live OC de farklı. Stok 1000 Mhz işlemci %100 olarak geçiyor.%130 1300 Mhz.ve böyle devam ediyor..Forumdan biri galaxy s i 800 mhz(GPU) yaptığını iddia ediyodu ama bilmiyorum tabi.
Birde o oc nin adı %120 değil %20 olmalı.%120 demek 100mhz nin 1.2ghz olması demek![]()
bencede mümkün değil.laptop bile 800mhz zor görüyor.mali400 700mhz çıkıyormuş ama
hayır Live OC de farklı. Stok 1000 Mhz işlemci %100 olarak geçiyor.%130 1300 Mhz.ve böyle devam ediyor..
- - - Eklendi - - -
bu arada o 800 mhz gpu olayının imkanı yok.
mali400 çıkar çünkü PowerVR540 dan hem daha yeni hemde hali hazırda daha yüksek çekirdek saati ile geliyor.bencede mümkün değil.laptop bile 800mhz zor görüyor.mali400 700mhz çıkıyormuş ama
Ayırt edemeyecek kapasiteye sahip değilsin. Edebilecek deseydin daha iyiydi. Bootloader'i kaldirirsan ortada sistem kalmaz. Senin dedigin sony ve htcler icin olan yuzeysel kilit acma islemi. Sen haklisin konuda tamamen acma gibi bir anlam olusmus (bootloader kaldirma derken bootloader kilidini tamamen kaldirma demek istemis arkadas kilidi farklı sistem yuklenebilecek seviyede açma yani) tartismaya degcek bi durum yok ama senin uslubun tartisma yaratmaya birebir. Cok biliyosun ama bos adamsin ilk yorumları alinti yapip tartisma cikarmaya kalkiyorsun baska yaptigin bisey yok