PriZm
Üye
rom bu rc2 sürümü var bende rc3 e güncelleyeceğim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burada yazıyor ama italyanca.Google amcanın yardımı lazım olacak yine

rom bu rc2 sürümü var bende rc3 e güncelleyeceğim.

Farklı bir rom dene.orjinal romumdayken nova 2 yi ve mc3ü hicbi sorun olmadan oynuyordum cm9 rc5 e gecince agır oyunlardan atmaya başlıyor ve nova 2 dehicbir yazı görünmüyor sorun ne tekrar aynı romu atsam düzelir mi acaba? teşekkürler
Evet dediğim gibiymiş.Dalvik Cache ve Cache wipe yapsan yeter.Telefon formatlanmaması lazım.ama yinede Nandroid backup al.
- - - Eklendi - - -
Farklı bir rom dene.

Benimde Wonder hakkında bir bilgim yok.hangi romu önerirsin ? hicbi bilgim yokta![]()
bulamadım 
Benimde Wonder hakkında bir bilgim yok.
Xda'ya bir bakayım.
- - - Eklendi - - -
Galaxy W'nin xda sayfası nerde lanbulamadım
![]()
ben rom yüklerken heycandan yanlış bi yere tıkladım sorun bundan kaynaklanamaz heralde ama aynı romu tekrar yüklemeyi bi deniycem gene olmazsa w cilerden yardım istiycem 
Oyun performansını arttırsın dersen ThunderBolt öneririm.Merhaba hocam. Live with walkman telefonumda ara sıra kasmalar oluyor. Bunu nasıl çözebilirim ? Şarjı pek etkilemeyecek bir şey olursa iyi olur. O/C Swap falan dışında script gibi

Oyun performansını arttırsın dersen ThunderBolt öneririm.
Bu script de ui hızını arttırıyor.ancak oyunlarda hafif bir performans düşüklüğü oluyor.
ben ikisinide kullanmıyorum şuan![]()

Teşekkürler ama tam olarak ne yapmam gerektiğini kavrayabilmiş değilim. Yani ne yapmam gerekiyor burda
- - - Eklendi - - -
EDİT : thunderbolt için
Zip dosyasını cwm den flashlayacaksın.bu kadar basit.

Kaç paragraf yazının uygulanışı bu mudur![]()
o kadar yazı Thunderbolt üzerine eklenen eklentiler için.Onlara ihtiyacın yok.
o kadar yazı Thunderbolt üzerine eklenen eklentiler için.Onlara ihtiyacın yok.
sen bunu flashla yeter.
hala bizim cm9 rc 5te deliricem artık niye millet hasta gibi galaxy s yardım ediyor aslında galaxy s e destek vermeleri güzel ama geliştiriciler onunla işi bitinc şu w yada destek verseler yani wondere neyse soruma geleyim abicim lazerdroid son sürümü kudum thunderbultta yüklü üstteki scripitide yükleyimmi yoksa

Oldu ben Galaxy S Developer'larına söyleyeyim GW ile ilgilenin diyeyaw hocamhala bizim cm9 rc 5te deliricem artık niye millet hasta gibi galaxy s yardım ediyor aslında galaxy s e destek vermeleri güzel ama geliştiriciler onunla işi bitinc şu w yada destek verseler yani wondere neyse soruma geleyim abicim lazerdroid son sürümü kudum thunderbultta yüklü üstteki scripitide yükleyimmi yoksa
![]()
![]()
- - - Eklendi - - -
yaw Ali abi neden bu galaxy wyuya üvey evlat muamelesi yapılıyor tüm sorularla bunuda cevaplarsan çok sevinicem galaxy wondere bir tek arco68 destek verdi

merhabalar xperia tipo adlı telefonum için cm 10 buldum ama korkyorum
1 şu anki romu yedekleme imkanım varmı
2 brick olma şansı varmı
3 brick olursa kurtarılırmı ?
not recovery ile kuruluyor
hımm
Oldu ben Galaxy S Developer'larına söyleyeyim GW ile ilgilenin diye
Aynı anda 1 den fazla script kullanma bence
Bunun nedeni belli aslında.S1 epey eski ve bilinen bir model.Ve zamanında çok iyi satış oranı tutturmuştu.Ve en önemli özelliği S2/Note/Note 2/S3 ün aksine download sayacı yoktu.+ olarak kernel kaynağıda açık.Bu sayede geliştiriciler istedikleri muameleyi yapabiliyorlar telefona
Birde Samsung S1 için kaynak kodlarını yayımlamadı.Yayımlasaydı olacakları sen düşün![]()
zaten he samsungta neyse arcoyla ivendorda 3x kernelinde adamcağızlar wonderin kernel kaynağı kapalı olduğu için kendiler yazmıştı tabiki eskiye oranla kamera azcık daha kötü göstersede iyi ama en azından ekranı bravie engine iki ile adam ettik yani hocam kernel kaynağını veya galaxy wonder için tüm kaynakları samsung açık tutsa çok geliştirici bu telefonun elinden tutarmıydı?
bende çıldırıcaktım her romda değişik kernel var galaxy sde zaten rom sayfası taşmış