System/app/LatinIME.apkKlavyenin geliştirilmesi için toplanan veriler nerede?
burası official indirme sayfası.Cihazını bul indir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

fark etmez sonuçta yine aynı siteye yönlendiriyor
veya get.cm![]()

System/app/LatinIME.apk
da neyse

benim merak ettiklerim kusura bakmayın öğretecek yada öğreneek bir kimse yada programda bulamadım 
hocam linüxte amerika iel avrupa birliği bayrakları var ne anlama geliyor birde linüx ortamında yazıldığını biliyorumda neyse
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
birde bravia engine gibi modlar nasıl yapılıyorbenim merak ettiklerim kusura bakmayın öğretecek yada öğreneek bir kimse yada programda bulamadım
![]()

Bildigin Şarjı uzun giden 4.1.2 rom varmi s2 için
Linki varmi
Cm7 Galaxy S de ki bütün cm lardan daha hızlı.ancak güncel değil ve ram 330 mb.jb de 410cm7 nin agirligi cok az gorsellikte digerlerine gore az diger romlara gore daha perfonmasli calismasi gerekmezmi ?![]()
Cm7 Galaxy S de ki bütün cm lardan daha hızlı.ancak güncel değil ve ram 330 mb.jb de 410
Yüz tanımaYani cm10 yapabildigim ama cm7 yapamadigim ne olabilir ?

Yüz tanıma
Project Butter
JB görselliği
bazı uygulamaların gingerbread ile uyumlu olmaması.Shadowgun: Deadzone gibi.
ve yine bazı uygulamalar ics,jb de daha iyi görselliği var.Örnek Quickpic ve MXVideo player jb de çok daha iyi görselliği var.
bildirim çubuğunda büyüyen bildirimler yok.ve yine bazı uygulamalar jb de daha iyi.poweramp bildirim çubuğu gb de çok kullanışsız.
bunlar geldi aklıma![]()
saolasin 
Deadzone ve birkaç uygulama daha için geçerli bu dediğim.himm aydinlattigin icin tesrkkurler yeni uyglamalrn gb de calismamasi cm7 yuklememi bastan eledi bilesaolasin
![]()

)
Deadzone ve birkaç uygulama daha için geçerli bu dediğim.
bana kalırsa 15 tatilde telefonu nandroid yedeklemesi yap cm7 yi bir dene derim.boş ram 200 den aşağıya düşmüyor.Ve sistem sürekli hızlı çalışıyor.Bir süre sonra yavaşlama yok.iOS gibi çalışıyor
- - - Eklendi - - -
bu arada bugün işyerinde birisinin iPhone 4 telefonuna mc3 yükledim.(12,99 bayıldı adam)
Oyun acayip kasıyordu.Sadece oyunun açılış hızı benim telefondan daha hızlıydı.geri kalanında benim telefon yağ gibi 60 fps de oynatırken i4 en fazla 20-25 fps idi.
bana kalırsa ya o iPhone 4 de sorun vardı yada iOS fazla abartılıyor.
benim wonder bile aciyo 0 kasma ilebilmiyorum artık.Ama gözlerimle şahit oldum.Oha iphone o kadar kotu mubenim wonder bile aciyo 0 kasma ile

Jiroskopla nasil oynaniyoki
bilmiyorum artık.Ama gözlerimle şahit oldum.
hele Jiroskop ile oynamayı denedim imkansız gibi birşey
recent listesinde hiçbir uygulama açık değildi.ama inanılmaz düşük hızda çalışıyordu.
yani telefonun hızlı olduğu tek yer menü hızı ve oyun açma hızı
keşke S1 ile videoya çekseydim![]()