Modifikasyon,Custom Rom,Cm hakkında Sorularınız Buraya..

Sponsorlu Bağlantılar

aleranol

aleranol

Üye
Klavyenin geliştirilmesi için toplanan veriler nerede?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
hocam linüxte amerika iel avrupa birliği bayrakları var ne anlama geliyor birde linüx ortamında yazıldığını biliyorum :D da neyse

- - - Eklendi - - -

:ehe:ehe:ehe

- - - Eklendi - - -

birde bravia engine gibi modlar nasıl yapılıyor :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe benim merak ettiklerim kusura bakmayın öğretecek yada öğreneek bir kimse yada programda bulamadım :ehe

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
hocam linüxte amerika iel avrupa birliği bayrakları var ne anlama geliyor birde linüx ortamında yazıldığını biliyorum :D da neyse

- - - Eklendi - - -

:ehe:ehe:ehe

- - - Eklendi - - -

birde bravia engine gibi modlar nasıl yapılıyor :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe benim merak ettiklerim kusura bakmayın öğretecek yada öğreneek bir kimse yada programda bulamadım :ehe

Bravia engine modları Xperia cihazlarından .lib dosyaları alınıyor uyumlu hale getiriliyor ve yeni cihaza o .lib dosyaları kopyalanıyor.bu kadar basit:D

paşa06.40

paşa06.40

Üye
Bildigin Şarjı uzun giden 4.1.2 rom varmi s2 için

paşa06.40

paşa06.40

Üye
Linki varmi

MücahitTokgöz

cm7 nin agirligi cok az gorsellikte digerlerine gore az diger romlara gore daha perfonmasli calismasi gerekmezmi ? :)

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Yani cm10 yapabildigim ama cm7 yapamadigim ne olabilir ?
Yüz tanıma
Project Butter
JB görselliği :D
bazı uygulamaların gingerbread ile uyumlu olmaması.Shadowgun: Deadzone gibi.
ve yine bazı uygulamalar ics,jb de daha iyi görselliği var.Örnek Quickpic ve MXVideo player jb de çok daha iyi görselliği var.
bildirim çubuğunda büyüyen bildirimler yok.ve yine bazı uygulamalar jb de daha iyi.poweramp bildirim çubuğu gb de çok kullanışsız.

bunlar geldi aklıma :D

MücahitTokgöz

Yüz tanıma
Project Butter
JB görselliği :D
bazı uygulamaların gingerbread ile uyumlu olmaması.Shadowgun: Deadzone gibi.
ve yine bazı uygulamalar ics,jb de daha iyi görselliği var.Örnek Quickpic ve MXVideo player jb de çok daha iyi görselliği var.
bildirim çubuğunda büyüyen bildirimler yok.ve yine bazı uygulamalar jb de daha iyi.poweramp bildirim çubuğu gb de çok kullanışsız.

bunlar geldi aklıma :D

himm aydinlattigin icin tesrkkurler yeni uyglamalrn gb de calismamasi cm7 yuklememi bastan eledi bile :) saolasin :)

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
himm aydinlattigin icin tesrkkurler yeni uyglamalrn gb de calismamasi cm7 yuklememi bastan eledi bile :) saolasin :)
Deadzone ve birkaç uygulama daha için geçerli bu dediğim.

bana kalırsa 15 tatilde telefonu nandroid yedeklemesi yap cm7 yi bir dene derim.boş ram 200 den aşağıya düşmüyor.Ve sistem sürekli hızlı çalışıyor.Bir süre sonra yavaşlama yok.iOS gibi çalışıyor :D

- - - Eklendi - - -

bu arada bugün işyerinde birisinin iPhone 4 telefonuna mc3 yükledim.(12,99 bayıldı adam :D)

Oyun acayip kasıyordu.Sadece oyunun açılış hızı benim telefondan daha hızlıydı.geri kalanında benim telefon yağ gibi 60 fps de oynatırken i4 en fazla 20-25 fps idi.

bana kalırsa ya o iPhone 4 de sorun vardı yada iOS fazla abartılıyor.

Kerim.

Kerim.

Üye

Deadzone ve birkaç uygulama daha için geçerli bu dediğim.

bana kalırsa 15 tatilde telefonu nandroid yedeklemesi yap cm7 yi bir dene derim.boş ram 200 den aşağıya düşmüyor.Ve sistem sürekli hızlı çalışıyor.Bir süre sonra yavaşlama yok.iOS gibi çalışıyor :D

- - - Eklendi - - -

bu arada bugün işyerinde birisinin iPhone 4 telefonuna mc3 yükledim.(12,99 bayıldı adam :D)

Oyun acayip kasıyordu.Sadece oyunun açılış hızı benim telefondan daha hızlıydı.geri kalanında benim telefon yağ gibi 60 fps de oynatırken i4 en fazla 20-25 fps idi.

bana kalırsa ya o iPhone 4 de sorun vardı yada iOS fazla abartılıyor.

Oha iphone o kadar kotu mu:oha:benim wonder bile aciyo 0 kasma ile

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Oha iphone o kadar kotu mu:oha:benim wonder bile aciyo 0 kasma ile
bilmiyorum artık.Ama gözlerimle şahit oldum.

hele Jiroskop ile oynamayı denedim imkansız gibi birşey :D

recent listesinde hiçbir uygulama açık değildi.ama inanılmaz düşük hızda çalışıyordu.

yani telefonun hızlı olduğu tek yer menü hızı ve oyun açma hızı :D

keşke S1 ile videoya çekseydim :D

Kerim.

Kerim.

Üye

bilmiyorum artık.Ama gözlerimle şahit oldum.

hele Jiroskop ile oynamayı denedim imkansız gibi birşey :D

recent listesinde hiçbir uygulama açık değildi.ama inanılmaz düşük hızda çalışıyordu.

yani telefonun hızlı olduğu tek yer menü hızı ve oyun açma hızı :D

keşke S1 ile videoya çekseydim :D
Jiroskopla nasil oynaniyoki:hmmm

Üst Alt