Modifikasyon,Custom Rom,Cm hakkında Sorularınız Buraya..

Sponsorlu Bağlantılar

Kerim.

Kerim.

Üye
Oha onla oynanir mi mc3:D

aleranol

aleranol

Üye
Acil yazarmisin tarayıcının depoladigi veriler nerede? Bu kadar yermini tekrar kurmaktan bıktım da.

aleranol

aleranol

Üye
Sağol.

MücahitTokgöz

Deadzone ve birkaç uygulama daha için geçerli bu dediğim.

bana kalırsa 15 tatilde telefonu nandroid yedeklemesi yap cm7 yi bir dene derim.boş ram 200 den aşağıya düşmüyor.Ve sistem sürekli hızlı çalışıyor.Bir süre sonra yavaşlama yok.iOS gibi çalışıyor :D

- - - Eklendi - - -

bu arada bugün işyerinde birisinin iPhone 4 telefonuna mc3 yükledim.(12,99 bayıldı adam :D)

Oyun acayip kasıyordu.Sadece oyunun açılış hızı benim telefondan daha hızlıydı.geri kalanında benim telefon yağ gibi 60 fps de oynatırken i4 en fazla 20-25 fps idi.

bana kalırsa ya o iPhone 4 de sorun vardı yada iOS fazla abartılıyor.

vay be ağzım açık kaldı şmdi bi kaç kişi çıkar benim ıphone 4 var bende donma olmuyor der :ehe Abimdede Iphone 4 var abim hayatta para vermez heleki 12 milyon, 5 milyn felan olsa neyse :D ki hic sevmiyoda zaten satıcak yakına sırf arayüz yüzünden :D

Bu arada ben tatile erken girdim son hafta nasıl olsa tatile gttm bu gece yedekleyip denicem bakalm nasılmış :)

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
vay be ağzım açık kaldı şmdi bi kaç kişi çıkar benim ıphone 4 var bende donma olmuyor der :ehe Abimdede Iphone 4 var abim hayatta para vermez heleki 12 milyon, 5 milyn felan olsa neyse :D ki hic sevmiyoda zaten satıcak yakına sırf arayüz yüzünden :D

Bu arada ben tatile erken girdim son hafta nasıl olsa tatile gttm bu gece yedekleyip denicem bakalm nasılmış :)

Cm7 + gapps yükledikten sonra glitch kernel yüklemeni öneririm

MücahitTokgöz

Cm7 + gapps yükledikten sonra glitch kernel yüklemeni öneririm

olur yüklerimde senin konunda cm7 hariç diğerleri aynı demişsin cm7 cwm den kurulmuyormu diğerleri gibi ?

Bide şu Glitch kernel linki atarmısın bi ton aradım ama yok vibrant yok şu versyn felan kafam karıştı yanlş şey yüklemeyeyim bi zahmet atarmsn linki
:ehe

hadi be NAWY kayboldun yine :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Bi cigara molasını çokmu gördün? :pro: :zzz: :D

Cwm den kuruluyor.ama ilk önce stok 2.3.6 romunu flashla.ardından rootla.ardından cm7.ardından gapps.ardından glitch.

Cm7:
Gapps:
Glitch Kernel: Aşağıda :D

Ekli dosyalar

MücahitTokgöz

yok be bremin bilmiyodum :D

yav bide 2.3.6 yi kurmak şartmi :D

TheMadness

TheMadness

Üye
Nawy, siyahkernel sence iyi mi yoksa başka kernele geçeyim mi :D

firat1231

firat1231

Üye
s3 mini ye 4.1.2 nasil yuklerim cevaplarinizi bekliyorum... simdiden tesekkurler

cepeyüp

Üye
bnde bise sorim.rom yuklerken sarjin dolu olmasimi gerekir.aksi taktirde erken bosalmalar olurmu bnde suan oldugu gibi :-)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Mal sahibine çeker derler. Sarj tam olmasa da yulsek seviyede olsun yarida sarj biterse ek ugras cimar

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini ye 4.1.2 nasil yuklerim cevaplarinizi bekliyorum... simdiden tesekkurler
Cwm dan yükleyeceksin
bnde bise sorim.rom yuklerken sarjin dolu olmasimi gerekir.aksi taktirde erken bosalmalar olurmu bnde suan oldugu gibi :-)

Rom yüklerken ez az %60 şarjın olmalı.rom atarken şarjın bitmesi gibi bir riskle karşılaşmak istemezsin.

Rom attıktan sonra telefon kapalı iken şarjı tam doldur.sonuna kadar bitir.ardından yine kapalı iken doldur.bu sefer telefon açıkken bunların aynısını yap.

By_aLpKuN

By_aLpKuN

Üye
Bende dedim kim bu deli cesaretli :ehe sen olunca iyi tabi :D trandroidev sitesinde adam bootlader kaldırma diyor? Nasıl Olacak o iş?

- - - Eklendi - - -

Mobil odin pro kur. Xda dan uygun cwmyi indir ve odin ile kur.

konuda bootloader kaldırma diye birşey yazmıyor.nerenizden bakıyorsunuz anlamadım.

Yok öyle birşey.Uyduruyor.

aynen o dediğinden öyle birşey yazmıyor.hayalinizde birşeyler üretip bunların üzerinden fikirler yürütüyorsunuz. iyice okumayı öğrenip ona göre eleştiri yapın.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
konuda bootloader kaldırma diye birşey yazmıyor.nerenizden bakıyorsunuz anlamadım.

aynen o dediğinden öyle birşey yazmıyor.hayalinizde birşeyler üretip bunların üzerinden fikirler yürütüyorsunuz. iyice okumayı öğrenip ona göre eleştiri yapın.

Bootloader kilidi acma yaziyor ben demi yanlis gordum

- - - Eklendi - - -

At gözlüğüyle mi baktın yoksa? İnsanlari elestirmeden once iyice bi dusun, arastir..

Üst Alt