İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

katil_197

katil_197

Üye
Bende varım :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bir kaç gün önce üzülerek bu mesajı sizinle paylaşmıştım. Bugünde sizinle sevincimi paylaşmak istedim. Cihazımı bugün buldum! Telefon iyi niyetli bir kişinin eline geçmiş arama geçmişinden babama ulaşarak telefonu vermek istediğini söylemiş bugün gittim adamla buluştum cihazımı aldım. ALLAH'a şükürler olsun..

İyi forumlar arkadaşlar..
gecmiş olsun kardeşim. Artik daha dikkatli olursun telefona karşi:D

erolayer

Üye
kardeş hakkını sonuna kadar ara. dün alınan birşeyin bugün servise verilmesi kabullenilecek bişey değil. malesef senin başına böyle bişey gelmiş. adamlar kutunun üzerine bir etiket yapıştırmışlar. "açılan ambalajlı ürün geri iade edilmez" yazıyor etikette. parayı ödemeden kutuyu açıp cihaz sağlammı yoksa bir sorunu varmı göremiyorsun. kutuyu açtığında da içinden çıkan cihaz kusurlu da olsa geri almıyor ve servise gönderiyorlar. böyle ticaret kanunu mu olur? gerekirse Bimer'e yazalım bunu. gerçekten çok üzücü bişey. peşini bırakma değişim yapmazlarsa mahkemeye taşı olayı.

Desteğin için teşekkürler...Arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyor peşini bırakma diye. yok bırakmıycam zaten de...Herkez dedi alma bu telefonu telefon henüz sorunlu diye gittik aldık belayı...Bu arada Bimer'e yazalım demişsin ben tam bilemedim bimer nedir?

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
bu nokia lumia 820 kötüleyenleri anlamıyorum ben çok çok memnunum buüne kadar nokia kullandım çok da memnunum..ileride pişman olup geri dönmek isterseniz gelmeyiniz buraya.. Telefonu elimden bir kez düşürdüm ondada slikon klıf vardı o korudu allahtan bısı olmadı donma hiç bi şekilde yaşamadım..sarj 1.5 gün gidiyor nerede ise..videoları donmadan izleyebiliyorum.. kemerası çok çok güzel kalite fotoğraf çekio diyorlar bir çok kişiden bu cevabı aldım.. tefonu görenler bu kadar para veririlir mi diyorlar ama arkadaşın dediği gibi eline alınca on mumara diyorlar ve bıkaramıyorlar sonradan zor alıyorum:kop:yani kısaca bu telefonu aldığıma çok çok memnunum...

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
Desteğin için teşekkürler...Arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyor peşini bırakma diye. yok bırakmıycam zaten de...Herkez dedi alma bu telefonu telefon henüz sorunlu diye gittik aldık belayı...Bu arada Bimer'e yazalım demişsin ben tam bilemedim bimer nedir?

telde problemler var ama ufak tefek guncellemeyle hallolacak senin yasadıkların bireysel ben aldıgımdan beri hiç sorun yasamadım donanımsal ayrıca benimde etrafımda wp 8 i kotuluyenler var ama tek dayanakları marketi kotu ve işlemci zayıf adamlara sistemin stabil oldugunu anlatamyorsun

nacibaspinar

Üye
arkadaşlar ninjalı bir oyun var meyve kestiğimiz, bu oyunu bir lumia 820 de oynayın birde galaxi s3 te aradaki farka bakın nokianın ekran hassasiyeti s3'ü resmen eziyor

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
arkadaşlar ninjalı bir oyun var meyve kestiğimiz, bu oyunu bir lumia 820 de oynayın birde galaxi s3 te aradaki farka bakın nokianın ekran hassasiyeti s3'ü resmen eziyor
fruit ninjayımı kastedion?

nacibaspinar

Üye
evet

cs_oyuncu1

Üye
Arkadaşlar cihazda kaç mb boş ram kalıyor?

narnia16

narnia16

Üye
Bir kaç gün önce üzülerek bu mesajı sizinle paylaşmıştım. Bugünde sizinle sevincimi paylaşmak istedim. Cihazımı bugün buldum! Telefon iyi niyetli bir kişinin eline geçmiş arama geçmişinden babama ulaşarak telefonu vermek istediğini söylemiş bugün gittim adamla buluştum cihazımı aldım. ALLAH'a şükürler olsun..

Büyük geçmiş olsun

Teknolojiks

Üye

Telefonun sistemi ve mağazası henüz yeni yeni gelişiyor.
Sistemde bazı yazılımsal (bildirim merkezi, görev yöneticisi vb) eksiklikler var, bir kaç ay sabredersen bunlar giderilecek ve hemen hemen kusursuz hale gelecek.
O yüzden şimdilik bazı aradığın oyun ve uygulamaları bulamayabilirsin.
Ancak 150.000 civarında uygulama mevcut.
Diğer sistemlerin mağazalarında gördüğün pek çok uygulama ve oyunu yada benzerlerini Windows Phone mağazasında da bulacaksın.

Donanımsal olarak gayet iyi.
Ancak fazla oyun oynayan biriysen telefon biraz erken ısınıyor.
(Ekran özellikleri çok yüksek olduğu için bataryaya yük bindiriyor ve ısınıyor)
Şarj düzeni ilk alındığında dengesiz olabiliyor ancak 2 ay kadar kullandıktan sonra düzene giriyor.
1 günü rahat çıkarıyorsun.

Hikayenin özeti bu. Genel olarak artı ve eksileri bu şekilde.
Kısacası telefona ve sisteme gereken sabrı ve zamanı verebileceksen al.
Yoksa ilk haftadan yakınıp şikayet edeceksen şansını klasik Android yada iOS telefonlardan yana dene.

Sistem alışagelmiş cansız ikonlardan oluşan sistemlerin aksine capcanlı ve etkileşimli arayüzüyle yeni bir çığır açtığı için, ilk aldığında ne nerededir, hangi ayar nereden yapılır şeklinde soruların olacak, bir iki hafta yabancılık çekeceksin. Sonra alışacaksın.
Soruların olursa elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

Ellerinize sağlık, yok yok andoid kesinlikle düşünmüyorum :) Kararımı verdim beyazını bulmaya çalışıyorum. Pek uygulamalarla oyunla falan işim olmaz :) o yüzden böyle şeyleri dert etmiyorum gerekli yazılım güncellemeleriyle elbette daha iyi yerlere gelecektir.
Çok teşekkür ederim.

oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
arkadaslar bugun bende lumia 920 siyah aldim cok mukemmel bir alet resmen asik oldum benide ekliyebilirsiniz

erolayer

Üye
bu nokia lumia 820 kötüleyenleri anlamıyorum ben çok çok memnunum buüne kadar nokia kullandım çok da memnunum..ileride pişman olup geri dönmek isterseniz gelmeyiniz buraya.. Telefonu elimden bir kez düşürdüm ondada slikon klıf vardı o korudu allahtan bısı olmadı donma hiç bi şekilde yaşamadım..sarj 1.5 gün gidiyor nerede ise..videoları donmadan izleyebiliyorum.. kemerası çok çok güzel kalite fotoğraf çekio diyorlar bir çok kişiden bu cevabı aldım.. tefonu görenler bu kadar para veririlir mi diyorlar ama arkadaşın dediği gibi eline alınca on mumara diyorlar ve bıkaramıyorlar sonradan zor alıyorum:kop:yani kısaca bu telefonu aldığıma çok çok memnunum...

Ben lumia yı kötülemiyorum Nokıanın yaklaşımını kötülüyorum. Ve her zaman söylüyorum şu android takıntısı yüzünden NOKIA batmak üzere ve hala kendini ispatlayamayan daha henüz ayağa kalkamamış veya bitmek üzere olan bir işletim sistemi kullanıyorsun bu kadar kasmalarının anlamı ne anlamadım. Ben 2 sene önce HTC aldığımda HTC ne android beş para etmez demişlerdi fakat şimdi bakın HTC nerede Android nerede

ardacumhur

ardacumhur

Üye

Bugünün en iyi haberi bence :)

nofear3458

nofear3458

Üye

geçmiş olsun.bundan sonra güle güle kullanırsın inlşallah.

serinaga

serinaga

Üye
Hani derler ya her yiğidin bir yoğurt yiyişi var diye, işte buradan yola çıkarak şunu belirtmek isterim ki, çoğumuzun beklentileri ve alışkanlıkları nasıl ise hep bu yönde arayış içerisinde oluyoruz. Bu vesileyle android çok iyi diyenlere de hak veriyorum, ios çok iyi diyenlere de vs.vs. Bu konu ise wp8 ve Lumia 820 kullanıcısı olupta yaşadıkları sorun, problem ve çözümleri için açıldı ve devam ediyor, çok fazla polemiğe girmek konuyu amacı dışına çıkartır. Anlayış ve hassasiyeti unutmayalım, herkese iyi forumlar ...

Üst Alt