İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Ricochet

Ricochet

Üye
arkadaşlar yeni güncelleme ile ne geliyor benim cihazda güncelleme yok diyor,portico güncellemesi nedir,kullanıcı listesine benide ekleyiniz.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Tamamda Bi kendi durumunu buraya yazar mısın kontrol etsem?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
is sürümü: 8.0.9903.10 bu eski sürüm. Yeni sürümde 10221 olması gerekiyor.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
1.7.0.173 yazıyor

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Evet 10221 yazıyor

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ben en son 3 gün önce güncellemiştim. Demek ki oynuş

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ben en son 3 gün önce güncellemiştim. Demek ki oymuş

adana1986

Üye
floresanın ültraviyole içeren arkı saniyede 120 kez çakar. Işığın bu frekansı bazı insanlarda migren denilen baş ağrıları yaratabilir. Bu titreşimleri lambaya doğrudan baktığınızda göremezsiniz ama gözünüzün köşesinden baktığınızda görebilirsiniz.

Demişler.Yani floresanla öyle bir açı yakalamışsınız ki kameranız o çakmaların bir girişimini ekrana taşımış.Her yanıp sönmeyi yakalayacak bir açıdan çekim yapmış olabilirsiniz.

Kamera da bozuk olabilir ama her seferinde de bu şekilde bir görüntü elde ediyorsanız bence bir sorun vardır.Ama sadece bir kere oldu diyorsanız bu ihtimali değerlendirin :)

Ayrıca akkor telli ortamlarda bu oluşmaması gerek.

cevap için teşekkür ederim.

telefonda küçük ama mie bulandıran bir sürü eksiklik var. mesela;

1-inirdiğim pdf leri silemiyorum ( telefon pdf çöplüğüne döndü.).
2-altyazılı film izleyemiyorum (mazada böyle bir uygulama yok.).
3-mahazada offline sözluk yok olanda çok pahalı.
4-dosyalarımı istediğim gibi blutut ile paylaşamıyorum.
5-telefonda müziklerimi istediğim gibi sınıflandırıp dosyalamak tam bir ızdırap.
6-telefonda istediğin müziği zil sesi yapamıyorsun.
vs.... eksikler çok...

NOKİA' dan çok memnunum ama Windowsphone 8' li cep aldığıma bin pişman oldum ( hangi akla hizmet aldıysam). lumia 820'mi satıp tekrar androit'e geçeceğim.

Androit özgürlüktür arkadaşlar. İos ve windowsphone ise tam anlamıyla ızdırap... Windowsphone 8 alacak olanlar duvara toslayacaksınız o yüzden iyi düşünün..

Saygılar..

technosister

Üye
wifi olması lazım, bir de pil güç tasarruf modunda olmasın

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar telefonumu az önce güncelle dedim bir güncelleme buldu şu an güncelleme indiriliyor yazıyor ama 20 dakikadır hala %0'da hiçbir ilerleme yok sizce bu normal midir ?
wifi olması lazım, bir de pil güç tasarruf modunda olmasın

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Kişisel görüşlerine saygı duyuyorum size uygun bir sistem olmamış anlaşılan.

Dediklerinizde bazı açılardan haklısınız ancak çözülebilen ve çözülmüş sorunlardan bahsetmişsiniz.Hakkınızda hayırlısı olsun Windows Phone 8 sizi mutlu edememiş maalesef :)

Windows Phone bunları bir kenara yazdı ve kendini geliştirmeye devam edecek :) Umarım ilerleyen yıllarda hoş geri dönüşler görebiliriz :)

cs_oyuncu1

Üye
Arkadaşlar kaç mb ram boş kalıyor.Yardımcı olur musunuz?

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
cevap için teşekkür ederim.

telefonda küçük ama mie bulandıran bir sürü eksiklik var. mesela;

1-inirdiğim pdf leri silemiyorum ( telefon pdf çöplüğüne döndü.).
2-altyazılı film izleyemiyorum (mazada böyle bir uygulama yok.).
3-mahazada offline sözluk yok olanda çok pahalı.
4-dosyalarımı istediğim gibi blutut ile paylaşamıyorum.
5-telefonda müziklerimi istediğim gibi sınıflandırıp dosyalamak tam bir ızdırap.
6-telefonda istediğin müziği zil sesi yapamıyorsun.
vs.... eksikler çok...

NOKİA' dan çok memnunum ama Windowsphone 8' li cep aldığıma bin pişman oldum ( hangi akla hizmet aldıysam). lumia 820'mi satıp tekrar androit'e geçeceğim.

Androit özgürlüktür arkadaşlar. İos ve windowsphone ise tam anlamıyla ızdırap... Windowsphone 8 alacak olanlar duvara toslayacaksınız o yüzden iyi düşünün..

Saygılar..

bence acele etme. birkaç güncelleme gelmesini bekle. mağaza yeni gelişiyor. uygulama sayısı şimdilik az olabilir ama şuan var olan uygulamaların %75 gibi bir oranı işe yarayacak şeyler. android kullanmış biri olarak bence android marketteki uygulamaların işe yararlık oranı %50'lerde. şuan WP kendisi de olması gerektiği yerde olmadığını biliyordur. ama muhakkak gelişecektir. nokia artık oyuna dahil oldu ve bu işin peşini bırakacağını sanmıyorum. bir süre beklemeni tavsiye ederim.

matchless

matchless

Üye
neden lumıa 900 kullanıcılar kulubu yok :P

erolayer

Üye
Telefonum gene servise gitti. 22.01.2013 te aldım. 23.01.2013 te servise gitti. 06.02.2013 te servisten aldım, 07.02.2013 te servise bıraktım. nokia telefonu değiştirmeyiz diyor. telefon sıkıntılı diyorum versiyon yükledik sorun yok diyor. %100 eminim telefonu tamir ettiler çünkü vidalarında tornavida izleri var. Daha sim kart takmadım telefonla alo bile demedim.telefon değişmez ise o telefonu teslim almıycam ve direk mahkemeye gidicem. Yıllar sonra nokia'ya dönmek ne büyük bir hataymış. Değişim zamanı değil. Kafayı yeme zamanı.... Bakalım ne olacak....

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Telefonum gene servise gitti. 22.01.2013 te aldım. 23.01.2013 te servise gitti. 06.02.2013 te servisten aldım, 07.02.2013 te servise bıraktım. nokia telefonu değiştirmeyiz diyor. telefon sıkıntılı diyorum versiyon yükledik sorun yok diyor. %100 eminim telefonu tamir ettiler çünkü vidalarında tornavida izleri var. Daha sim kart takmadım telefonla alo bile demedim.telefon değişmez ise o telefonu teslim almıycam ve direk mahkemeye gidicem. Yıllar sonra nokia'ya dönmek ne büyük bir hataymış. Değişim zamanı değil. Kafayı yeme zamanı.... Bakalım ne olacak....

kardeş hakkını sonuna kadar ara. dün alınan birşeyin bugün servise verilmesi kabullenilecek bişey değil. malesef senin başına böyle bişey gelmiş. adamlar kutunun üzerine bir etiket yapıştırmışlar. "açılan ambalajlı ürün geri iade edilmez" yazıyor etikette. parayı ödemeden kutuyu açıp cihaz sağlammı yoksa bir sorunu varmı göremiyorsun. kutuyu açtığında da içinden çıkan cihaz kusurlu da olsa geri almıyor ve servise gönderiyorlar. böyle ticaret kanunu mu olur? gerekirse Bimer'e yazalım bunu. gerçekten çok üzücü bişey. peşini bırakma değişim yapmazlarsa mahkemeye taşı olayı.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Yaklaşık 2-3 hafta önce aldığım Lumia 920 cihazımı malesef kaybettim, Yada ben aradaba uyurken telefonu birisinin aldığını düşünüyorum, İş yeri ortamında olan bir şey bu.. TK'u aradım çalıntı ihbarında bulundum hattı ve cihazı bloke yaptık, Yalnız savcılığa dilekçe vermedim, mesai saatlerini kaçırdığım için, pek içimden de gelmiyor birşey çıkmayacak gibi

Sizin düşünceleriniz neler? Bu telefona imei numarası kopyalamak kolaymıdır? Yada ne bileyim cihazı bulma şansım ne kadar?

Bir kaç gün önce üzülerek bu mesajı sizinle paylaşmıştım. Bugünde sizinle sevincimi paylaşmak istedim. Cihazımı bugün buldum! Telefon iyi niyetli bir kişinin eline geçmiş arama geçmişinden babama ulaşarak telefonu vermek istediğini söylemiş bugün gittim adamla buluştum cihazımı aldım. ALLAH'a şükürler olsun..

İyi forumlar arkadaşlar..

• Beğen
Tepkiler: Teknolojiks

kelebekavcisi

Üye
Yeşil rengini bulamıyorum :angry: Hangi şubeye gittiysem 620den vazgeçirmek istiyorlar, s3 mini, galaxy w vb. androidlilerin daha çok iş göreceğini söylüyorlar. Eski telefonu android olan şimdide 620si olan biri aradaki + ve - leri söyleyebilir mi :bilmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bir kaç gün önce üzülerek bu mesajı sizinle paylaşmıştım. Bugünde sizinle sevincimi paylaşmak istedim. Cihazımı bugün buldum! Telefon iyi niyetli bir kişinin eline geçmiş arama geçmişinden babama ulaşarak telefonu vermek istediğini söylemiş bugün gittim adamla buluştum cihazımı aldım. ALLAH'a şükürler olsun..

İyi forumlar arkadaşlar..
Çok sevindim büyük geçmiş olsun.

Üst Alt