gecmiş olsun kardeşim. Artik daha dikkatli olursun telefona karşiBir kaç gün önce üzülerek bu mesajı sizinle paylaşmıştım. Bugünde sizinle sevincimi paylaşmak istedim. Cihazımı bugün buldum! Telefon iyi niyetli bir kişinin eline geçmiş arama geçmişinden babama ulaşarak telefonu vermek istediğini söylemiş bugün gittim adamla buluştum cihazımı aldım. ALLAH'a şükürler olsun..
İyi forumlar arkadaşlar..

Çok sevindim büyük geçmiş olsun.
kardeş hakkını sonuna kadar ara. dün alınan birşeyin bugün servise verilmesi kabullenilecek bişey değil. malesef senin başına böyle bişey gelmiş. adamlar kutunun üzerine bir etiket yapıştırmışlar. "açılan ambalajlı ürün geri iade edilmez" yazıyor etikette. parayı ödemeden kutuyu açıp cihaz sağlammı yoksa bir sorunu varmı göremiyorsun. kutuyu açtığında da içinden çıkan cihaz kusurlu da olsa geri almıyor ve servise gönderiyorlar. böyle ticaret kanunu mu olur? gerekirse Bimer'e yazalım bunu. gerçekten çok üzücü bişey. peşini bırakma değişim yapmazlarsa mahkemeye taşı olayı.
yani kısaca bu telefonu aldığıma çok çok memnunum...Desteğin için teşekkürler...Arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyor peşini bırakma diye. yok bırakmıycam zaten de...Herkez dedi alma bu telefonu telefon henüz sorunlu diye gittik aldık belayı...Bu arada Bimer'e yazalım demişsin ben tam bilemedim bimer nedir?
fruit ninjayımı kastedion?arkadaşlar ninjalı bir oyun var meyve kestiğimiz, bu oyunu bir lumia 820 de oynayın birde galaxi s3 te aradaki farka bakın nokianın ekran hassasiyeti s3'ü resmen eziyor
büyük geçmiş olsunALLAH Razı Olsun. Teşekkürler kardeşim.

Bir kaç gün önce üzülerek bu mesajı sizinle paylaşmıştım. Bugünde sizinle sevincimi paylaşmak istedim. Cihazımı bugün buldum! Telefon iyi niyetli bir kişinin eline geçmiş arama geçmişinden babama ulaşarak telefonu vermek istediğini söylemiş bugün gittim adamla buluştum cihazımı aldım. ALLAH'a şükürler olsun..
Telefonun sistemi ve mağazası henüz yeni yeni gelişiyor.
Sistemde bazı yazılımsal (bildirim merkezi, görev yöneticisi vb) eksiklikler var, bir kaç ay sabredersen bunlar giderilecek ve hemen hemen kusursuz hale gelecek.
O yüzden şimdilik bazı aradığın oyun ve uygulamaları bulamayabilirsin.
Ancak 150.000 civarında uygulama mevcut.
Diğer sistemlerin mağazalarında gördüğün pek çok uygulama ve oyunu yada benzerlerini Windows Phone mağazasında da bulacaksın.
Donanımsal olarak gayet iyi.
Ancak fazla oyun oynayan biriysen telefon biraz erken ısınıyor.
(Ekran özellikleri çok yüksek olduğu için bataryaya yük bindiriyor ve ısınıyor)
Şarj düzeni ilk alındığında dengesiz olabiliyor ancak 2 ay kadar kullandıktan sonra düzene giriyor.
1 günü rahat çıkarıyorsun.
Hikayenin özeti bu. Genel olarak artı ve eksileri bu şekilde.
Kısacası telefona ve sisteme gereken sabrı ve zamanı verebileceksen al.
Yoksa ilk haftadan yakınıp şikayet edeceksen şansını klasik Android yada iOS telefonlardan yana dene.
Sistem alışagelmiş cansız ikonlardan oluşan sistemlerin aksine capcanlı ve etkileşimli arayüzüyle yeni bir çığır açtığı için, ilk aldığında ne nerededir, hangi ayar nereden yapılır şeklinde soruların olacak, bir iki hafta yabancılık çekeceksin. Sonra alışacaksın.
Soruların olursa elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
Kararımı verdim beyazını bulmaya çalışıyorum. Pek uygulamalarla oyunla falan işim olmaz
o yüzden böyle şeyleri dert etmiyorum gerekli yazılım güncellemeleriyle elbette daha iyi yerlere gelecektir. büyük geçmiş olsun![]()
gecmiş olsun kardeşim. Artik daha dikkatli olursun telefona karşi![]()
Büyük geçmiş olsun
nıe olmasın abı
iki kişilik bir klup mu olur![]()
belkı 2000 kısıye bedelız 
bu nokia lumia 820 kötüleyenleri anlamıyorum ben çok çok memnunum buüne kadar nokia kullandım çok da memnunum..ileride pişman olup geri dönmek isterseniz gelmeyiniz buraya.. Telefonu elimden bir kez düşürdüm ondada slikon klıf vardı o korudu allahtan bısı olmadı donma hiç bi şekilde yaşamadım..sarj 1.5 gün gidiyor nerede ise..videoları donmadan izleyebiliyorum.. kemerası çok çok güzel kalite fotoğraf çekio diyorlar bir çok kişiden bu cevabı aldım.. tefonu görenler bu kadar para veririlir mi diyorlar ama arkadaşın dediği gibi eline alınca on mumara diyorlar ve bıkaramıyorlar sonradan zor alıyorumyani kısaca bu telefonu aldığıma çok çok memnunum...
Bir kaç gün önce üzülerek bu mesajı sizinle paylaşmıştım. Bugünde sizinle sevincimi paylaşmak istedim. Cihazımı bugün buldum! Telefon iyi niyetli bir kişinin eline geçmiş arama geçmişinden babama ulaşarak telefonu vermek istediğini söylemiş bugün gittim adamla buluştum cihazımı aldım. ALLAH'a şükürler olsun..

geçmiş olsun.bundan sonra güle güle kullanırsın inlşallah.Bir kaç gün önce üzülerek bu mesajı sizinle paylaşmıştım. Bugünde sizinle sevincimi paylaşmak istedim. Cihazımı bugün buldum! Telefon iyi niyetli bir kişinin eline geçmiş arama geçmişinden babama ulaşarak telefonu vermek istediğini söylemiş bugün gittim adamla buluştum cihazımı aldım. ALLAH'a şükürler olsun..