arkadaşlar ben 1 ay önce aldığım 820 mi s3 ile takas ettim.nedeni çok kapalı bir sistem bir dosya yönetici yok uygulamalar karta yüklenemiyor boyutu büyük birkaç oyun yüklediğinizde hafıza dolacak.belki çok önemli değil ama ön kamera koymuş ama görüntülü görüşme yok.browser da ileri tuşu yok yada ben bulamadım.kısacası alacak olanlar çok iyi düşünsün.
Maalesef daha çok şeyi keşfedemeden elden çıkartmışsınız, hayırlı olsun S3, bu arada bu telefonda android yüklü olsaydı bu kadar performans alamazsın ...
- - - Eklendi - - -
bu kişiyi listeden silin arkadaşlar
alacaklar ise dikkate almayın bu kişinin söyelediklet küçük şeyler ve büyük apollo güncelleme si ile düzelecek ve extra özellikler gelecek
Merak etme mobildeyim, PC'ye geçince silerim ...
- - - Eklendi - - -
merhabalar.ben de aranıza katılacağım 1 haftaya kısmetse. sayfaların son yarısını okudum hemen hemen ve bazı konularda merakımı giderdim. ancak birkaç şeyi öğrenmeye çalışıyorum.birincisi şarj konusu.şarjpedin üzerinde şarj eden birinin yazısını okudum.sarjpedinden dolayı daha sağlıklı, uzun giden bir şarj söz konusumu.eğer öyleyse cihazı alırken yanında onları da almak mantıklı olacaktır. diğer sorum ise; geçe çekimlerinde foto+video ekran performansı nasıl.şuanki telefonumda gece az ışıklı ortamlarda video çekimi neredeyse yok. galaxy s2 yada s3 lerde çok net çekim yapılabiliyordu. lumia 820 için bu konuda bilgisi olan varmı.
Şarj Galaxy S2'ye göre çok çok iyi, şöyle ki her ikisini de kullanıyorum, Lumia 820 daha çok elimde, buna rağmen S2 şarj alarmı veriyor, Lumia 820'den ise halen yazıyorum. Evet kablosuz şarj aleti ile yapılan şarj çok daha iyi gidiyor yaptığım denemelerde ...
Gece fotoğraf ve video çekim yaptım, güzel ama biraz daha geliştirilmesi gerek ki zaten bu konuda güncelleme gelecek ...