SwiftKey Keyboard v v4.1.3.149 (Editörün Seçimi)

Sponsorlu Bağlantılar

dejavu93

dejavu93

Üye

Ayarlar... Gelişmiş... Ses ve haptik geribildirim... Buradan kapatabilirsin...
Usta ben daha yeni androide geçtim dediğin yeri buldum ama gene msj yazarken kılavyenin ustundeki kelime tahmin yeri hala duruyor ben bunu kaldırmak istiyorum.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Usta ben daha yeni androide geçtim dediğin yeri buldum ama gene msj yazarken kılavyenin ustundeki kelime tahmin yeri hala duruyor ben bunu kaldırmak istiyorum.

O özellik kalkmıyor yanılmıyorsam...

Kubilis33

Üye
sagolll

emreli01

emreli01

Üye
arkadaşlar bunda türkçe olarak kelime tahminide mevcutmu ?

Neagf

Üye
Hocam programin sd dosyasini buraya upload edebilir misin benim telefonda hata veriyor turkce dil paketi inmiyor upload edersen sevinirim

albay

Üye
elinize sağlık çok güzel bir uygulama kaydırarak yazmada GÜZEL

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
ntquartex

ntquartex

Üye
Çok teşekkürler. Bir önceki versiyonda eksik olan Türkçe karakterler de gelmiş nihayet klavyede.

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler. Bir önceki versiyonda eksik olan Türkçe karakterler de gelmiş nihayet klavyede.

Evet türkçe harfler de var. Ben ayarlardan kapatmıştım. Yeni buldum daha. Çok iyi oldu bu :kıskıs:

dageteginden

Üye
Teşekkürler

electro77

electro77

Üye
Eline sağlık mod ;)

• Beğen
gss_adnan

gss_adnan

Üye
Emeğine sağlık kardeşim teşekkürler

• Beğen

bRkq35

Üye
Sizle kaynaklı değil ama ben hiç beğenmedim yeni güncelleme ile berbat olmuş . Klavyeyi büyük diye kullanıyordum şimdi daha küçük olmuş falan . İngilizce dilini indirdim QWERTY klavye yaptım şimdi de tahminler ingilizce . Ayrıca klavye üzerindeki tahminde kapanmıyor !

Üst Alt