Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
androidde bir oyun
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanuni_1520
Üye
Konu Sahibi
androidde bir oyun
Arkadaslar symbianda oynadigim ve hosuma giden bir oyun vardi.
Adami firlatiyorsun havada ilerleyerek puan para kazaniyorsun yere dusme.eyede calisiyorsun
Amac havada yere dusmeden ilerlemek.
Oyunun adini hatirlamiyorum symbian daki basitti burda daha iyileri varmi?
lordufuk
Üye
Ayıp ettin be kardes androidde kralı var çoğu ücretsiz sanırım senin tel s3 bütün kral oyunları indir oyna sorunsuz şekilde
Şuanda şahsen aklımda yok oyun isimleri benim tel tamirde telde yüklüydü ama google play storeye gir ücretsiz kısıma gezin o bölümde bir sürü bulurusun ayrıca dead triger diye bir oyun vardı ücretsiz güzel oyun bide samsung appsde asphalt 7 fln vardı ücretsiz indir ararsan bulurusun
Şuanda şahsen aklımda yok oyun isimleri benim tel tamirde telde yüklüydü ama google play storeye gir ücretsiz kısıma gezin o bölümde bir sürü bulurusun ayrıca dead triger diye bir oyun vardı ücretsiz güzel oyun bide samsung appsde asphalt 7 fln vardı ücretsiz indir ararsan bulurusun
mega jump ne yazikki aradigim oyun degil [/QUOTE]
Aklıma geldi google play storeden editörün seçtikleri mi ne vardı orada bi oyun var onu dene tarzan gibi bi adam var dikkat et sizin için seçtiklerimiz bölümündede olabilir
Kanuni_1520
Üye
Konu Sahibi
Malesef genw bulamadim
blacktalon
Üye
Dedigin oyunu biliyorum bende kuslara carpiyorsun ve ileri götürüyor vs jar oyundu heralde o yillar önce oynamıştım ama adını bende unutum androidde penguenlisi vardi yanılmıyorsam
PriZm
Üye
Rope Escape?
osmanmert99
Üye
JetPack Soldier olmasın o oyun.
Kanuni_1520
Üye
Konu Sahibi
Hayır hiç biri değil.
zaten tam anlatamadım istediğim oyunu
Şimdi şöyle fırlatma rampası var tabi oyunu oynadıkça bunu geliştiriyorsun daha uzağa ve daha hızlı fırlatıyor.
Ve havada (yukarı değil sağ tarafa gidiyor) ilerledikçe puan ve para kazanıyorsun havada ilerlerken yerede düşmemeye çalışıyorsun sensorle dengelemeye çalışıyorum.
PriZm
Üye
5800 da oynuyordum sanki o oyunu
CABBAR
Üye
Vikings Can Fly olabilir mi ?
RecepBerkA
Üye
Hill climb racing türü galiba
Artles
Üye
Ben o oyunu tuşlu sony ericssonda oynuyordum sanki