Klavye tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
Klavye tavsiyesi
arkadaşlar logitech mk710 kablosuz klavye+mouse setini almayı planlıyorum yalnız oyunda oynayacağım için kablosuz klavye iyi değil diyorlar. Laptop kullanıcısıyım ve laptopu tv ye bağlayıp oyunları oynamak istiyorum (malüm laptop klavyesi hassas oluyor genelde) bunun içinde en rahatı kablosuz olması dedikleri kadar kablosuz klavyeler oyunlarda (cod-moh-pes vs...) takılmalara sebep oluyormu eğer olmuyorsa mk710 için görüşleriniz nedir bunun dışında tavsiye edebileceğiniz bir klavye varmı?

Eralp YKN

Eralp YKN

Üye

buyur kardeşim çok güzel settir bende kullanıyorum yaklaşık 7-8 gündür oldukça memnunum

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi

buyur kardeşim çok güzel settir bende kullanıyorum yaklaşık 7-8 gündür oldukça memnunum

önerin için teşekkür ederim incelemeye aldım oyun performansı nasıl takılma felan yaşıyormusun

Eralp YKN

Eralp YKN

Üye
Hayır ama 5m geçtikten sonra hafif geç okuma söz konusu bunuda göz önüne al

Polymath

Polymath

Üye
arkadaşlar logitech mk710 kablosuz klavye+mouse setini almayı planlıyorum yalnız oyunda oynayacağım için kablosuz klavye iyi değil diyorlar. Laptop kullanıcısıyım ve laptopu tv ye bağlayıp oyunları oynamak istiyorum (malüm laptop klavyesi hassas oluyor genelde) bunun içinde en rahatı kablosuz olması dedikleri kadar kablosuz klavyeler oyunlarda (cod-moh-pes vs...) takılmalara sebep oluyormu eğer olmuyorsa mk710 için görüşleriniz nedir bunun dışında tavsiye edebileceğiniz bir klavye varmı?

logitech kablosuz kullanıyorum bende. Hıc bır tekleme fılan gormedım ustelık pilide cok ıyı gıdıyordu.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
ben kablolu everest kb-961 gaming kullanıyorum gayet memnunum:good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt