Modifikasyon,Custom Rom,Cm hakkında Sorularınız Buraya..

Sponsorlu Bağlantılar

taylan08

Üye
ben cm 9 yüklediğimde 3g çalışmıyor ama adamlar 3g sıkıntısız çalışıyor diyor ve bir şey fark ettim ben cm 9 kurdugumda ana bant sürümünde hiç bişey yazmıyor ancak stock kurudugmda u8500 vsvs yazıyor galiba sıkıntı bu ama çözemiyor yardım edermisiniz ?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
ben cm 9 yüklediğimde 3g çalışmıyor ama adamlar 3g sıkıntısız çalışıyor diyor ve bir şey fark ettim ben cm 9 kurdugumda ana bant sürümünde hiç bişey yazmıyor ancak stock kurudugmda u8500 vsvs yazıyor galiba sıkıntı bu ama çözemiyor yardım edermisiniz ?

Sıkıntı modem dosyandan kaynaklanıyor.Türkiye yada yakınlarında bir ülke için olan modem dosyalarından flashla.düzelecektir.

• Beğen
Tepkiler: taylan08

taylan08

Üye
işte sıkıntı orda o dosyları ben bulamadım :(

taylan08

Üye
evet xperia sola ben biraz araştırmıştım ama bulamadım :(

sparrov61

Üye
sizce cm9 mu daha iyidir cm10 mu??? antutuda galaxy w ile cm9(6440) cm10(3968)

sparrov61

Üye
cm10 da ekran görüntüsü nasıl alınıyor?

taylan08

Üye
sağolasin bekliyorum ben

MücahitTokgöz

Semaphore mi Devil Kernel mi ? Hangisi daha perfonmasli ve farklari nelerdir ? Bu kadar kanka sorularım :)

sparrov61

Üye

taylan08

Üye
bilmiyorum ki zaten cm9 için 1 tane stock için 1 tane kernel var bu arada hiç bir cm9 da modlu/modsuz ana bant sürümü gözükmüyor 3g çalışmıyor :(

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

sparrov61

Üye
işte cm10 da o.c yapamıyorum onuda anlayamadım zaten :)

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum ki zaten cm9 için 1 tane stock için 1 tane kernel var bu arada hiç bir cm9 da modlu/modsuz ana bant sürümü gözükmüyor 3g çalışmıyor :(

Basit bir çözüm önericeğim belki olabilir.

Recoveryden mounts&storage'e gir /sdcard /emmc haricinde

/boot /datadata /data /system /cache bunları formatla ardından dalvik cache yi sil ve romu tekrar yükle.belki düzelir.

Aklıma başka bir çözüm gelmiyor :(

Üst Alt